Arama sonuçlarınız

1. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/C Personel Ek Ödeme Bordro ve Ödeme Emri ( Hazır )

Katkıda bulunan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.
  2. Serkan KAFALI

Abi seninki sgk kodu doğru. Bundan önceki aylar hep 2.1.6.1 den gönderiyorduk değişti dedi mal müdürlüğü. Bundan sonraki aylar senin dediğin koddan keseceğiz.
  3. Serkan KAFALI

Hayır abi dikkatli bakarsan 1.4.4.4 olduğunu görürsün. Bizim program Gss primi kesmiyor 4/C bordrosundan. Kesilmesi gerekir mi bunu bilmiyorum. Devlet hastanesiyiz biz. Bu sadece ek ödeme maaş yok bunun içinde.
  4. Serkan KAFALI

Arkadaşlar hata var ise bilgilendirin düzeltme yapalım. Ben bu şekilde gönderdim mal müdürlüğüne. Örnek olması açısından yapamayan arkadaşlar faydalanabilir.
  5. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

Tüik' in sitesindeki hangi veriye bakıyorsunuz? Nasıl hesaplanıyor bu enflasyon?
  6. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/C'linin ek ödemesi için önemli görüş

Toplu sözleşmede ilgili madde olsun veya olmasın mahkeme kararı kati suretle uygunlanmalı. Çünkü mahkeme kararı toplu sözleşme veya diger yönetmelik hükümlerinden üstündür. Tarım Bakanlığı ile aynı işlemi tesis edeceğim bende...
  7. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi banka değişikliği

Üstadım Şahin79 rumuzlu arkadaşın yaptığı gibi kurumsal izleme şifresi almanı tavsiye ederim. Bende internet şubesini kullanarak gelen paraları görüyorum. Bunun yanı sıra hesaptan çıkan paralarıda görebiliyorum. Bi nevi internet şubesi fakat hesaptan hesaba para aktarma, eft vs işlemleri...
  8. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi banka değişikliği

Hangi otomasyon programını kullanıyorsunuz? Akgün, Karmed vb gelişmiş programlarınız varsa bankanın size vermiş olduğu excelli otomasyona tanımlıyorlar ve 1 dakikanı bile almıyor banka disketi oluşturmak.
  9. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi KBS-video-Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel Maaş İşlemleri

Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel' den kasıt 4924lü ve sözleşmeli çalışan hastane yöneticileri mi?
  10. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi TKHK Mutemet eğitim duyurusu

ayarci101 kardeşime aynen katılıyorum. Eğitim tarihine bak ya bu nedir arkadaş hangi akla hizmet aralık ayında ve maaş işlemlerinin devam ettiği bir dönemde eğitim yapiyorsun. Bu eğitimi planlayanın mutemetlik ve mali işlerle uzaktan yakından hiç bir alakası yok galiba.
  11. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Aylıksız İzinli Memurun Gss Bildirimi

Teşekkür ederim üstadım. İnşallah cezaya düşmeyiz...
  12. Serkan KAFALI

Üstadım problem çıkmaz değil mi?
  13. Serkan KAFALI

2015 Nisandan bu güne kadar ücretsiz izinde olan personelime ilgili aylarda gss primi ödemedim. Bahsettiğiniz konuya istinaden mal müdürlüğü ve sgk ile görüştüm, geçmişe dönük gss primi hesaplayacaksın ve mal müdürlüğü aracılığıyla ödeyeceksin dediler. Ben de hesapladım tahakkuku mal müdürlüğüne...
  14. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi kbs mali sorumluluk zammı

Taşınırcılar için 375 mi yoksa 575 mi mali sorumluluk puanı. Terettüde düştüm şimdi. "Mutemett" rumuzlu arkadaş 575 göstermiş fotoğraflarda...
  15. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi kbs mali sorumluluk zammı

Kesinlikle istisna kısmından giriliyor üstadım.
  16. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Mali sorumluluk zammı puanı

575 puan vermeniz gerekir...
  17. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yolluk otobüs bilet fiyatları

Büyük ihtimalle yok, olsa bulurdum ben. Didik didik ettim sanal alemi :D
  18. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli SGK HİTAP

HarunKuru üstad teşekkür ederim. Bunu ilk fırsatta dile getireceğim.
  19. Serkan KAFALI

Bulabildiğim yasal metin; 2013 yılında ulaştırma bakanlığı bir tarife yayımlamış Fakat 2015 yılında herhangi bir yasal düzenleme yok. 29 Ocak 2013  SALI Resmî Gazete Sayı : 28543                               TEBLİĞ Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından: KARAYOLUYLA...
  20. Serkan KAFALI

Üstadım o kısmını ben de bilmiyorum. Fakat mantığım; belediye resmi bir kurum. Haliyle otogar amirliğide belediyeye bağlı olduğu için resmi evraktır diye düşünüyorum. Çünkü resmi yazı ile taleb ediyorum rayici.
  21. Serkan KAFALI

Otogar müdürlüğü olan il ve ilçelerde otogar amirliğinden, otogar yok ise belediyedeki zabıta amirliğinden alınır. En net olanı ise Otogar müdürlüğünden alınandır. Çünkü her yıl güncel yol ve bilet rayici belirlenir. resmi yazı ile taleb ediyorum ben posta ile gönderiyorlar. Ben de fotokobi...
  22. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli SGK HİTAP

İdarecime anlatamadım bu 3. kullanıcı şifresini diğer kurumlarda insan kaynakları veya özlük işlerinin kullandığını. Mutemet yapacak tescil işlemlerini dedi kestirip attı :(
  23. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Matrahlar Sıralamasında Öncelik hk.

