Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Çalıştığım bakanlığın görüşü.Bizi bağlar. Diğer kurumları bilemem. :)
  2. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Bakanlığa görüş sordum. Yıl içinde gelen zamların yansıtılması ile gelir ve damga vergisi kesilmesi yönünden görüş belirtilmiş.
  3. Mutemet Arşivi KBS DUYURUSU!!!!

4/B Sözleşmeli Personelin münferit maaş hesaplaması Bilindiği üzere, Ekim 2017 maaş döneminde pilot olarak seçilen illerde KPHYS 4B Sözleşmeli Personel İşlemlerinde kurumsal hesaplalar yapılmıştır. Tek kişilik hesaplamalarda KPHYS sistemde yapılacak yenilemelerden dolayı 20/10/2017 Cuma...
  4. Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Ben kendim hesaplıyorum ardından sgk yı arayıp teyit alıyorum ve maaştan düşüyorum. Bazen haberleri olmuyor ama alıştılar. Bugüne kadar uygulamayı bu şekilde yaptığım içinde keyifliyim ayrıca.
  5. Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Sözleşmeli Personel Maaş Klavuzundan Alıntı 1.1.6 SAĞLIK RAPORU Bu ekran mutemetlerin sağlık raporlarını takip edebilmeleri ve SGK tarafından raporlu günler için 2 günden fazlası için ödenen İş Görememezlik Ödeneğinin İlgilinin ücretinden düşülebilmesi için kullanılacak olan modüldür...
  6. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

20 SIRA NOLU KBS DUYURUSUNA EK DUYURU 1- 4/B Sözleşmeli Personelin Nakit talepleri hakkında Bilindiği üzere, Ekim 2017 maaş döneminde pilot olarak seçilen illerde KPHYS 4B Sözleşmeli Personel İşlemleri Modülünden ücret hesaplaması yapan kurumların nakit taleplerinin mükerrer olarak...
  7. Mutemet Arşivi 4b Lİ MEMURUN TAYİN İŞLEMELİR

Bu konuda Bakanlığınızın herhangi bir yönergesi yok mu ? Misal sağlık bakanlığında ayrılışlar mahsuplaşma yapılmayacak şekilde düzenlenir. Ayın 14 ü itibari ile ayrılışı sağlanır ve ayın 14 üne kadar 5 iş günü izinli sayılır. Bizim Tarım Bakanlığında ise ayrılışlarda 3 gün idari izinli sayılır...
  8. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Kodlarda hata olduğunu düşünüyorum ki Muhasebe Müdürlüğümüzde aynı fikirde. Birçok Muhasebe Müdürlüğü evrakları bekletiyor bugün için bi açıklama yapılacak sanırım.
  9. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Sgk raporlarında kıst ve tam maaşa ait prim tutarları var. Size yardımcı olur sanırım.
  10. Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

4/b ve 4/c li personeller işsizlik sigortasına tabii olmadıklarından işe başladıkları tarihten itibaren 1 ay içinde işe giriş bildirgeleri verilebilir. İşe giriş bildirgesini verirken istisnai durum olarak 4447 sayılı kanuna göre işsizlik sigortasına tabii olmayan personel işaretlenecek.Size...
  11. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

kişiyi kaydettikten sonra gecikmeli fark/kıst maaş alanından hesaplama yaptım. İlk defa işe başlayan kişiyi kaydederken 11-Açıktan Atama, çalışan personeli sisteme kaydederken ise 51-Çalışan Personel işlem kodu seçilir. Daha sonra meydana gelen değişikliklerde ise (istifa, göreve iade...
  12. Mutemet Arşivi sağlık raporu kesintisi

2006/10344 sayılı bkk Hastalık izni MADDE 8 - (1) Sağlık kurulu raporu üzerine verilen hastalık izinleri ile kanser, verem, akıl hastalığı, şeker hastalığı ve açık kalp ameliyatı gibi uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç gösteren hastalığa yakalananların kullandığı hastalık izinleri ve...
  13. Mutemet Arşivi sağlık raporu kesintisi

Yatışlarda SGK 5510 sayılı kanunun 18.maddesi kapsamında prime esas kazancın yarısı kadar iş göremezlik ödemesi yapar. Şimdi sorunuza gelince personele göre durum değişir. İşçi mi sözleşmeli mi? İşçi ise Toplu İş sözleşmesi hükümlerine göre, sözleşmeli ile personel çalıştırma esaslarına bakınız.
  14. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Toplu bordroların toplamına bi bakabilirmisiniz. Paylaştığınız resim kesik çıkmış.
  15. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Bordro toplamlarına bakınız. Ayrıca Ali Beyin paylaştığı bordro var.Bordro toplamında hatalar var. Tek tek raporlarda hata yok ancak bordro toplamı hatalı.
  16. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Bordroda da şöyle bir sıkıntı var. Ele geçende sıkıntı yok. Ancak ay içinde başlayan bir personelim için hem kıst maaşta hemde tam maaşta aynı kesintiyi yapıyor. Raporlar da sıkıntı yok ancak bordro ve bordro toplamında sıkıntı var.
  17. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Toplu sözleşme toplamına bakın. 77,03*2=144,06 bordroda 308,12
  18. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Örnek bir maaş hesaplattım bordro toplamı hatalı çıkıyor. Ancak kesinti ve diğer raporlarla karşılaştırınca bordro toplamı hatalı.Hesaplama yapan var mı arkadaşlar.
  19. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Madde 10- Resmi tabip raporu ile kanıtlanan hastalıklar için yılda 30 günü geçmemek üzere (Danıştay Onikinci Dairesinin 11/03/2013 tarihli ve E:2009/3956, K:2013/1443 sayılı kararı ile iptal edilmiştir. Bu karar, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun 26/10/2015 tarihli ve E:2013/1713...
  20. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Meslek kodunu nerden bulacaz bilgisi olan arkadaşlar varmı
  21. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Adına şifre olan arkadaş bizden ayrılmış, yeni şifrede alınmamış yetki tanımlaması yapılacak.
  22. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

