Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Programlar 4/B Sözleşmeli Memurların Rapor Kesintisi Programı

Rapor onay ekranında son üç ayın primlerini veriyor oradaki rakamları excel e işlerseniz birebir tutar.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS sms doğrulama sistemini devreden çıkarma çözümü

Eğer ilk girişte sms doğrulama seçilmiş ve her girişte otomatikmen kişiye sms doğrulama kodu gidiyor ise bunu iptal etmek için: Hesabınıza giriş yapın size direk sms gelecek o sms ile oturum açın. Sağ üst köşeden (adınızın bulunduğu menüden) profil menüsüne girerek cep tel. numarasını...
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS Şifre Güncelleme sonrası Boş Sayfa

başka bir tarayıcıdan yada cep telefonundan yapmayı deneyin. Ben bir kaç gün önce yaptım sorun olmadı.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Covid 19 Olan memur İdari izinli olduğu günlerin değerlendirmesi.

Merhaba Covid için idari izinli personele performans için eksik gün girilmeyecek (covid ek ödeme için özel bir hüküm bulunuyor) ancak nöbet bölge tazminatı ve fhz için böyle bir yazı, yönetmelik, genelge maddesi bulunmadığı için eksik gün kabul edilecektir.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ısı pay ölçer

Biz kış memleketi olduğumuz için bu işi profesyonel firmaya yaptırıyoruz. Kazan dairesine cihaz kurdular uzaktan verileri okuyup paylaşım işini yapıyorlar. Her daireye fatura basıp gönderiyorlar. Kimse itiraz bile edemiyor çünkü fatura çok ayrıntılı. Fatura başı 5 tl ödeme yapıyoruz.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 2.Basamak Ek Ödeme Yönetmeliği Değişikliği(Kasım-Aralik)

Bu konu bu gün tartışıldı. Bakanlıktan 2020 ödemesi olduğu için 2020 vergi matrahından vergilendirilecegi söylendi. İşçi ücretleri icin verilen görüşe ters ama yapacak birşey yok.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Maaş hesaplamalarının doğruluğu nasıl tespit edilir

Herkes hata yapmadan işlerini yapmak ister ama inanın hata yapmadan öğrenilmiyor. Bu işte takip ve yeniliklere açık olmak, yönetmelik, genelge okumak ta çok önemli.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Zamanda Yolculuk | Sitemizin doğuşu

Doğduğu günü bilirim keratanın. :)
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Gelir Vergisi Hakkında

Kbs ye aktardığımız döner sermaye vergi matrahlarından bahsediyorsanız eğer. Ocak için aralık ayında ödediğiniz vergi matrahlarının sadece net tutarlarını yükleyip (dikkat brüt tutarlar aktarılmayacak) döner sermaye net ödenen kısmından yüklenecek. buradaki amaç matrahı ocağa aktarmak değil...
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/b sözleşmeli personellerin sgk primleri İle İlgili defterdarlık muhasebe müdürlüklerinde uygulama nasıldır?

Yozgat muhasebe müdürlüğü bildirge vermeden asla kendi başına gönderim işlemi yapmıyor bildirge ile emanetteki tutarların bire bir tuttuğunu gördükten sonra gönderim işlemi yapıyorlar.
  11. Ali Selvi

Sohbet Alanı 2021 Yılı Tüm forum üyelerine hayırlı olsun

Yeni yıl hepimize hayırlı olsun.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Memuriyete geçen 4/b li personelin e-bildirgesi

Primleri kişiden almak yerine muhasebeden iade alınan prim tutarlarını gelir kaydettirmeliydiniz. Personelin çalışmadığı dönemde maaşını iade almışsınız ancak primini çalışmış gibi ödemişsiniz bence yanlış bir uygulama olmuş.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

Şimdi siz personel'e Yasin bey in dediği gibi sgk açısından 14.01.2021 4b çıkış ve 15.01.2021 kadrolu giriş vereceksiniz ancak bu tarihler gelmeden şimdiden işlem yapamazsınız. Ancak kişiyi kbs ye kaydederek ocak maaşını tüm personel ile birlikte kadrolu olarak almasını sağlayabilirsiniz. kbs...
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Aralık ayı enflasyon oranı açıklandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2020 yılı Aralık ayına ait enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) 1.25 oldu. Yıllık enflasyon ise yüzde 14.60 olarak gerçekleşti. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), kasımda bir önceki aya göre yüzde 2,30 artış göstermişti.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İcra Yazısı Gelmesine Rağmen Maaştan Kesilmeyen İcra

okul size kesinti listesi göndermiş mi göndermemiş mi? siz göndermiş yazmışsınız eğer okul göndermiş ve siz kesintileri yapmamışsanız burada sorumluluk sizdedir. personele durumu izah ederek kesilmeyen ayları önümüzdeki ay maaşından keserek bundan sonra da düzenli bir şekilde kesintileri...
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli personellerin 2020/12 bildirgesi