Ben; Temmuz DSSÖ + Temmuz 375 + Haziran döneri + Temmuz Maaşı şeklinde hesaplıyorum. KBS temmuz maaşının matrahına ise haziran döneri ve DSSÖ+375' i atıyorum.
  24. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Ekobs

Geçen hafta cuma günü kordinatörüm aradı, yöneticilerin ek ödemeleri hesaplanmamış onaysız görünüyor bakanlık aradı dedi. Halbuki ben yöneticilerimin ek ödemesini 3. aydan beri ekobsdan yapıp gönderiyorum, hbys değil yani. Olayın vehametini görebiliyor musunuz sayın meslektaşlarım. Müsteşarda...
  25. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yeni Performans Döner Sermaye Yönetmeliği Neler İçeriyor ? Ne Zaman çıkacak ?

18 değil 36 bin versen neden bi 36 bin daha yok demezlerse insan değilim ben. Tabip dışı personele artı bir şeyler yoksa boşuna konuşuyor müsteşar bey. Zehir zemberek olsun hakkım geçiyorsa... :(
  26. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi ek ödeme borcu ve tahsili

Takipteyim. Şuan benim personellerden birine de ben 2011 - 2012 - 2014 yıllarına ait sabit dışı ek ödemeden dolayı kişi borcu çıkardım. Tebliğ aşamasındayım, bu hafta sonuçlandırmak istiyordum konuyu...
  27. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Kenan beyin çocuğu dünyaya gelmiştir.

Üstadım Allah analı babalı büyütsün. Sizlere ve milletine hayırlı bir evlat olmasını dilerim...
  28. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Emekli Keseneğindeki Terim Anlamı?

(Taban Aylık + Aylık (Gösterge) + Ek Gösterge + Kıdem Aylığı + (EYDMA x Emekli Keseneği Oranı)) x %20 Yukarıdaki "EYDMA" nın anlamı, açılımı nedir acaba?
  29. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük terfi farkı bildirgesi

1 - Üstadım aynı sorunu bire bir ben yaşıyorum şuan. Dediğiniz gibi yapılabiliyor fakat sonrasında SGK' dan ceza gelmez mi? 2 - 5510 sonrasında benim 5 kişinin terfi farkı var. Şimdi ben bu 5 kişinin hepsini ayrı ayrı mı bildireceğim. Aynı şekilde 5510 öncesinde de 7 kişi var.
  30. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Şoför Yolluk

RE: Hizmetlinin Valilik Oluru İle Şoför... 6245 sayılı harcırah kanunu madde 39:  " Resmi bir görevle memuriyet mahalli içinde bir yere gönderilenlere gündelik verilmez. Geçici bir görevle memuriyet mahalli dışındaki bir yere gönderilenlerden, buralarda ve yolda öğle (saat 13.00) ve akşam (saat...
  31. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Hizmetlinin Valilik Oluru İle Şoför...

Adamlar babasının çiftliği gibi kullanmışlar mutemetliği. Ona bunu ver şuna başka bir şey ver. Devletin parasını hoyratça kullanmışlar. Tüm gördüklerimi bıçak gibi kesiyorum, varsa yasası getirin diyorum...
  32. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Hizmetlinin Valilik Oluru İle Şoför...

Arkadaşlar 4 tane personelimin kadrosu hizmetli fakat valilik oluru ile şoförlük yapıyorlar. Bunların kadrosunun hizmetli olduğunu öğrendim ( ÇKYS ) ve kişilere sabit ödemesini hizmetli olarak vereceğim. Hizmetlinin 6/1 inde sabit oranı 80, şoförün 6/1 inde 90. Personel itiraz ediyor şimdi bana...
  33. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 4C Rapor Alırsa

" SGK'dan para alması için onay vermezsiniz " derken nasıl yapılıyor bu olay. Biraz açıklayabilir misiniz?
  34. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 4C Rapor Alırsa

Arkadaşlar benim kafam iyice karıştı. 4C veya 4B li personel rapor alırsa maaşından kesilmez mi? Örneğin kişi 5 gün tek hekim raporu aldı ne yapılır? İkici sorum 30 gün heyet raporu aldı ne yapılır?
  35. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi İstisna Butonu

Pilot uçağı yere indirse de bizde görsek artık. Her ay her ay mal müdürlüğüne gitmek zorunda kalmayız. Hem de hatalar anında o an düzeltilir...
  36. Serkan KAFALI

Hocam benim Yeni Maaş Bilgi Girişi Sekmesi aktif değil. Hiçbir şey gelmiyor ekrana, açılmıyor... Siz de nasıl aktif.
  37. Serkan KAFALI

Arkadaşlar bugün mal müdürlüğünden gelen yazıda KBS' ye istisna butonu eklendiği yazıyor. Mahkeme kararı, şahısa bağlı özel durumlar için böyle bir buton koymuşlar fakat ben de görünmüyor. Sizlerde durum nasıl? 2015 yılının 12 numaralı duyurusunda var yazı.   ...
Geri
Üst Alt