Klavuzu okurken sanki maktu tutar olarak girilmeli diye gördüm. Muhasebe müdürlüğünden şifre verilmesini bekliyorum. Bakalım hayırlısı artık.
  23. Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

3 ayda bir verilen toplu sözleşme primi nereye ve nasıl girilecek. Ekran görüntüsü ile yardımcı olmanız mümkün mü. Gerçi daha şifre bile almadım.
  24. Mutemet Arşivi 4-C 4-D işlerin sgk bildirgeleri

Siz sizde başladıkları tarih itibari ile sorumlusunuz.Bu durumda ve bugüne değin yaptığım işlemlere göre söylüyorum ( Sağlık Bakanlığında değilim ) sizler 15.10 ve sonrası için sorumlusunuz. 15.09-14.10 dönemini eski işyeri 15.10 dan sonrasınıda yeni işyeri vermeli.Birde hangi personel grubundan...
  25. Mutemet Arşivi 4-C 4-D işlerin sgk bildirgeleri

Devir geldiği tarih ve sonrası size ait öncesi onlara ait olmalı. İşten ayrılış tarihlerine dikkat ediniz.
  26. Mutemet Arşivi Harcırah hangi kurumdan alınır ?

Kurumlararasında atandığı kurum, kurum içinde ayrıldığı birim tarafından ödenmesi esas olmakla birlikte ödenmemiş yada ödenememiş ise yeni birim tarafından ödenmesi gerek diye biliyorum.
  27. Mutemet Arşivi Harcırah hangi kurumdan alınır ?

Bu durum daha çok kurum değişikliğinde geçerli diye biliyorum. Kurum değişikliği değilde birim değişikliği söz konusu ise ayrıldığı birim ödeme yapmadı ise atandığı birimin yapmasında herhangi bir sakınca yok. Ancak şunuda unutmamak gerek sürekli görev yolluğu taşınma nedeniyle katlanılan...
  28. Mutemet Arşivi 4b gelir vergisi matrahı

Gelir vergisi matrahında işçi, memur, sözleşmeli ayrımı mı var ?
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Sadece resmi kıyafet giyme zorunluluğu bulunan personeli kapsar. Resmi kıyafet giyme zorunluluğu bulunan personel Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde belirlenmiştir. 19 (Değişik: 29/9/2009-2009/15480 K.) Resmi Kıyafet Taşıyan Personel (İtfaiye, Zabıta, Bando, Orkestra Personeli...
  30. Mutemet Arşivi Ayın 15 inde Başlayan Memur Aylığı

Ayın 15 inde başladı ise tam maaşa hak kazanır ve başlamayı müteakip maaş ödeme evraklarının tanzim edilerek ödenmesi gerekmektedir. 5510 öncesi sonrası ayrımı bulunmamaktadır.
  31. Mutemet Arşivi KBS'den 4/B Maaş Hesaplama

RE: 4/B Nöbet bordrosu hesaplama ve Ödeme emri Geçen ay bir ara açıldı açıldığı gibide kapandı. Şuanda da yetkiniz yok diyor.
  32. Mutemet Arşivi İşçilerin Tediye Ücretleri

Prime esas kazanç olduğu sürece kesilir.
  33. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Aynı ibare 657/4b sözleşmeli personelde de var. Dün muhasebe uzmanı muhasebe müdürlüğü çalışanı ilede görüştüm. zam oranlarının yansıtılması gerektiğini aksi yönde bir uygulama ile karşılaşmadığını söyledi. Bakalım görüş yazıma ne yazılacak.
  34. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Bende şu ana kadar hep öyle yaptım. H.T.SUMER'in paylaşımı üzerine tereddüte düştüm ve görüş talebinde bulundum. Bakalım ne cevap verilecek.
  35. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Algılarla bu denlide oynanmaz ki :) Zaten çalışma esaslarının güncel haline ulaşmakta sıkıntı çekiyoruz. Bildiğiniz üzere Bakanlar Kurulu Kararlarının güncel haline mevzuat.gov.tr den ulaşılamamakta ancak DPB yada BUMKO dan ulaşılabilmekte ki onlarda bazen güncellemeyi unutuyorlar.
  36. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

İş sonu tazminatı MADDE 9- (1) 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (C) fıkrasına göre yapılan çalışmaların toplam süresi üzerinden hesaplanarak bu maddedeki esaslara göre iş sonu tazminatı ödenir. (2) Ücretli izin süreleri dâhil en az 12 ay fiilen çalışan geçici personelden; a) Sosyal Güvenlik...
  37. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

Ocak ayında sözleşme yapılmadı ki. Eski sözleşmelerüzerinden devam ediyor. 2015 ten bu yana böyle.
Geri
Üst Alt