Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli ilde görev yapan memur ilçeden istirahat raporu alabilirmi

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar Kurumumuz ve memurun ikametgahı il merkezinde olmasına rağmen ilçenin herhangi birinden aile hekiminden istirahat raporu alabilir mi?
  2. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede degerlendirilirmi

Arkadaşlar kolay gelsin, Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede değerlendirilmemektedir. Ancak 20 haziran 2019 tarihinde Ankara Bölge İdare Mahkemesinin bir kararı var ve değerlendirilebileceği yazıyor. Bu durumda hangisine göre hareket etmek lazım?
  3. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi bayram yardımında ve ikramiyesinde hangi kesintiler yapılabilir

Arkadaşlar kolay gelsin, 696 sayılı khk ile kadroya geçen işçilerin bayram yardımı ve ikramiyesinden icra, BES ve sendika kesintisi yapılır mı yada bu kesintilerden hangisi yapılır?
  4. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 ay aylıksız izin kulllanan memurun ikinci defa 6 ay aylıksız izin alması

Arkadaşlar kolay gelsin, bir memurumuz 657 sayılı kanunun 108/E maddesine göre aylıksız izin kullandı 15 ağustosta işe başlaması gerekirken şimdi tekrar altı ay daha aylıksız izin istiyor. bu durumda benim dilekçesini almaktan başka yapacağım bir işlem var mı? bilgisi olan var mı?
  5. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 30763 sayili resmi gazeteye gore gecici gorevlendirme nasil yapılır

Arkadaşlar 30763 sayılı resmi gazete ile yayımlanan yeni khk nin 6nci maddesi b bendine gore kurumlar arası geçici gorevlendirmede kişi maaşını kendi kurumundan değil gittiği kurumdan alacak. Ancak hitap ve kbs de islemleri nasil yapılacak hangi kodlar kullanilacak bilen var mı acaba birde...
  6. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Ucretsiz izinde gss

Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller 1 temmuzda 5510 sonrası memur 5 yılını doldurup ücretsiz izine ayrılmak istiyor. Ucretsiz izine ayırırken kbs den 14 kodunu kullanıp 16 günlük maaş yapacağım ancak gss nasıl olacak onu nasıl 16 günlük hesaplayacagim?
  7. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Memurun yillik izin bitiminde ise baslamadan izin kullanimi

657 li devlet memuru 29-30 nisan tarihlerine yıllık izin aldı ancak hiç ise başlama yapmadan tekrar 3 gün daha izin alabilir mi?
  8. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli VHKİ unvanlı memur lisede hazırlık sınıfı okumuşsa bir kademe verilirmi

arkadaşlar kolay gelsin, unvanı VHKİ olan bir memur lisede hazırlık sınıfı okumuşsa bir kademe verilir mi acaba? 2016 yılında yayınlanmış bir danıştay kararına göre verilemeyeceği yazıyor
  9. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Bilgilerinin Emniyet Genel Müdürlüğü Sitesine Giriş İşlemleri

Arkadaşlar herkese iyi haftalar, 4D Sürekli İşçilerden güvenlik görevlilerinin Emniyet Genel Müdürlüğünün otomasyon projesi kapsamında OGBS' ye girişini yapan var mı? ben hala yapamadım yardımcı olurmusunuz
  10. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi iş sağlığı ve güvenliği

Arkadaşlar memurlar için iş sağlığı ve güvenliği 2020 ye kadar uzatıldı. Ancak 2 Nisan 2018 tarihi itibarıyla kadroya geçen 4D li işçiler için iş sağlığı ve güvenliği hizmeti almak mecburi mi? mecburi ise bir dayanağı var mı? NOT:19 işci kadroya geçti ve bunların 8 kişisi tehlikeli sınıfta yer...
  11. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izine ayrılmadan önce rapor alan memurun kesintisi

16 şubatta ücretsiz izine ayrılacak 657 li bir personelin maasindan kesilmesi gereken10 gün rapor var. Ancak ayın 15 'inde ucretsiz izine ayrilacagindan maas alamayacak olup bu 10 gün rapor kesintisini kişi borcu çıkararak kişiden alabilirmiyim? Yada baska türlü nasil alabilirim fikri olan var...
  12. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Elli Yaş Üstü 4D Sürekli İşçi Yıllık İzni

