Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İş Göremezlik Ödeneği ve Bildirge

Gökhan Bey vizite ekranında ve sgk dada herhangi bir işlem yapmayacağım o zaman
  2. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İş Göremezlik Ödeneği ve Bildirge

arkadaşlar taşerondan kadroya geçen sürekli işçi bir gün rapor almışsa ne yapılmalı peki?
  3. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Bilgilerinin Emniyet Genel Müdürlüğü Sitesine Giriş İşlemleri

Tmm Hüseyin Bey elbetteki yapabilirsem bende paylaşırım
  4. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Bilgilerinin Emniyet Genel Müdürlüğü Sitesine Giriş İşlemleri

tuğrul bey bunların unvanı güvenlik görevlisi ve emniyetten yazı geldi fakat sistem karışık olduğundan birçok kurum işlem yapamamış dolayısıyla bende yapamadım daha
  5. zeynep dikici

talat bey ben hem mutemet hem insan kaynakları hem özlük hepsi bende:) o yüzden ben giriş yapacağım için öğrenmeye çalışıyorum
  6. zeynep dikici

Arkadaşlar herkese iyi haftalar, 4D Sürekli İşçilerden güvenlik görevlilerinin Emniyet Genel Müdürlüğünün otomasyon projesi kapsamında OGBS' ye girişini yapan var mı? ben hala yapamadım yardımcı olurmusunuz
  7. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi iş sağlığı ve güvenliği

Arkadaşlar memurlar için iş sağlığı ve güvenliği 2020 ye kadar uzatıldı. Ancak 2 Nisan 2018 tarihi itibarıyla kadroya geçen 4D li işçiler için iş sağlığı ve güvenliği hizmeti almak mecburi mi? mecburi ise bir dayanağı var mı? NOT:19 işci kadroya geçti ve bunların 8 kişisi tehlikeli sınıfta yer...
  8. zeynep dikici

Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş ve Tediye Hesaplama Programı (Tanıtım Video)

efe özgür bey elinize sağlık çok güzel olmuş ancak ben bir şey sormak istiyorum istirahat izinlerini nereden giriş yapılacağını göremedim eklenecek mi yoksa ben mi göremedim? birde mesailer fazla çalışmalar vs olacak mı programda?
  9. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izine ayrılmadan önce rapor alan memurun kesintisi

tamam Mehmet bey çok teşekkür ederim
  10. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izine ayrılmadan önce rapor alan memurun kesintisi

Bu ayın 14 ünde izine ayırsam maaş vermemiş olurum zaten SGK dan ayrılış bildirgesi yaparken ayrılış tarihi 14 mü 15 mi olacak. Kusura bakmayın ilk defa böyle bir işlem yapacağım için yanlış bir işlem yapmak istemiyorum
  11. zeynep dikici

anladım tamam. Bir şey daha sormak istiyorum KBS den ücretsiz izine ayrılan personel için hangi kodu seçmemiz lazım?hem ücretsiz izine ayrılma var (kod 4) hemde aylıksız izinde GSSP kesilir (kod 18) bu kodlardan hangisini seçmeliyim
  12. zeynep dikici

ücretsiz izin sonunda ataması gerçekleşirse bizde işe başlama yapmasına gerek yok o zaman direk gidip orada işe başlayacak
  13. zeynep dikici

Zahid bey geri döneceği belli değil eş durumundan naklen atama başka kuruma gidebilir
  14. zeynep dikici

16 şubatta ücretsiz izine ayrılacak 657 li bir personelin maasindan kesilmesi gereken10 gün rapor var. Ancak ayın 15 'inde ucretsiz izine ayrilacagindan maas alamayacak olup bu 10 gün rapor kesintisini kişi borcu çıkararak kişiden alabilirmiyim? Yada baska türlü nasil alabilirim fikri olan var...
  15. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Elli Yaş Üstü 4D Sürekli İşçi Yıllık İzni

