Arama sonuçlarınız

1. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli sigorta girişleri

4924 sözleşmeli tabiplerimden 1 tanesi 5510 öncesine, diğerleri 5510 sonrasına tabi. Şimdi 5510 öncesinin emekli keseneğini keserken % 12 - 16 - 20 mi keseceğim yoksa % 5 - 7,5 - 9 -11 mi keseceğim? Ya da bu söyledikleimin dışında sigortalı olarak mı keseceğim...
  2. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yoğun Bakım Uzman Hekim %20 Ek Puan ( Acil )

Teşekkürler uzmanım, klavyen ve parmakların dert görmesin
  3. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yoğun Bakım Uzman Hekim %20 Ek Puan ( Acil )

Sayın meslektaşlarım, ek ödeme yönetmeliğinin EK 5 madde 8' de yer alan "İkinci ve üçüncü basamak yeni doğan yoğun bakım üniteleri, ikinci ve üçüncü basamak yoğun bakım üniteleri ve kemik iliği nakil ünitelerinde sürekli çalışan tabipler" %20 ek puan alır, ibaresi sadece pratisyen tabipler için...
  4. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Sağlık personeli nöbet zamları resmi gazetede yayınlandı.İşte yeni ücretler

Uzmanım neden ham üzerinden gidiyoruz ki? Gerçi benim dediğim gibi de yazmıyor genelgede. Bizim otomasyon programı ( Karmed ) bu şekilde hesaplıyor. Ben de böyle olması gerekir diye düşünüyorum.
  5. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Sağlık personeli nöbet zamları resmi gazetede yayınlandı.İşte yeni ücretler

Evet ham nöbet üzerinden gitmedim. Öncelikle dini bayram olması %20 (4,36 x %20= 0,87 + 4,36 = 5,23 tl ) Dini bayram da özellikli yerde %50 ( 5,23 x %50 = 2,62 tl ) Sonuç olarak 5,23 + 2,62= 7,85 TL eder.
  6. Serkan KAFALI

Diğer personelin, özellikli birim dini bayram nöbetini hesapladım.
  7. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Konaklaması Dünya Bankasınca Karşılanan Personelin yevmiyesi

RE: yevmiye Çok ilginç geldi konu ben de takipteyim...
  8. Serkan KAFALI

Uzman mutemetim; Dini bayram ameliyathane, yoğum bakım, acil servis brüt ücret ( 1 saatlik ) olan kısımlar yanlış değil mi? Neden dersen dini bayram normal 5,23 yüzde ellisi 2,62 özellikli birim %50 artırımlı ödeneceği için. Sonuç olarak 7,85 olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış yorumluyorum...
  9. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 375 Denge Tazminatı Eksik Gün Sorunu

Ben sorunu çözdüm. Ek dönem oluşturarak...
  10. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Teşekkürler, Ferhad1021. Emin olmak istedim. AGİ için bir excell çalışmam varda...
  11. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı %85'ten fazla AGİ hesaplanmaz kanunu hala geçerli mi peki?
  12. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi geriye dönük ek ödeme ve özel hizmet tazmınatı ödeme

Teşekkür ederim uzmanım. Brütten gelir vergisi ve damga vergisi kesip ödeme yapacağım...
  13. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi geriye dönük ek ödeme ve özel hizmet tazmınatı ödeme

Bordroda yer alan " E.D.M.M (9500x maaş katsayısı=%1) " ne anlama geliyor ? Bir de geriye dönük terfi farkından kaynaklanan sabit ek ödemeler de brüt üzerinden hesaplanıp gelir vergisi ve damga vergisi kesip ödeme yapılmaz mı?
  14. Serkan KAFALI

Asıl benim konu saptı. Ben 375' te eksik gün nasıl hesaplanır dedim konu keseneklere gitti :(
  15. Serkan KAFALI

Ücretsiz izinden dönen personel için; Ücretsiz izin Başlangıç/Bitiş : 26.02.2014 - 27.02.2015 Kuruma Başlama : 27.0.2015 Yeni atanan memur için; Memuriyete başlama: 18.02.2015 Kuruma başlama : 18.02.2015 şeklinde ayarladım ama yine de hesaplamadı. Daha başka bir işlem yapmam...
  16. Serkan KAFALI

EKOBS' ta 375 denge tazminatı için ücretsiz izinden dönen personelin 17 gün eksiği, yeni atanan memurun 4 gün eksiği var. Dönem veri girişinden "Mİ Eksik Güne" yazıyorum ama eksik vermiyor tam veriyor parayı. Sebebi ne olabilir acaba?
  17. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Kbs Sorun

Fiili hizmet en fazla kaç yıl yapılabilir bilgisi olan meslektaşlar var mı? Ben bir yer de 20 yıl diye okudum fakat emin değilim. Kıdem yılı 20 mi olan mı yoksa 20 yıl fiili hizmet hesaplanan mı?
  18. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Kbs Sorun

Teşekkür ederim arkadaşlar. Cevablarınız işe yaradı, şablona yazıp yükleme yaptığımda kbs gördü personelleri...
Geri
Üst Alt