51 yaşında bir sürekli işçi 4857 sayılı kanunun 53 üncü maddesine istinaden yıllık iznini 20 gün olarak kullanmak istiyor. bu hakkın uygulamada bir ayrıntısı var mı ? kullandırabilir miyim?
  13. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Beş yılı dolan memurun ücretsiz izin alması

Arkadaşlar kolay gelsin, Beş yılı dolan bir personel (DMK Madde 108 E bendi) 6 ay ücretsiz izin almak istemektedir. Bu durumda bu personeli ücretsiz izine 14 şubat itibariyle ayırsam maaş iadesi sanırım almayacağım fakat GSS si nasıl olacak? ve işe başlamada GSS ve maaş nasıl olacak?
  14. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Göreve iade edilen memurun hitapta hizmetinin eksik görünmesi

Arkadaşlar acikta iken göreve iade edilen bir memurun hitap sisteminde açık sürelerini islememe rağmen hizmet süresi eksik görünüyor ve hizmet bilgilerinden baktığımda pirim dokumunde pirim gün sayısı hala 30 yerine 15 görünüyor bunu nasıl duzeltebilirim
  15. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi refakat izni

Arkadaşlar kolay gelsin, 4D sürekli işçi refakat izni hakkı varmıdır?
  16. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 68/B Geçmiş Dönem Günlük Fark Hesaplama

Arkadaşlar bir personelimiz üçüncü derecede idi 68/B ye göre birinci dereceye 5 kasımda atandı 15 inde de maaş aldı. Fakat şimdi benden 23 kasımda memurlar nette yayınlanan bir yazıya gore 10 günlük maas farkı istiyor. Simdi ben nasıl yapacagim bu maas farkını yani sadece zam ve tazminat...
  17. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İstifa Sonrası Tekrar İşe Başlama Terfi Tarihi

Arkadaşlar günaydın herkese iyi bir hafta olsun istifa sonrası işe başlayan bir personelim var ilk işe başlama tarihi:30.08.2004 istifa sonrası işe başlama tarihi:03.11.2017 bunun terfisini yaparken hagi tarihi esas alacağım
  18. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen Personelin KBS ve SGK İşlemleri Nasıl Yapılır?

arkadaşlar bende de bir personel var açığa alınmıştı göreve başlayacak ancak ben bu arkadaşın işlemlerini nasıl yapacağım KBS den SGK dan nasıl olacak hiçbirini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  19. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Aday memur doğum sonrası ücretsiz izin

Arkadaşlar kolay gelsin, doğum sonrası 29 ekim 2017 tarihinden itibaren bir yıl ücretsiz izin alan birinin işe başlarken terfi tarihini nasıl hesaplayacağım
  20. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Kpss ile yeniden atanan memura yolluk verilirmi

Arkadaşlar kolay gelsin kpss ile yeniden atanan 657 li memura yolluk verilirmi
  21. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli KPSS ile yeniden atanan memur

Arkadaşlar KPSS ile yeniden atanan biri yeni gittiği kurumda aday memur gibi mi işlem görür yani aday memur sınavına tabi olur mu?
  22. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli aylıksız izin dönüşü göreve başlama

Arkadaşlar herkese kolay gelsin, aylıksız izine ayrılan ve 5510 sayılı kanuna tabi bir personelim göreve başlayacak ancak kbs den ve sgk dan hangi işlemleri yapacağım bilmiyorum. bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  23. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

Arkadaşlar kolay gelsin daha önce sorulmuş ancak net sonuca ulaşılamamış bende tekrar sordum kadrolu işçi eylül ayı eğitim yardımını bu ay mı veriyoruz vereceksek okuldan nasıl bir belge getirmeliler
  24. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İşkur İşgücü XML Bildirimi

Arkadaşlar kolay gelsin; Taşeron işçiler kadroya geçerken işkurdan bir yazı geldi ve bu kişiler için işgücü çizelgesi hazırlanması gerektiğini bildirmişler ve eğitim verilecek denmişti. Ancak bu zaman oldu eğitim falan verilmemesine rağmen ben sağdan soldan öğrenerek işgücü çizelgesini verdim...
  25. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel AGİ

Arkadaşlar kolay gelsin, Sözleşmeli personelin AGİ si geçen ay benim hatamdan kaynaklanan bir sebeple eksik ödendi. ben bu ay maaşlarında bu farkı nasıl ödemeliyim? aradaki farkı brüt maaşa ekleyerek mi bilgisi olan var mı? (bizdeki sözleşmeli personelin maaş bordrosu manuel yapılıyor)
  26. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 Gün Raporlu Maaş İşlemleri

arkadaşlar 15.07.2018 tarihinden itibaren 6 gün istirahat raporu alan bir işçinin maaşı nasıl ve kaç gün kesilecek sgk dan nasıl olacak?
  27. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli işçi yıllık izin