51 yaşında bir sürekli işçi 4857 sayılı kanunun 53 üncü maddesine istinaden yıllık iznini 20 gün olarak kullanmak istiyor. bu hakkın uygulamada bir ayrıntısı var mı ? kullandırabilir miyim?
  16. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Beş yılı dolan memurun ücretsiz izin alması

Arkadaşlar kolay gelsin, Beş yılı dolan bir personel (DMK Madde 108 E bendi) 6 ay ücretsiz izin almak istemektedir. Bu durumda bu personeli ücretsiz izine 14 şubat itibariyle ayırsam maaş iadesi sanırım almayacağım fakat GSS si nasıl olacak? ve işe başlamada GSS ve maaş nasıl olacak?
  17. zeynep dikici

Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Maaş Görüş Yazısı

ömür bey bendeki en düşük işçi asgari ücretim %30 fazlasını alıyor buna nasıl bir işlem tesis edeceğim. benim yaptığım ise şöyle oldu 2018 aralık ayında aldıkları bürüt ücretin üstüne sadece %4 zam uygulayarak 2019 da da aynen devam ettim.
  18. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Göreve iade edilen memurun hitapta hizmetinin eksik görünmesi

Pirimleride ben ödüyorum ve geriye dönük ödemelerini yapalı bir hafta falan oldu yaptım yani
  19. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Göreve iade edilen memurun hitapta hizmetinin eksik görünmesi

Açık süreleri ben işledim ancak aciga alınma ve goreve başlama tarihini doğru girmeme ragmen 873 gun yerine 430 gun attı pirim gun sayisinada ben mudahale etmedim sgk 'dan çekmiştir
  20. zeynep dikici

Arkadaşlar acikta iken göreve iade edilen bir memurun hitap sisteminde açık sürelerini islememe rağmen hizmet süresi eksik görünüyor ve hizmet bilgilerinden baktığımda pirim dokumunde pirim gün sayısı hala 30 yerine 15 görünüyor bunu nasıl duzeltebilirim
  21. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi refakat izni

ömür bey işçinin yıllık izni varken mazeret izni kullanabilir mi?
  22. zeynep dikici

Evet ömür bey toplu iş sözleşmesinde yok hatta iş kanunundada refakat iznine dair bir Hüküm bulamadım eminolmak icin siz değerli arkadaşlara sormak istedim . Peki bu personele mazeret izni kullandirilabilirmi yıllık izni var ama
  23. zeynep dikici

Arkadaşlar kolay gelsin, 4D sürekli işçi refakat izni hakkı varmıdır?
  24. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen Personelin KBS ve SGK İşlemleri Nasıl Yapılır?

Bir şey daha sormak istiyorum Eren bey bu kişilerden işe başladıklarında dilekçe almam gerekiyormu geriye dönük mali haklarının ödenmesine dair
  25. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 01-14 Ocak 14 Günlük Maaş Ödemesinde AGİ

Ben 17 günlük maaşta 2018 yılına göre AGİ tamamını verdim şimdi 14 günlük maaşta nasıl yapacağım:( işçi maaşlarını ben manuel olarak excelde yapıyorum
  26. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen Personelin KBS ve SGK İşlemleri Nasıl Yapılır?

arkadaşlar bende iki personel açıktan geri iade edildi ancak mahkeme kararı vs ile geri iade edilmedi şimdi ben bu ki kişiye 1/3 lük maaşı yaparken faizde hesaplayacakmıyım yoksa sadece 1/3 lük maaş mı ödeyeceğim?
  27. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİLER KIDEM TAZMİNATI KARŞILIK AYIRMA ÖRNEĞİ

4D li işçi için neden karşılık ayrılacak zaten kadrolu olmadılar mı? emekli olduklarında en son emekli olduğu kurumdan tazminat almayacak mı?
  28. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Vefat ve Başsağlığı

başınız sağolsun allah rahmet eylesin
  29. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 68/B Geçmiş Dönem Günlük Fark Hesaplama

haklısınız ben önce arka yüzden yaptım
Geri
Üst Alt