Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kamu görevinden çıkarılma kararı maaş iadesi

Mehmet hocam açıkta geçen sürelerde ödediğim ücretleri de iade almama gerek yok değil mi?
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kamu görevinden çıkarılma kararı maaş iadesi

05.02.2018 tarihinde açığa alınan (FETÖ üyeliği) bir hekimim 05.03.2019 tarihli karar ile kamu görevinden çıkarılmasına karar verilmiş. kararda 31.07.2018 tarih ve 7145 sayılı resmi gazetede yayınlanan KHK ya atıfta bulunulmuş ilgili KHK yı inceledim ancak açıkta geçen sürede ödediğim maaş ve...
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli askerlik nedeniyle çıkışı yapılır mı?

ben de çıkış - giriş yaptım. umarım yanlış yapmamışızdır. :)
  4. Ali Selvi

Öneri | İstek ve Şikayetler Sevgili Arkadaşlar...

Sorunlar paylaşarak çok daha kolay çözümlenir. Gün geçtikçe artan iş yükü ve stresi ancak yardım almakla aşılabiliyor. Forumdan faydalanan arkdaşlar bunun değerini biliyorlar ancak bizim ulaşamadığımız diğer mutemet arkadaşlarında bu nimetten faydalanmasını eğer varsa onların da bizlere...
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs kıdem Ay/Yıl

Sıkıntı olmaz kımızı çok gönderdim ben. Keseneklerin tutsun yeterki.
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Halk Sağlığı Laboratuvarları

Halk Sağlığı Laboratuvarı için öngörülen Ö.H.T. üzerinden yapılması gerekir.
  7. Ali Selvi

Sohbet Alanı H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Nice hayırlı yaşlar olsun üstad.
  8. Ali Selvi

Öneri | İstek ve Şikayetler Bir işi yaparken tam ve bilerek yapmak

Bu SGK Borçları ile biz uğraşmamalıyız. SKG ile Maliye bakanlığı artık sistemlerini entegre etmeli.
  9. Ali Selvi

Editörün Seçimi BES Bilgilendirme

siz bir an önce dahil edin ceza olacağını sanmıyorum.
  10. Ali Selvi

Duyurudaki tarih aralığına giriyorsa personeller bes şirketinize tanımlama yapın kesintilerini yapın personellerede bilgi verin çıkmak isteyebilirler.
  11. Ali Selvi

Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı Maaş Tahakkuku İş Akışı

Mutemetlik nedir ki iki tuşa basıyorsun tamam diyen şahıslara bu iş akış şemalarıni göstermek lazım.
  12. Ali Selvi

KBS zaten otomatik ekledi. Siz varsa KBS dışı hesaplanan personellerinizi duyurular göre kontrol Edip varsa dahil edilmeyen dahil edeceksiniz.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli oks bes katılımı

29.01.2019 Tarihinden bu yana iş yerlerinin tanımlanamaması ilginç. Mehmet beyin dediği gibi sorun sizden kaynaklanmıyorsa ziraat emeklilik iş yeri temsilciniz ile görüşün daha sonra gönderilen primlerinizi ilgili döneme kaydederler. Bizim de geçiş aşamasında aylarca primler görünmedi sistemde...
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli oks bes katılımı

Maşlarını ödeyene kadar bes firmanıza yeni iş yeri açtırarak tanımlamalarınızı yaptırınız daha sonra maaş ödemesi yapılınca diğer personellere yaptığınız gibi tahsilat datalarını yüklersiniz.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hekim Dışı Personel İcap Nöbeti

geriye dönük ödeme çıkacağını sanmıyorum.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli askerlik nedeniyle çıkışı yapılır mı?

Normal askere gidenlerde çıkış - giriş işlemi yapılacak ancak 21 günlük bedelli askerliğe gidenler KHK ları gereği çıkış - giriş yapılmaması gerekiyor.
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ağlama Mutemet Ağlama

Bu mutemetlik daha çok şiir, şarkı yazdırır bize. :)
  18. Ali Selvi

Programlar Kefalet Reddiyat Tahakkuk Varakası

Teşekkürler hocam.
  19. Ali Selvi

Kaynaklara Taşındı Sağlık Memurları Yan Ödeme Oranları

Sağlık Hizmetleri Sınıfına dahil kadrolarda bulunup da; a) Mesleki sağlık yüksek öğrenim görmüş olanlar; 1- Yataklı tedavi kurumlarında ......................... : 600 500 600...
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b 14 günlük fhz bildirimleri hk.