Arkadaşlar taşeron işçi 13 ağustostan başlamak üzere 11 gün yıllık izin alırsa göreve ayın kaçında başlar. yani sormak istediğim kurban bayramı ve arefe günü devreye girdiğinden işçilerde bu durum nasıl değerlendirilir? 4857 sayılı kanun madde 56 ''Yıllık ücretli izin günlerinin hesabında izin...
  28. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli memur süt izni

Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 104 üncü maddesinde ''Doğum sonrası analık izni süresi sonunda kadın memur, isteği hâlinde çocuğun hayatta olması kaydıyla analık izni bitiminde başlamak üzere ayrıca süt izni verilmeksizin birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı...
  29. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik/istirahat Raporu Farkı

Arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun 657 sayılı kanuna tabi bir memura bazı haztaneler geçici iş görmezlik bazı hastaneler ise istirahat raporu adı altında rapor veriyorlar. bu iki arasında bir fark var mı varsa nedir?
  30. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Resmi tatil arefe gününde yemek parası ödenir mi?

arkadaşlar arefe günü fiili çalışma günü olarak değerlendirilmeli mi ve yemek parası ödenir mi
  31. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

Arkadaşlar taşeron işçiye promosyon ödemesi yapılacak mı yapılacaksa buna ilişkin yayımlanan bir yazı var mı
  32. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi ikramiyesi

Arkadaslar kadroya gecen taseronlarin 5 yevmiye ikramiyeleri ve 52 günlük tediyeleri bu ay ki maaslardami ödenmeli
  33. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron daimi işçi sosyal mazeret izni alırsa kesintisi nasıl yapılır

Arkadaşlar taşeron daimi işçi 6 gün yıllık izin 6 günde sosyal izin(ölüm izni) aldı. maaşında hangi kalemlerden (yol, yemek, yevmiye vs) kesinti yapacağım
  34. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron kadrolu işçilerin damga vergisi

Arkadaşlar kadrolu işçilerin maaşlarından damga vergisi kesilmeyecegine dair bugün birşey duydum bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  35. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

Arkadaşlar taşeron sürekli işçilerin ocak-şubat-mart 2018 dönemine ait fark maaş bordroları yapılacak mı ve yapılacaksa sadece %4 zammı mı verilecek yoksa bütün sosyal yardımları damı geriye dönük yapılacak
  36. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Rapor Alan Sürekl İşçi

kadroya geçen işçilerin rapor işlemleri nasıl olacak biri bunu bana açıklayabilir mi mesela bende nisan ayında 2 gün rapor alan vardı sadece yemek ve yol ücretinden kestim. ve vizite ekranına hiç giriş yapmadım.bu personel daha sonra 3 gün daha rapor alırsa nasıl yapacağım
  37. zeynep dikici

Mutemet Arşivi geçici görev yolluğu

Arkadaşlar farklı bir kurumdan bize geçici görevle gelen birini bizim kurumumuz 2 günlüğüne göreve gönderdi. ben bu kişiye 2 günlük harcırah ödeyebilir miyim ödeyebiliyorsam eğer kendi derece/kademesine denk gelen harcırah tutarından mı ödeyeceğim?
  38. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Doğum İzni

Arkadaşlar 657 ye tabi memur 8 haftalık doğum iznini yarıda kesip işe başlamak ve kalan doğum iznini sonradan başka bir tarihte kullanmak istiyor böyle bir şey olabilir mi?
  39. zeynep dikici

Mutemet Arşivi istisnai kadro

Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 59 uncu maddesine göre personel çalıştıran varmı? bunların kha ve ekea derece/kademe ve ek göstergeleri nasıl olacak?
  40. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Hastalık Raporu

Arkadaşlar bir personel 30-31 Ocak için aile hekiminden rapor almıştı raporunda 1 Şubatta çalışır ibaresi var. 1 Şubat tarihinde tekrar gitmiş başka bir hastaneden başka bir poliklinikten iki günlük daha rapor almış. Rapor üstüne raporda bu şekilde olabilir mi ikinci raporunu 31 Ocakta mı gidip...
Geri
Üst Alt