Arama sonuçlarınız

1. Serkan KAFALI

Çözüm Bekliyor Uzman Hekimlerin Kongre-Konferans-Seminer Onayı!

Arkadaşlar merhaba. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. Sağlıklı, huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle ☺️ Ek ödeme yönetmeliği madde 5/a ya göre kongre-seminer-sempozyum gibi etkinliklere katılmak isteyen hekimlerden " yılda en fazla iki defa görevlendirme suretiyle kendi alanı ile...
  2. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Hastanelerinde Sözleşmeli Personel Ücretlerini Kim Belirliyor?

Merhaba değerli meslektaşlarım, iyi akşamlar. Hayırlı bayramlar. Üniversite hastanelerinde sözleşmeli çalışan ebe/hemşire/fizyoterapist gibi personellerin sözleşme ücretlerini YÖK kendisi belirleyip hastanelere öyle mi gönderiyor yoksa Sağlık Bakanlığının yayımladığı ücretlerimi baz alıyor...
  3. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Araştırma Görevlisi Maaşı İçin Ödeme Emri Örneği

Arkadaşlar araştırma görevlisinin maaş ödemesi için örnek ödeme emri lazım. İcmal ile birlikte bir tane ödeme emri örneği gönderebilir misiniz?
  4. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Türk Silahlı Kuvvetleri Emrine Görevlendirilen Uzman Hekim Yolluğu Hakkında!

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese işlerinde kolaylıklar dilerim. Kurumumuzdan TSK ile yapılan protokol kapsamında 2 ay süre ile uzman hekim görevlendirmesi olmuştur. Görevlendirme yurt dışı değil, sınırda bir ilin hastanesine. Malumunuz Sağlık Bakanlığı ile TSK arasında bir protokol var. Bu...
  5. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu Covidden Vefat Eden 696 Khk Personeli Kıdem Tazminatı Sorunsalı

696 sürekli işçimizin biri covidden vefat etti. Bu kapsamdaki personeller mazife malüllüğü veya meslek hastalığı kapsamına alındı mı? Eğer alındı ise kıdem tazminatı 30 yıl üzerinden yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. Nitekim 2330 Sayılı Nakdi tazminat ve Aylık Bağlanma Hakkında Kanunda...
  6. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Münferit Maaş Hesaplama Sorunu!

Üstadlar ekteki fotoğrafta yer alan; "Aktif ödeme kaynağı alt türü sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez.Ödeme kaynağı alt türü 15: Sağlık Bakanlığı Bütçesi" şeklinde hata veriyor. Aynı sorunla karşılan oldu mu acaba?
  7. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 4B KBS Maaş Muhasebeye Gönderilemiyor Hatası!!!

Arkadaşlar 4B sözleşmeli maaşını muhasebeye gönder yapiyorum ekte yer alan hata mesajını veriyor. Muhasebeyle 2 gündür uğraşıyoruz sorunu çözemedik. Kbs destek hattına girmeye çalışıyorum kullanıcı adı ya da parola geçersiz diyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar, muhasebat...
  8. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 5434 Terfi Farkı Emekli Kesenekleri Bordrosu ve Bildirimi!

Arkadaşlar hemşire olan bir personelimin 2016/Nisan ayında 2/3' den 1/2' ine iniyor. Terfisini kbs' ye işlemişiz fakat ek göstergesini 3000 yapmamışız. Taki 2017/Ağustos ayında 1/4' si terfi gelene kadar. Şimdi geriye dönük bir bordro ve kesenek bildirimi denemesi yaptım, fakat rakamları...
  9. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Avans İşlemi Hakkında!

Gider tahakkuk birimi tarafından adına avans açılan personelin vefat etmesi durumunda almış olduğu avansın durumu ne olur, nasıl değerlendirilir, ne tür bir yol izlenir?
  10. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi El-Bab Geçici Görevi

Arkadaşlar 2 personelim Suriye Görev Gücü kapsamın da Eb-Bab' a geçici göreve gitti. Bu kişilere geçici görev yolluğu haricinde extra bir tazminat vs gibi bir ödeme söz konusu oluyor mu? Yurt dışı geçici görev yolluklarında gündelik ücreti farklı mıdır? Görevlendirme ektedir.
  11. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yolluksuz ve Yevmiyesiz Geçici Görev Yolluğu Hakkında.

Sayın meslektaşlarım geçen yıl yolluksuz ve yevmiyesiz görevlendirmeler için anayasa mahkemesinin ÖDENMESİ yönünde bir kararı vardı sitede şimdi bulamıyorum. ilgili bakanlıkların çeşitli görüşleri var fakat ben anayasa mahkemesinin kararını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ya da...
  12. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Araştırma Görevlisi Döner Sermayesi Hakkında!

Arkadaşlar il sağlık müdürlüğünden geçici görev ile hastanemize gelen araştırma görevlisi için TEÖK ve Hakuk kaç olacak. İl sağlık müdürlüğünde sadece sabit dışı ek ödeme alıyormuş bu kişi. Ayrıca kişi hastanede müdür iken kamu hastaneleri birliği kurulunca araştırma görevlisi ünvanı zorunlu...
  13. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi % 20 Ek Karşılık Hakkında Önemli Detay!