14 günlük fark 1 ocak 14 ocak dönemine ait olduğu için. geçen dönem bildirmeniz gerekmekteydi. ancak bu ay da bildirebilirsiniz. Hiç bildirim de bulunmamaktan iyidir.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Eşi Analık İş Göremezlik Alan Memurun Aile Durum Bildirimi Hk.

Aile yardımından faydalanmanın kuralı. eşinin gelir getirici her hangi bir işte çalışmıyor olması dır. Aile yardımı alabilir.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Forum Güncellenmesi | 19 Şubat 2019

Elinize emeğinize sağlık
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş hatası

Günaydın. Daha evvelden defalarca münferit maaş hesaplatıp muhasebeye gönder yapmadan sistemde beklettim ve kurumsal maaş hesabı ile normal ödeme yaptım. Bir sorunla karşılaşmadım.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetler için Ek Tazminat Varmı?

Ben hala sendika diyorum.
  25. Ali Selvi

Sohbet Alanı Çok Şükür

Dekontla bile sildiremediğim borçlar var. Nasıl hallolacak bilmiyorum.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Maaş

Bu forum mutemetlerin bilgi paylaşımı yaptığı bir platformdur. Lütfen sorunuzu Facebook'taki grubumuzdan sorunuz.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Evde Sağlık Ek Ödeme

Sadece evde bakıma gittiği günleri ortalamadan vereceksiniz. Daha doğrusu sağ. tesisi paun ortalaması ile karşılaştırıp yüksek olanı vereceksiniz. Konuyla alakalı görüş yazısı var.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Soru sorarken,yardım isterken olayı ve durumu güzelce anlatmayıp bizim tahmin edip cevap vermemizi bekliyorlar...

elimizden geldiği kadar bilmece soruları da çözmeye çalışıyoruz. :)
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli EKOBS ,KBS den matrahlar atmıyor

burada şu konuya dikkat edilmesi gerekiyor personel tanımları ekranında vergi matrah sayfasını açın. her hangi bir personel üzerinde iken vergi matrah satırı ŞUBAT ayı üzerinde iken tüm personel vergi matrahını güncelle butonuna basın eğer maaşlarının kbs den muhasebeye gönderiledi ise EKOBS...
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS-MYS Şifre açma

başhekim e-mail adresini doğru girdiniz mi?
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı'na Açıktan İlk Defa Atanan Sürekli İşçiler için Açıklama Yazısı

Evet hastanelerde döner sermaye ve genel bütçe için ayrı vergi kimlik numarası kullanıldığı için yani farklı tüzel kişiliklere sahip 2 farklı işletme olduğu için genel bütçeden ödenecek maaş ödemeleri için SGK dan farklı iş yeri tescili yaptırılmalıdır.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı'na Açıktan İlk Defa Atanan Sürekli İşçiler için Açıklama Yazısı

Bu yeni atanan 4d liler genel bütçeden atandiklari için SGK dan her bir iş kolu icin yeni iş yeri tescili yapılması gerekiyor. Mevcut döner sermaye iş yerlerine kaydetmeyiniz.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS-MYS Şifre açma

KBS kullanıcısı için muhasebeye üst yazı yazın ayrıca yazıda imza tatbiki istiyorlar. Mys kullanıcısını Mys kimlik yöneticisi kullaniciniz ile siz tanımlıyordu üzerine ve yetki veriyorsunuz ayrıca SGK kesenek ve işe giriş çıkış kullanicisi tanımlatmayi unutmayın.
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçiler Ne Zaman Bir Daha Komple BES'e Dahil Edilecek

Çıkan çıkmış neden yeniden herkesi dahil ediyorlar ki. Pişman olana tekrar dönme şansı versinler yeter
Geri
Üst Alt