Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

temmuz zammı dahil edilmeyecek mi?
  2. Mutemet Arşivi Nakil Giden 4B'li personel

Fatih Bey maalesef kurumdan kuruma değişiyor. Şöyleki Sağlık Bakanlığı yönerge ile iade olmayacak şekilde ayın 14 ünde ayrılış yapılmasına dair düzenleme yapmış. ( 14 ünden önceki 5 iş günüde idari izinli. ) Bu uygulama olması gereken uygulama. Ancak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı...
  3. Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

KBS Sözleşmeli Personel Maaş hesaplama sistemi aktif durumda. Hayırlı olsun.
  4. Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme Görüşmeleri

İşçilere verileni verirler. İlk yıl 7,5+5 ikinci yıl 3,5+3,5 artı enflasyon
  5. Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

Hayırlı olsun.
  6. Çöp Kutusu Kıdem Tazminatından Gelir vergisi yada SSK kesilip Kesilmeyeceği

Benzer mahkeme kararları daha evvelde vardı. Buna rağmen Maliye Bakanlığınca verilen görüşler emsal karar olmadığından kesilmesi yönünde.
  7. Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

Damga vergisi haricinde herhangi bir kesinti yapılamaz diyor. Farklı bir durum mu söz konusu acaba. Gerçi bizde ( Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü ) bu tür uygulamalar yok bu sebeple kafa karıştırmak istemem. Ek Madde 33 – (Ek: 23/2/1995 - KHK - 547/10 md.; Değişik...
  8. Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

4/b sözleşmeli personele nöbet ücreti hangi usul ve esaslar yada karar kapsamında ödenmektedir. Bildiğim kadarıyla sözleşmeli personele sözleşme ücreti dışında herhangi bir ödeme yapılamıyor. Sağlık Bakanlığında işleyiş nasıl.
  9. Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Yanlışınız olmasın yapılmış.
  10. Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Rica etsem hesaplama yapan biri 5510 sonrası için sistemin BES kesintisi yapıp yapmadığını söyleyebilir mi ? Kanaatim kesilmesi yönünde. 4/b sözleşmeli için fark yapacam sistemin memurlar için kesinti yapıp yapmadığını bekliyorum.
  11. Mutemet Arşivi Ücret ve Tazminat Göstergeleri

5 yıl sonrasında olurd a memur maaşlarına tekrar bakarsam istisnalardan girerim :) Teşekkürler
  12. Mutemet Arşivi 15 Temmuz artık resmi bir bayram

Hocam yanlışınız var. Böyle bir günün bayram olarak kutlanması mümkün mü? 15 Temmuz genel tatil günü olarak ilan edildi. Madde 1 – 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü...
  13. Mutemet Arşivi emekli olan personel maaşı

Temmuz 15 te ödenecek maaş 15 temmuz- 14 Ağustos dönemine ait maaştır. Bu nedenle kişi değil 10 temmuzda 14 temmuzda ayrılsa dahi maaşı iade almanız ve primleri mahsup ettirerek irad kaydettirmeniz gerek.
  14. Mutemet Arşivi Ücret ve Tazminat Göstergeleri

666 sayılı KHK ile 375 sayılı KHK ya eklenen ücret göstergeleri 2014 yılında taban aylıklara yapılan 175 tl lik artış sonrası 2280 artırıldı.Yani verdiğiniz göstergeler güncel rakamlar. Ekstra bir değişiklik yapıldı mı bilmiyorum.
  15. Mutemet Arşivi Geçmişe dönük ÖHT

Faiz mahkeme kararı ile olur.Dikkat edelim lütfen...
  16. Mutemet Arşivi Lojman Kirası

Lojman kirası için yapacağınız iadeden hiçbir kesinti yapmamanız lazım.Ki iadeyi yapacak olan harcama birimleri değil muhasebe/malmüdürleridir. Durumu belirtir bir yazıda ilgilinin iban numarsını da yazarak iadesini sağlayabilirsiniz.
  17. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

:) Mantık tamamen çalışarak maaş almaları ve 2 işi 1 işe indirgemek üzerine kurulu. Daimi işçi personeliniz varmı bilmiyorum. 12 yıldır çalışıyorum geçiş aylarında ( ocak ve temmuz ) hep iki bordro şeklinde düzenledim. 4/c li personelde de 17+14 yada 16+14 diye parçalayıp birleştiriyorum. 4924...
  18. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Bu konuda maalesef size katılmıyorum. 657/4c geçici personel maaşını çalışarak alır. Bir nevi işçi gibi düşünülebilir. Maaşını peşin alan memur ve sözleşmeli gibi hesap edilmemeli. Bu durumda 15.06-30.06 arası 16 gün eski maaş katsayısı üzerinden ve 01.07-14.07 arası 14 gün yeni katsayı...
  19. Çöp Kutusu 4/C Brüt-2017 Temmuz Ayı

Tek bordro halinde ortalama katsayı alarak yaptım.
  20. Mutemet Arşivi excel formül ayırma

Tüm ibanları yazdıktan sonra veri sekmesinden tüm metni sütunlara dönüştürü kullanabilirsiniz. Bu şekilde sabit aralıklı hücrelere bölebilirsiniz.
  21. Mutemet Arşivi Aile Yardımı hk.

