Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Müşavir Firma ve Kişilere Ödemeler Ekonomik Ayrıntı Kodu Yok MYS

RE: Ekonomik Ayrıntı Kodu Yok MYS 06.2.1 Müşavir Firma ve Kişilere Ödemeler 06.2.1.01 Proje Giderleri 06.2.1.02 Müşavirlik Giderleri 06.2.1.03 Kontrol Giderleri 06.2.1.90 Diğer Giderler
  2. Mutemet Arşivi 4B Rapor işlemleri

5510 sayılı kanunun 18. maddesi bu hesaplamaların dayanağı. Maddeye da bakar iseniz daha faydalı olur. İyi çalışmalar
  3. Mutemet Arşivi 4B Rapor işlemleri

Yatış varsa değişir. Yatış sonrası istirahat varsa değişir. Analık halinde değişir. v.b
  4. Mutemet Arşivi Kontrol Görevi İlave Ödeme

Kadrolular için 1.1.2 sözleşmeliler için 1.2.2. Bakanlık görüşü bu yönde
  5. Mutemet Arşivi yarıyıl tatilinde öğrenci maaşı

Ömür Hocam yarıyıl tatilinde izinli gösteriyoruz ücretini de tam ödüyoruz. Yaz tatili için okulların kapanma tarihini baz alıyorum. Yoksa burda da okulların kapanma tarihinin üzerine 15 gün eklenerek mi ödeme yapılmalı ?
  6. Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaşı Hesaplama Robotu

Servis yardımı her türlü kesintiye tabi olmalı. Bizim sözleşmede ( tarım-iş ) bu tutar net olarak belirlenmiş Bu sebeple brüte çevirip onun üzerinden hesaplama yapıyoruz. Sizin sözleşmede nasıl bilmiyorum.
  7. Mutemet Arşivi MYS-Ödeme Emri Silme

Muhasebeye gönderdikten sonra iade edilen yada geri çekilen evrak üzerinde maalesef değişiklik yapılamıyor.
  8. Mutemet Arşivi MYS-Ödeme Emri Silme

İade edilen evrak üzerinde maalesef düzeltme yapamıyoruz. Yeni bir ödeme emri düzenlemeniz gerek.
  9. Mutemet Arşivi KAPBİS Aile yardımı

22.01.2018 tarihli son duyuru Son yıllarda kamuda kapsamlı tasarruf tedbirlerinin uygulanması ve bilişim teknolojilerinin yaygın kullanılmasıyla birlikte ıslak imzalı evraklar elektronik belgelere dönüştürülmeye başlanmıştır. Maliye Bakanlığı (Muhasebat Genel Müdürlüğü) tarafından...
  10. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Ocak ayı maaşındaki bes kesinti listesini excel ortamında alın. Üzerinde oynama yapın. Kesinti yapılan kişinin bilgilerini girin. Kısaca manuel düzenleyin. Aslolan bordroya ve ödeme emrine yansıması. Raporu manuel düzenleyin sıkıntı olmaz.
  11. Mutemet Arşivi sigorta işlemlerinde değişiklik

Memurlar ile alakalı degil. 5510/4a tabi sigortalı. İşçi,4/b sözleşmeli ve 4/c geçici personel gibi
  12. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Sgk matrahı brüt fark tutarı /30*14 formülü ile brüt kıst ücreti ise brüt fark tutarı/31*14 formülü ile hesaplanıyor
  13. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

15 Şubatta 16.01-14.02 ve 15.02-14.03 dönemi maaşını birlikte ödeyeceksiniz.
  14. Mutemet Arşivi Geri çekme sorunu

Pilot ilden ziyade ilkin üniversitelerde kullanılmaya başlandı.
  15. Mutemet Arşivi 86. Madde Vekalet Ücreti

Kbs maaş sistemi üzerinden vekalet ücreti hesaplaması alanı var oradan hesaplayabilirsiniz.
  16. Mutemet Arşivi 86. Madde Vekalet Ücreti

666 sayılı khk nın uygulama esaslarına dair 161 nolu devlet memurları kanunu genel tebliğine bakınız.
  17. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Daha önce görev yaptığım yerde sizin muhasebe gibiydi çok sorun yaşadık. Gidip sgkdan sürekli düzeltme yapma zorunda kalıyorduk. Sizin bildirgeyi vermek ve ödemeyi yapmak için belirlenen yasal süreleriniz var. Ha bir şu var şayet önceki dönemlerden borcunuz yoksa muhasebe müdürlüğünün...
  18. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

ben ayırıyorum hep. raporlar kısmından sgk dökümlerini alın. kıst maaş hangi döneme ait misal 15 Aralık-14 Ocak yani 12. dönemine bu durumda kıstı ve 14 günlük maaş farkını ( 01.01-14.01 ) birleştirip bildiriceceksiniz. Peşin maaşta 15.01-14.02 dönemine ait. Yani 1. dönem. Bunuda takip eden ayın...
  19. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Gecikmeli Fark/Kıst Maaş menüsünden giriş yapacaksınız.
  20. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Uyguladım ancak daha sonra düzeltme yaptım. Çünkü bakanlık son brüt ücretlerinden farklı bir taban brüt belirlemiş ve taban brüte zam oranın eklenmesi yönünde olur alınmış.
  21. Mutemet Arşivi 2018 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklar

2017 için 1.777,50*7,5=13.331,25 2018 için 2029,50*7,5=15.221,25
  22. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

İşveren %20,5 = % 2 Kısa Vadeli Sigorta Kolları Primi + % 11 Mal.Yaş.Primi + % 7,5 GSS İşçi % 14 = % 9 Mal.Yaş.Primi ( Kişi ) + % 5 GSS
  23. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Klavuzdan alıntı Sigortalılık alanında yalnızca 5510 SK Tabi durumu yer alır. Bu alanda seçimyaptırılmaz. GSSP/Bitiş Tarihi için Tabi ve Tabi Değil seçenekleri bulunur. 4B sözleşmeli personeller için bu alan kullanılmayacaktır. Otomatik olarak tabi değil seçeneği ekrana gelecektir...
  24. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Klavuza göre kısa vadeli sigorta kolları oranı 2 olarak kalmalı. Sizde farklı bir uygulama varsa bilemem. Besten ayrılanları şimdilik dahil etmemeniz lazım. Cayanlar yada ayrılanlar için emeklilik gözetim merkezi sanırım ilgili şirketlere sisteme dahil edilmesi gerekenleri bildirecek ona göre...
  25. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

Bakalım yeni sistemde yıl sonunda 17 günlüğü nasıl ayıracaksınız. Uygulamayı memurlarda olduğu gibi yapıyoruz. Sözleşmeler yeni yılda da devam edeceği için 15 aralık ta 15 Aralık-14 Ocak maaşını peşin veriyoruz daha sonra 14 günlük maaş farkı hesaplıyoruz. Sizin yaptığınız uygulamaya göre...
  26. Mutemet Arşivi seyyar görev

Memuriyet mahalli dışına gönderilenlerin gündeliği: Madde 39 – (Değişik: 11/12/1981 - 2562/16 md.) Resmi bir görevle memuriyet mahalli içinde bir yere gönderilenlere gündelik verilmez. Geçici bir görevle memuriyet mahalli dışındaki bir yere gönderilenlerden, buralarda ve yolda öğle (saat...
  27. Mutemet Arşivi Yıl Sonu İşlemleri Genelgesi

Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün yıl sonu işlemlerine ilişkin genelgesi yayınlandı. Son gün 25 Aralık. Genelge ekte
  28. Mutemet Arşivi 4c ek ödeme yasal faiz hesaplama

Mahkeme kararına istinaden geçmişe dönük toplu yaptığınız ödeme ve sonraki aylarda bordroya yansıtılan ek ödemeler için ayrı ayrı hesaplama yapmalısınız.
  29. Tanışma merhabalar

Bu arada birşey sorayım. Nihai hesaplama yapan var ise ödeme emrinde avans hesabı kullanılıp kullanılmadığını yazabilirmi. Ödenen maaş memurlarda olduğu gibi peşin ve bu tutarların bir kısmı 2018 bütçesinden avans olarak ödeniyor.
  30. Tanışma merhabalar

Az evvel aradım güncelleme yaptılar. Sorun çözüldü.
  31. Tanışma merhabalar

Önceki aylarda bu işlemi yapmaksızın toplu hesaplamaya dahil ediyordu. O nedenle sordum. Yoksa dediğiniz işlemi yapabilirdim. Ama müdahale etmek istemedim sistemden kaynaklı bir problemse çözülsün istedim.
  32. Tanışma merhabalar

Bende de şöyle bir sorun var. Geçen ay münferit hesaplama yaptığım personel bu ayki toplu hesaplamaya dahil edilmemiş.
  33. Mutemet Arşivi 4bli personelin kişi borcu hesaplaması

Ekli tabloyu kullanıyorum. Doğruluğu konusunda size garanti veremem.Net üzerinden iade alamacağınızı net olarak söyleyebilirim. Sarı alanları doldurmanız yeterli. Madde 11- Ödemeler her ay başında peşin yapılır. (Değişik: 22/11/2010-2010/1169) Ay sonundan önce ayrılmalarda, 5510 sayılı Kanun...
  34. Çözümlendi | Kilitli Engelli indirim hesabı

Ödeme emri kesilmez. Ust yazıya bağlanıp iade için saymanlığa gönderilir. Bugüne kadar hep böyle yaptım.
  35. Mutemet Arşivi Öğretmenlikten Memurluğa Geçiş

Yanlış hatırlamıyor isem 527 sayılı khk yada kanun olması lazım kariyer bazlı meslekler için alınan ek göstergeler kazanılmış hak olarak değerlendirilir. Öğretmen için hak kazanılan ek gösterge korunmalı diye biliyorum.
Geri
Üst Alt