Aralık ayı maaş bildirgesi için 23 ocak'a kadar süreniz var. Yeni asgari ücret belli olana kadar zaten bildirge vermenize izin vermeyecektir. Ocakta Maaş farklarını yapıp fark matrahlarını da bildirgeye ekleyerek 23 ocağa kadar bildirgenizi verebilirsiniz.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Memurlar Hakkında Genel Sorular (Hizmet Birleştirme, Emeklilik İkramiyesi ve Sendika Kesintisi)

3 için yazıyorum bildiğim kadarıyla personel emeklilik hakkını hak etmeden ne maaş ne de emekli ikramiyesi alamaz.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ocak 2020 e bildirgesini şubat ayına bildirme

Ben de Mehmet beyin söylediği gibi anladım. Sanırım her ay bildirge yapmışsınız ancak dönemi hep bir ay ileri vermişsiniz. yani bir ay bildirge boşluşunuz olması lazım. o döneme bildirge düzenleyerek tek ay ceza ile kurtulabilirsiniz.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri iptal sorunu

En üst harcama yetkilisi kullanıcısından başlayarak iade ve iptal işlemlerini aşağıya doğru yapabilirsiniz.
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS giyim yardımı

Giyim yardımı bir sosyal haktır. Maaş ile birlikte (maaş içinde ödenmez) kbs de Ömür beyin attığı klavuzlardan yararlanarak ilgili menüsünden kolayca hazırlayabilirsiniz.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS giyim yardımı

Her aya giyim yardımı bordrosu oluşturabilirsiniz KBS de. bordro yapmadığınız personellere aralık ayına bordro hazırlayıp ödeyebilirsiniz.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Saatler sonra şifre değişim mailleri hepsi birden geldi şifreleri değiştirdik şükür ancak bu kez de mys de fiş oluşturamıyoruz menüler gelmiyor. Sistem çok sıkıntılı
  23. Ali Selvi

Mys sunucukarına siber saldırı olmuş bazı kullancı hesaplarına ait şifreler iptal edilmiş şifre sıfırlama için şifre sıfırlama maili gönderdiğimde mail gönderildi diyor ancak saglik.gov.tr uzantılı mail adresime sıfırlama maili gelmiyor değişik kullanıcı heaplarından denedim sorun hep aynı...
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Vizite rapor onay/ceza

Bende de Fatih de olduğu gibi prim borcu görünüyor borç tutarları emanette görünüyordu. Sgk emanetteki tutarları karşılaştırır ve prim borcunu öder dedim işlem yapamadım kuruma yazı yazdırlar borç görünen primlerinizin ödeme dekontlarını getirin diye :) böyle bir çalışma sistemi yok SGK yı...
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Vizite rapor onay/ceza

Ben de çalışmıştır diye işaretlendiğinde SGK nın ödeme yapmadığını biliyorum. Ancak raporun geç onaylanmasından dolayı her halükarda İPC gelecektir.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b kadroya geçiş sonrası kişi borcu

15 ine kadrolu sgk girişi yaparsanız sgk kesenek isteyecektir. Mecburen maaş ta yapmak zorunda kalırsınız.
  27. Ali Selvi

atama tarihi ayın 13 ü( saat 18:00 civarı çkys ye düştü) yani mesai sonrası personeller ayın 16 sında ayrılış-başlayış yaptılar şimdi bunlar 11. ay için kadrolu maaşı hak eder mi? aceba
  28. Ali Selvi

Ayın 13 ü saat 5 buçukta mesaiden sonra düşen atamalara ne denir. Maaşlar çoktan yapılmış. Şimdi işin yoksa pazartesi 4baas iade al. Primleri gelir kaydettir. Münferit kadrolu maaşı yap.
  29. Ali Selvi

Millet marsa gidiyor biz hala KBS, MYS çalışmıyorla uğraşıyoruz.
  30. Ali Selvi

ben giriş yaptım sorun yok bölgesel yavaşlıklar olabilir.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B sağlık hizmetleri maaş değişikliği

Kurumunuzda 45-a ile atanan 3+1 sözleşmeli personel var mı demek istemiştim. yani 3 yıl sözleşmeli olarak çalıştıktan sonra kadro almaya hak kazanan personelleriniz var ise bunlardan kadro hakkı alan personelleriniz olabilir bu ay onu söylemiştim.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B sağlık hizmetleri maaş değişikliği

3+1 liler den bu ay kadroya geçecekler olabilir tahminimce. onun dışında bir degisiklik yok.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli GİH Sınıfı Bölge Tazminatı

Bölge tazminatının kimlere ve hangi oranda uygulanacağı yan ödeme kararnamesi II sayılı cetvel E ve F gruplarında yani sağlık hizmetleri sınıfı ve Teknik hizmetler sınıfı için sayılmış ve oranlar belirlenmiştir. Gih ve diğer sınıflar için bölge tazminatı yoktur.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sistemi SGK Prim İade Butonu Hk.

Çok güzel bir uygulama olmuş umarım artık telep ettiğimiz iadeler gelir. ayrıca bu program sayesinde farklı hesaplamaların da önüne geçilmiş olur.
Geri
Üst Alt