Arkadaşlar ekte yer alan 2015 yılı sayıştay raporuna göre 5510 sonrasına tabi personel için %20 den değil %11 den hesaplanması gerekiyor diye yorumluyorum ben. Sizce bu yazının anlamı nedir? Ben tereddütte kaldım arkadaşlar.
  14. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Hastanede Mesleki Eğitim Kursları Hakkında

Sayın meslektaşlarım! Kurumumuzda Toplum Ruh Sağlığı Birimi mevcut. Bu birimde engellilere yönelik mesleki eğitim projesi hazırlanmış ve İşkur projeyi kabul ederek belli miktarda ödeneği kurumumuza tahsis etmiş. Eğiticiye, kursiyere ve kursiyerleri hastaneye getirecek olan servis şirketine...
  15. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi SGK Matrahı Hakkında

Aile hekimliği mutemetliği yapan arkadaşlar varsa ekte yer alan bordrolara bakarak SGK matrahının nasıl hesaplandığını açıklayabilir mi? İlgili alanları kırmızı kalemle işaretledim. Emekli iken aile hekimliği ile sözleşme imzalayan aile hekimin %24,5 ssk matrahı doğru mudur acaba?
  16. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Askeri Hastaneden Gelen Personelin Maaşı

Sayın meslektaşlarım askeri hastaneden devlet hastanesine gelen tekniker kadrosundaki kişinin maaşı normal bir personel gibi mi hesaplanır? Yoksa özelleştirmeden ya da belediyeden geçen bir personel gibi mi hesaplanır? Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilir mi?
  17. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Text Dosyası Aktarma Hatası!

Banka listeleri aktarmada sıkıntı yaşayan var mı? Mail atıyorum "Gönderdiğiniz dosyadaki Kurum hesap, Ödeme/Tahsilat Nedeni tanımsız. İşleminiz gerçekleşmemiştir! Soru veya sorunlarınız ile ilgili şubeniz ile görüşebilirsiniz!" Sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
  18. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Aile Hekimi Maaş Hesaplamasında Kriterler Hakkında!

Sayın meslektaşlarım aile hekimliği maaşı hesaplamasındaki ( Exceli ektedir ) 1- Taban ve Tavan ücret nereden alınıyor? 2- Birim nüfus katsayısı 3- ASM Sınıf Katsayısı 4- Satın alma gücü paritesi 5- ASM Sınıf Farkı Gider Ödeneği 6- Gezici Sağlık Hizmeti Ödeneği 7- Sosyoekonomik Gelir...
  19. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli ACİL!!! 4924 Sözl. Personel Kıst Maaşta Emekli Kesenekleri Hk.

Arkadaşlar 4924 söz. personellerden 5510 öncesi ve 5510 sonrası personellerin kıst maaşlarında emekli kesenekleri kesilir mi? Kesilirse tam mı kesilir yoksa kıst oranında mı kesilir veya hiç kesilmez mi?
  20. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

Halil abi bu linkte https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4-c-maas-hesaplama-2014 aile ve çocul yardımından sgk kesintisi yapılmayacağını belirtmiş. İlgili tebliği de koymuş fakat ben tebliği okudum kesinti yapılmayacağı yönünde bir anlam çıkaramadım. Konu ile ilgili beni aydınlatabilir...
  21. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/C 14 Günlük Kıst Ek Ödeme

Arkadaşlar malumunuz 4/C liler için ek ödeme toplu sözleşme gereği 01.01.2016 tarihinden geçirli. Fakat bu ek ödemeyi maaş ile birlikte veriyorum ben, yani ocak 15 - şubat 14 arası. Bizim bildiğimiz ek ödemeler ise her ayın 1 - 30 arasını kapsamakta. Şimdi bu durumda 4/C li personele 14 günlük...
  22. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 4/C Personel Ek Ödeme Bordro ve Ödeme Emri ( Hazır )

Arkadaşlar hata var ise bilgilendirin düzeltme yapalım. Ben bu şekilde gönderdim mal müdürlüğüne. Örnek olması açısından yapamayan arkadaşlar faydalanabilir.
  23. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Emekli Keseneğindeki Terim Anlamı?

(Taban Aylık + Aylık (Gösterge) + Ek Gösterge + Kıdem Aylığı + (EYDMA x Emekli Keseneği Oranı)) x %20 Yukarıdaki "EYDMA" nın anlamı, açılımı nedir acaba?
  24. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Hizmetlinin Valilik Oluru İle Şoför...

Arkadaşlar 4 tane personelimin kadrosu hizmetli fakat valilik oluru ile şoförlük yapıyorlar. Bunların kadrosunun hizmetli olduğunu öğrendim ( ÇKYS ) ve kişilere sabit ödemesini hizmetli olarak vereceğim. Hizmetlinin 6/1 inde sabit oranı 80, şoförün 6/1 inde 90. Personel itiraz ediyor şimdi bana...
  25. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi İstisna Butonu

Arkadaşlar bugün mal müdürlüğünden gelen yazıda KBS' ye istisna butonu eklendiği yazıyor. Mahkeme kararı, şahısa bağlı özel durumlar için böyle bir buton koymuşlar fakat ben de görünmüyor. Sizlerde durum nasıl? 2015 yılının 12 numaralı duyurusunda var yazı.   ...
  26. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yoğun Bakım Uzman Hekim %20 Ek Puan ( Acil )

Sayın meslektaşlarım, ek ödeme yönetmeliğinin EK 5 madde 8' de yer alan "İkinci ve üçüncü basamak yeni doğan yoğun bakım üniteleri, ikinci ve üçüncü basamak yoğun bakım üniteleri ve kemik iliği nakil ünitelerinde sürekli çalışan tabipler" %20 ek puan alır, ibaresi sadece pratisyen tabipler için...
  27. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 375 Denge Tazminatı Eksik Gün Sorunu

EKOBS' ta 375 denge tazminatı için ücretsiz izinden dönen personelin 17 gün eksiği, yeni atanan memurun 4 gün eksiği var. Dönem veri girişinden "Mİ Eksik Güne" yazıyorum ama eksik vermiyor tam veriyor parayı. Sebebi ne olabilir acaba?
Geri
Üst Alt