Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B nöbet ücretleri

4/B li personellerin nöbet ücretlerinden SSK kesintisi yapılıyor mu?
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Ücretsiz izin düzeltme

İki personelim aynı durumdaydı. İkisindende dilekçe aldım. Onaylattım. daha sonra vazgeçtiler. Normal işlem yaptım.
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Ücretsiz izin düzeltme

Olur. Normale döndürün hesaplatın ve bordroda olup olmadığını kontrol edin.
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Hocam son bir şey nöbet ve icapları tek bordroda birleştirip tek ödeme emrinde göstersek tadından yenmez, yanına yatılır o ay işlem yapılmaz vallahi..
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Yani 0,14 ve 0,205 ile çarptıktan sonra 100 e bölüyor.
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Harun hocam; ssk kesintilerinde sıkıntı var gibi. 14 ve 20,5 kesintisi yerine 0,14 ve 0,205 kesiyor. Bi ilgilenseniz?
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Cahilliğime verin; icaplar hesaplanıyor mu bu programla?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Zorunlu Sigorta Ödemesi

Hocam bahsettiğim Uzm Dr. Kasım 2014 te yaptırdığı sigorta evraklarını bize getirmedi. Unuttum dedi. Hala bize teslim etmedi. Bu durumda 10 aylık mı yapmalıyım? Ya da 2014 tarihli poliçeye 2015 tarihinde işlem yapabilir miyim_?
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Kullanıcı adı-şifre kurum ile ilişkilendirme

20.11.2015 tarihi sabahı KBS yi açmaya çalışığımda '' Kullanıcı adı ve şifreniz doğru olmasına rağmen her hangi bir kurumla ilşkilendirilmemiştir. Lütfen saymanlığınızla iletişime geçiniz'' uyarısı aldım. Mal Müdürlüğüne gittim. Bu durum ile bilgi verdim. Kontroller sonucunda kullanıcı -adı ve...
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Aylıksız İzinli Memurun Gss Bildirimi

Yaklaşık 1 yıl önce askere giden ve YEdek Subay olarak askerliğini yapan (Maaşlı) Diş Tabibime bu zaman kadar GSS Prim ödemedim. Bu konu ile ilgili çok yere danıştım. Askerde maaş yapılan yer tarafından GSS primi ödenir dendi. Bu durumda benim her hangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Arkama...
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Zorunlu Sigorta Ödemesi

Kurumumuza 2014 Kasım da başlayan ve 2015 Temmuz ayında aile hekimliğine geçen doktorun Zorunlu Mali Sigorta işlemleri nasıldır? Halk Sağlığı Müdürlüğü 2 ayını biz 10 ayını sizin kurum ödeyecek diyor? Doğrumudur?
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Zorunlu sigorta ve Damga Vergisi

Kurumumuza 2014 Kasım da başlayan ve 2015 Temmuz ayında aile hekimliğine geçen doktorum Zorunlu Mali Sigorta işlemleri nasıldır? a) Tamamı kurumumuzca ödenir. b) 10 aylık kısmını kurumumuz 2 aylık kısmını halk sağlığı müdürlüğü öder. c) Tamamını halk sağlığı müdürlüğü öder. d) Hiç biri.
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Terfi Tarihi

Hocam burada önemli olan maaş hesaplattıktan sonra kontrol etmek. Muhasebeye göndermediğiniz ve çok fazla hesaplama yapmadığınız sürece bilgilerde değişiklik yapıp dönem bordrosunu tekrar hesaplatabilirsiniz. Dediğim gibi kısımlara ay ve yıl yazarsanız KBS otomatik olarak 12/3 den 9/2 sine kadar...
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Terfi Tarihi

'' Ay '' kısmına ''10 - ''Yıl'' kısmına 2015 yazın.
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Dağıtılabilir Tutar-Yönetici Ek Ödemeler?

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sayı : B.10.1.TKH.0.16.00.00/ 010.99/1188 28/11/2012 Konu : Birliklerde Sözleşmeli Personele Yapılacak Ek Ödeme Hk. 3- 209 sayılı Kanunun Ek-3 üncü maddesinde “Kamu hastane birliklerinde ve hastanelerin sözleşmeli pozisyonlarında istihdam...
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İdari İzinlerde Ödenen Fazla Mesai Geri Alınacak

Hocam geri aide almak yerine personellerin bu ay ki nöbet ücretlerinden iade ücretleri düşebilir miyiz?
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

Kurumumuzdan istifa eden personeller kırmızı olarak gözüküyor. Fakat Naklen tayin olanlar'' Naklen Tayin'' seçeneği seçilmesine rağmen sistemde gözükmüyor.
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi kbs mali sorumluluk zammı

Evet hocam istisnalardan giriliyor diye biliyorum.
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Taşınır kayıt kontrol yetkilisi görevinin yanında ''Muhesebe Yetkilisi'' görevlendirilmesi de bulunan personele hangi puanlar verilir?
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

Emin olmamakla beraber fotoları paylaşıyorum hocam. Umarım doğrudur. Saygılar.
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B göreve başlama işlemleri duyuru

İlk defa 4/b li personel işlemlerini bu aydan itibaren gerçekleştirmeye başlayacağız. Şimdi bahsedilen konular; İşe Giriş bildirgesi ve bunların yanında maaş+aylık bildirge işlemleri+ ek ödeme işlemleri ile ilgili özellikle görsellerin paylaşılmasını siz mutemet arkadaşlardan rica ediyorum.
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 rapor kesintisi

