Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her ay bu sekilde yapıyorduk sorun olmuyordu ama bu ay bildirge yaparken 11 kuruş fark olmuş bildirge onaylandı bunu iptal etsem yeniden bildirge verebilirmiyim yoksa 11 kurusu ben yatırayım bankaya
sorun çözüldü daha önce önce oluşturdugum ikramiye ödemesi harcama talimatı üzerinden ikinci ödeme emri oluşturmuştum o yuzden oyle bir uyarı verdi galiba bir harcama talimatına ikinci ödeme emri oluşturmaya izin vermiyor
Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün Duyurusu ile Ödeme Emri Onaylama Yapamazsınız. Muhasebat Genel Müdürlüğü ile İletişime Geçiniz.
Mys de harcama yetkilisi olarak ödeme emri onaylamak istediğimde bu hatayı verdi sebebi ne acaba
konu açılmışken bende bir fikir sorayım bizim kurumdakı 4b personel nöbetten sgk kesilsin istemiyor, daha önce bu konuda davalar açılmış ama bir netice çıkmamış, kurum olarak kesinti yapmasak sorun olur mu ceza keser mi sgk
bir personelden 15 günlük kira kesintisi yapmam gerekirken yanlışlık ile bir aylık kesinti yapmışım, bu durumu nasıl düzeltebilirim 15 günlük kira iadesi yapmam lazım
Hastanede görev yapan röntgen teknisyeni, hizmetli, şoför, ve sağlık memuruna giyecek yardımında hangi kıyafetler verilir ilk defa giyim yardımı yapıyorum yardımcı olabilirmisniz
kişi bizim kurumda 2004-2011 yılları arasında çalışmış
mutemetliğin en çok ugraştıran tarafı geriye dönük işlerle uğraşmak galiba
teşekkür ederim hocam :)