İkiside çalışan olduğundan eş için aile yardımı ödenmez. Çocuk varsa şartları sağlamak koşulu ile kocaya çocuk için çocuk yardımı ödenir.
  22. Mutemet Arşivi Fark Bordrolarından BES kesintisi

Biz Mutemetlerde bir adalet yürüyüşü düzenleyelim.:)
  23. Mutemet Arşivi Heyet Raporu Hk.

Ahmet Bey işçi genellemesini doğru bulmuyorum. Bu noktada toplu iş sözleşmelerine bakılmalı. Bildiğim bazı toplu iş sözleşmelerinde rapor hususunda sözleşmeli ve geçici personellere benzer uygulamalar var.( 30 güne kadar ki raporlar için kesinti yapılmaması, alınan iş görmezliğin ücretten...
  24. Mutemet Arşivi Memur işe giriş bildirge

Soru 3: 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında çalışmaya başlayan Kamu görevlilerinin, işe başlama tarihlerinin Sosyal Güvenlik Kurumuna bildirilmesi zorunlu mudur? Cevap 3: Kamu işverenleri, 5510 sayılı Kanunun 8 inci maddesi uyarınca, aynı Kanunun 4 üncü...
  25. Mutemet Arşivi 2017 TEMMUZ ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU

Excel kullanıyor iseniz hücre biçimlendirme>sayı>bin ayracı kullan ve virgül sonrası 2 hane seçiniz.
  26. Mutemet Arşivi 2017 TEMMUZ ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU

Ömür hocam 4/c li personelin bu ay ki maaşları 16 gün haziran ve 14 gün temmuz üzerinden yapılacak. 15.06-14.07 maaş dönemi için maaş katsayısı0,096058/30*16+0,102706/30*14 hesabı ile bulunur bu şekilde ayrı ayrı bordro düzenleme derdide kalmaz. Toplu sözleşme primi de 750*0,102706 olarak...
  27. Mutemet Arşivi Heyet Raporu Hk.

Cep to cep :) Şu kbs maaş sistemi aktif olaydıda göreydik.Muhasebat bu konuyu nasıl çözüme kavuşturacak. Çok basit yöntemlerle bunun önüne geçilebilir. Madem raporlarda sınırlama yok, Sgkdan alınan tutar düşülecek o vakit memurlara benzer bi yöntem geliştirilebilir. Memur istirahatli dönemler...
  28. Mutemet Arşivi emekli olan işçiye tediye ödenmesi

Mahkeme kararıyla ücret ödeyecek olursak demişsiniz bende yönetmelik maddesini ekledim. Mahkeme kararına istinaden geçmişe dönük işlem yapabilirsiniz. Bunun için mahkeme kararını Sgk İl Müdürlüklerine ibraz etmeniz ve geçmişe dönük e-bildirge ekranını açtırmanız gerek yada açmazlar sizin...
  29. Mutemet Arşivi emekli olan işçiye tediye ödenmesi

Mahkeme kararı ile geriye dönük işlem yapabilirsiniz. Tıpkı toplu sözleşmelerde geriye dönük işlem yapılabildiği gibi. Sosyal sigorta kayıtlarının tutulması ve düzeltilmesine ilişkin esaslar MADDE 7 – (1) Bu Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde belirtilen sosyal sigorta kayıtlarının, bu...
  30. Mutemet Arşivi emekli olan işçiye tediye ödenmesi

İşçi emekli olduğunda tüm mali ve sosyal haklarını ödemeliydiniz.
  31. Mutemet Arşivi Acillll...4/B Personel Ayrılış İşlemlerinde Maaş ve SGK

Madde 11- Ödemeler her ay başında peşin yapılır. (Değişik: 22/11/2010-2010/1169) Ay sonundan önce ayrılmalarda, 5510 sayılı Kanun hükümlerine göre aylık bağlanması veya ölüm sebebiyle sözleşmenin sona ermesi halleri dışında, kalan günlere düşen ödemeler doğrudan geri alınır. Ancak kurumlar...
  32. Mutemet Arşivi 4/b sözleşmeli ücretleri

Kurumdan kuruma değişiyor standart yok. Bizde ayrılış tarihi itibari ile 3 gün idari izinli sayılı ibaresi var.
  33. Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama (5510 S.K.)

Gelir vergisi aginin altında kalırsa agi gelir vergisi kadar uygulanır.
  34. Mutemet Arşivi 4/b sözleşmeli ücretleri

Konu dışı ama yardımcı olabilirseniz memnun olurum. 4/b li personellerin bildiğim kadarıyla atama durumunda mevzuatta belirtilen herhangi bir mehil müddeti yok. Ancak daha önce uygulamada 3 günlük bir süre var diye hatırlıyorum. Bu husus ile ilgili elinde belge arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum.
  35. Mutemet Arşivi BES Mevsimlik İşçi

mebin görüş yazısı yayınlanmıştı daha önce. typ kesilmemeli, 657/4c geçici personel kesilmemeli. Geçici işçiler şahsi kanaatim kesilmesi gerektiği yönünde.
  36. Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

Bu uygulamalar bütünleşik kamu mali yönetim sisteminin bir parçacı muhtemelen devamı gelecektir.
Geri
Üst Alt