Strateji Gelişme Başkanlığı - Mevzuat ve Kamu Zararları Birimi ile yapılan görüşme sonucunda ; 4924 lü sözleşmeli personelin ilk 30 günlük raporların da her hangi bir kesinti yapılmayacağı, 30 günden sonra ki raporlar da sözleşme ücretinin yarısı oranında kesinti yapılacağı''' söylendi...
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Mali sorumluluk zammı puanı

Hem taşınır kayıt kontrol yetkilisi hemde veznedar (ayniyat saymanı) personele kbs de nasıl işlem yapılır?
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli SGK HİTAP

3. Kullanıcı oluşturma sayfasının çıktısını al, idarecine göster. O sayfada 3. Kullanıcının Personel Özlükte görevli bir personel olacağı net bir şekilde yazar. Ayrıca Kullanıcılar oluşturulurken 1. ve 2. kullanıcı Tahakkuk diye geçer, 3. Kullanıcı ise Personel Özlük diye geçer. Bizde de "biz...
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi 4/B Maaş Hesaplama Programı

Aradığınız sayfa sistemde kayıtlı değildir. Bu hatayı veriyor hocam..
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS Kıst maaş

Kefalet girişlerini yapabilen var mı? İlk girişlerde ilk 3 ay 25 liraya yakın kesinti oluyordu. Geçen ay iki personelimi muhasebeden ilk defa kefalet girişi yaptırdım ama 8 küsür lira kesinti oldu.
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İlk atamanın tayini hk.

Geçen hafta kurumumuza 1 ay önce ilk defa atanan bir personel eş durumundan atandı ve yolluğunu ödedim. ( K.m yarısını ödedim).
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

1-Eş durumundan tayin olan 657 li personelin eşinin ikametgahı tayin olduğu yerde ise sürekli görev yolluğu ödenir mi? 2- Eğitim durumu nedeni ile dilekçe sonucunda tayin olan personele sürekli görev yolluğu ödenir mi? Saygılar.
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS kıst maaş sorunu

Hocam Keseneklerde problem çıkıyor. SGK 31 günü kabul etmiyor. 30 gün üzerinden kıst maaş keseneklerini kabul ediyor.
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi KBS kıst maaş sorunu

2 aydır kurumumuza yeni başlayan personellere KBS den kıst maaş hesaplattığım da 31 gün üzerinden hesaplama yapıyor. Durumu bir çok mutemet arkadaşa danıştım. Hiç birinde sorun yokmuş. kıst maaş için gerekli bilgileri girdiğimde 30 gün üzerinden hesaplama yaptıramadım. Konu ile ilgili Muhasebat...
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

KBS '' Nakil Gelen'' bölümünden gelen personeli aldığımızda bütün kesintileri otomatik olarak sisteme düşmüyor mu? Ben de oyle oldu da..
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Hocam elinize sağlık. Öncelikle izinleri nereye giriyoruz? Birde Puantajda 7 ile 8. gün yer değişecek :D Saygılar
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Ellerine sağlık hocam.
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Acil Hasta Kabul Nöbet Ücreti hk.

EKOBS eğitiminde özellikle sordum. Acil Servis doktorunun yanında hasta kayıt ve tetkik girişi yapan memura % 50 artırımlı nöbet ücreti ödenir dendi.
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

Tanışma herkese selamlar

hoşgeldiniz. iyi çalışmalar.
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 istifa

Kurumumuz da görevli 4924 lü personel 05/08/2015 tarihinde verdiği istifa dilekçesi kabul olunarak, kadrolu personel statüsüne geçmiş.Tabi ben izindeyim haberim yok. 15/08/2015 tarihinde 4924 lü personel maaşı hesaplanarak hesabına aktarılmış. Şimdi ben 05/08/2015 - 14/08/2015 tarihleri arası...
  37. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi geçici görev verilmesi, protokol gereği geçici görevli personel

2013 temmuz döneminde kurumuzda görevli pratisyen tabip tus sınavını kazanarak özlük hakları kurumumuzda kalmak kaydı ile ayrılış yaptı. Maaşını ben yapıyorum. Şimdi ÇKYS den de kontrol ettim. 2 yıl olmasına rağmen kadro derecesi 8/3 ü. Kadro derecesinde değişiklik olmuyor.Bununla ilgili...
  38. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi TUS ve Görevden ayrılış

Kurumumuz da görevli ve TUS sınavı sonucunda Hacettepe Üniv. Halk Sağlığını kazanan, 14/08/2015 tarihinde kurumumuz dan ayrılış yapan Pratisyen Tabibe Ağustos ayı peşin maaş ve Sabit+Dengesi ödenmiş. Karşı kurumun mutemetliğine ulaşamadım. İzinden döndüm ve bugün göreve başladım. Karşı kurum...
  39. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Fiili hizmet ödeme ve kesenek bildirme zamanları

Peki fiili hizmet bildirgesi verirken maaş dönemi peşin ayın 15 olarak seçiyoruz. Bu doğru mu? Yani atıyorum 15 Ocak 14 Şubat çalıştığı günlerin hesaplanan fiili hizmetinin bildirgesini Şubat 15-25 tarihleri arası verirken maaş ödeme dönemini peşin ayın 15 i (Şubat) olarak mı giriyoruz?
Geri
Üst Alt