Arama sonuçlarınız

1. ismailsahin

Mutemet Arşivi 16/04/2019 Kesenek K100 Hatası

Error 500: WSWS3166E: Error: No client transport named 'http' found şimdide böyle hata veriyor sebebi neydiki :)
  2. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK e-bildirge kuruş farkı

gerekli kontrolleri yapmıştım insan hata yapabilen fıtratta yaratılmıştır sizin kadar tecrübeli olsam hata yapmazdım tekrar kusura bakmayın :)
  3. ismailsahin

ortada keyfi yapılmış bir durum yok, ilk defa başıma gelen bir durum olduğu için buraya yazdım sizi meşgul ettiysem hakkınızı helal edin
  4. ismailsahin

Bildirgeyı yaparken 11 kurus fazla toplamışısz sorun çözüldü şükür :)
  5. ismailsahin

her ay bu sekilde yapıyorduk sorun olmuyordu ama bu ay bildirge yaparken 11 kuruş fark olmuş bildirge onaylandı bunu iptal etsem yeniden bildirge verebilirmiyim yoksa 11 kurusu ben yatırayım bankaya
  6. ismailsahin

4B maaş için e-bildirge yaptım onayladım ama bildirgede 11 kuruşluk fazlalık var bunu nasıl düzeltebilirim bildirgeyi iptal etsem sorun olur mu
  7. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Mys Ödeme Emri Onaylama

2018 yılına aitti bütçe yılı farklı olduğundan uyaru verdi galiba
  8. ismailsahin

sorun çözüldü daha önce önce oluşturdugum ikramiye ödemesi harcama talimatı üzerinden ikinci ödeme emri oluşturmuştum o yuzden oyle bir uyarı verdi galiba bir harcama talimatına ikinci ödeme emri oluşturmaya izin vermiyor
  9. ismailsahin

Sürekli işçi ikramiye ödemesi
  10. ismailsahin

Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün Duyurusu ile Ödeme Emri Onaylama Yapamazsınız. Muhasebat Genel Müdürlüğü ile İletişime Geçiniz. Mys de harcama yetkilisi olarak ödeme emri onaylamak istediğimde bu hatayı verdi sebebi ne acaba
  11. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi %4.95 enflasyon farkı

bizim kurumda çalışan eski işçilerin toplu iş sözleşmesi henuz yapılmadı, eski TİS e görede bu zam uygulanmaz
  12. ismailsahin

696 khk ile kadroya geçen işçileremi ödenecek bu zam
  13. ismailsahin

kamuda çalışan işçilere %4.95 enflasyon farkı ödenecek mi
  14. ismailsahin

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

tesekkür ederim ömür bey
  15. ismailsahin

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

konu açılmışken bende bir fikir sorayım bizim kurumdakı 4b personel nöbetten sgk kesilsin istemiyor, daha önce bu konuda davalar açılmış ama bir netice çıkmamış, kurum olarak kesinti yapmasak sorun olur mu ceza keser mi sgk
  16. ismailsahin

Sohbet Alanı Çok Şükür

Allah daim eylesin SGK'nın şerrinden ve cezalarından muhafaza eylesin darısı bizlere inşaallah resmen hayalimi yaşıyorsun :D
  17. ismailsahin

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

4B Personel maaşta avans ile bordrodakı miktarlar arasında 1000 tl lik fark çıkıyor
  18. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK e-bildirge

SGK e-bildirgede 15.01.2019-14.02.2019 dönemi açılmadı mı ?
  19. ismailsahin

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

ayın 15 ine kadar izin alsak olmaz mı :D
  20. ismailsahin

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Harcırah Ücretleri

112 de görev yapan vakıaya giden şoföre saglık personeline doktora harcırah ödenir mi bunun mantığını anlayamadım
  21. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

saymanlık kadroya geçen işçilerin maaşını istedi 31 aralığa kadar 17 günlük yapın gönderin dediler ocaktada 14 günlük yapıp gönderecegiz
  22. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Aralık Maaşında Aile ve Çocuk Yardımı verilmemiş

aynı durum bendede oldu geriye dönük aile ve çocuk yardımı bordrosu hazırlayıp ödemeyi yaptırdım
  23. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Maaştan fazla kesilen kira

bir personelden 15 günlük kira kesintisi yapmam gerekirken yanlışlık ile bir aylık kesinti yapmışım, bu durumu nasıl düzeltebilirim 15 günlük kira iadesi yapmam lazım
  24. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli giyim yardımı

Hastanede görev yapan röntgen teknisyeni, hizmetli, şoför, ve sağlık memuruna giyecek yardımında hangi kıyafetler verilir ilk defa giyim yardımı yapıyorum yardımcı olabilirmisniz
  25. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Maaş Hesaplama Hataları

aynen kbs de sorunlar var 657 memur maaşındada bazı kişilere hesaplama yapıyor ama bordroda göstermiyor
  26. ismailsahin

evet Halil bey sendika kesintileri tanımlı raporlarda sendika kesintisini veriyor ama bordroda gözükmüyor
  27. ismailsahin

KBS den 4B li personelin maaşını hesapladım ama sendika kesintileri bordroda gözükmüyor bu durumun sebebi ne olabilir aynı sorunu yaşayan varmı
  28. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

dogum izni kullanan işçiye ikramiye ödenirmi
  29. ismailsahin

Mutemet Arşivi KBS Duyuru

4924 e tabi personel maaşı kbs ye mı geçti artık :)
  30. ismailsahin

Mutemet Arşivi 4924 Kaldırılıyor mu?

keşke öyle bişey yapsalar mutemetliğe biraz tat gelir her ay 6 farklı kalemde maaş yapmaktan dengem bozuldu :D
  31. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

hocam kişi bizim kurumdan 2011 de tayinle başka yere gitmiş dediğiniz yerde hiç gözükmüyor şuan çalıştığı kurum mu 5510 olarak gösterdi acaba
  32. ismailsahin

kişi bizim kurumda 2004-2011 yılları arasında çalışmış mutemetliğin en çok ugraştıran tarafı geriye dönük işlerle uğraşmak galiba teşekkür ederim hocam :)
  33. ismailsahin

bu kişi hitapta 5510 olarak kayıtlı
Geri
Üst Alt