Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

En çok raporlar konusunu merak ediyorum.Uygulamanasıl olacak diye. Klavuzda geçen ifade :))) Bu ekran mutemetlerin sağlık raporlarını takip edebilmeleri için bilgi amaçlı oluşturulacaktır. İşgöremezlik ödeneği ve rapor kesintileri daha sonraki aşamalarda hesaplamaya dahil edilecektir.
  2. Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

Kbs 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU yayınlandı. Dosya boyutu yüksek yükleyemiyorum.
  3. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Harcırah kadroya değil derece kademe göre veriliyor diye biliyorum.
  4. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Yardımcı hizmetler sınıfında ortaokul mezunları 5 inci dereceye, lise mezunları 3 üncü dereceye kadar yükselebiliyor.
  5. Mutemet Arşivi Nakil Giriş Çıkışlar İle İlgili İşverenlere Duyuru

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bağımsız ve Hizmet Akdi ile Çalışanlar Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı 31/5/2017 İŞVERENLERE ÖNEMLE DUYURULUR 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı çalıştıran...
  6. Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Nasıl Yapılır

Ek: 22/11/2010-2010/1169) İlgili kanunları uyarınca resmi kıyafet giymek zorunda bulunan personel için 14/9/1991 tarihli ve 91/2268 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde öngörülmüş olan giyim eşyalarından, emsali sözleşmeli...
  7. Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi

Ben şiddetle olmasından yanayım. Ayrılık gayrılık olmaz böylelikle. Uygulamabirliği sağlanmış olur.. :)
  8. Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Politika Belgesi ve Eylem Planı ile ilgili 2017/7 sayılı Başbakanlık Genelgesi, 16 Mayıs 2017 tarih ve 30068 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır...
  9. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Bumko görüş yazısından. http://www.bumko.gov.tr/TR,4983/gecici-personel.html. Anılan düzenleme çerçevesinde geçici personelin her bir çocuğu için aile yardımı ödeneği adı altında yapılan ödemelerden prime esas kazanca dahil edilecek tutarın; Brüt Aylık Asgari Ücret X %4 X Çocuk Sayısı =...
  10. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Bu hesapla ilave edilecek tutar eksi çıkacağından ilave edilecek bir tutar olmamalı diye düşünüyorum ki bugüne kadarda böyle uyguladım.
  11. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Bumko görüş yazısının şu kısmına bakabilir misiniz? Anılan düzenleme çerçevesinde geçici personelin her bir çocuğu için aile yardımı ödeneği adı altında yapılan ödemelerden prime esas kazanca dahil edilecek tutarın; Brüt Aylık Asgari Ücret X %4 X Çocuk Sayısı = İstisna Tutarı, Çocuk İçin...
  12. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Sayı : 80755325- 20.03.14* 2 461 Konu : Geçici Personel MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA İlgi: 26/2/2014 tarihli ve 79523799/45/855938 sayılı yazınız. İlgi yazınızda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (C)...
  13. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Çocuk yardımı için size katılmıyorum. Herbir çocuk için diyor . (657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (C) bendi kapsamında çalışan sigortalıların aynı şartları haiz her bir çocuğu için % 4’ü oranındaki tutarı, aylık prime esas kazançların hesaplanmasında dikkate...
  14. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Benim Hesaba Göre 2.651,96 TL Brüt Eş. Y Ç..Y Ek.ö PEK %20,5 0,096058 30 25.808 2.479,06 0,00 243,31 57,06 172,90 2.651,96 543,64
  15. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Tuğrul Hocam ekteki özelge genel bütçeye dahil idareler için muhtasar beyanname verilmeyeceği yönünde. T.C. ÇANKIRI VALİLİĞİ Defterdarlık Gelir Müdürlüğü Sayı:B.07.4.DEF.0.18.10.00-DV-3-14 17/09/2010 Konu: Damga...
  16. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Gelir vergiside aynı şekilde mi gönderilecek Tuğrul Hocam.
  17. Mutemet Arşivi Maaş yük hesabı

Maaslari kbs disindan hesaplanan işçi ve 4c li personeller için geldi.
  18. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Harcırah ve Taşıt Dairesi Başkanlığını aradım. 5-15 olmalı dediler.Verdiğiniz görüş var mı diye sordum görüşe gerek olmadığını Harcırah Kanununun 7. maddesinin net olduğunu söyledi. d. Hizmetli: Personel kanunlarına göre yardımcı hizmetler sınıfına dahil...
  19. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Özlük işlemlerini çok ta bilmem. Yalnız işçilere bugüne değin 1-4 arası için öngörülen yevmiye üzerinden ödeme yaptım.Aklımda bugüne değin öyle yer edinmiş. Ya toplu iş sözleşmesi yada görüş yazısı var diye hatırlıyorum yoksa böyle bir şeye kalkışmam.
  20. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Tavanı delip 4 e düşmüşse ne olacak:) 1-4 diye biliyorum ve bugüne değinde öyle yaptım. Dayanağımı bulunca paylaşırım.
  21. Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN KBS DUYURUSU

PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN KBS DUYURUSU SIRA NO (10) PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN KBS DUYURUSU SIRA NO (10) 1- SENDİKALARA YENİ ÜYE YAPILMASI Bilindiği üzere, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununun Üye Sayılarının Tespiti Başlıklı 30 uncu Maddesinin (a) bendinin 2 nci...
  22. Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

İlk yaptığım ödeme Muhasebe Müdürlüğünden dönmüştü. Gelir vergisi kesilmeli diye iade edildi. O günden bugüne yaklaşık 13 kişiyi emekli ettim istemeye istemeye kesinti yaptım. Arkadaşlara da sebebini anlattım mahkeme kararının emsal nitelikte olmadığını bu nedenle dava açılması gerektiğini...
  23. Mutemet Arşivi 4/B li personele verilen maaştan kesme cezası..!!

ÖZET: 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi memur ve sözleşmeli personel hakkında yapılan disiplin soruşturmaları sonucu verilen aylıktan kesme cezasına konu olan aylığın nelerden oluştuğu hususunda. (14/06/2013-9600) 22/1/1990 tarihli ve 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 1 inci...
  24. Mutemet Arşivi 4/B li personele verilen maaştan kesme cezası..!!

Devlet Personel Başkanlığının 399 sayılı Khk kapsamında sözleşmeli personele ilişkin ekli görüş yazısı sanırım size bir fikir verebilir
  25. Mutemet Arşivi 4/B rapor hk.

Neler çekiyoruz neler. Kurumlarda işin ehli insanlara çok zor ulaşılır. Çünkü herkesin konu hakkında bir fikri vardır ve bu kişilerin varlığından dolayı işin ehli insanlara ulaşmak çok zor. Ücretli izin konusunda sıkıntı yok gibi de gün bildirimi konusu sıkıntılı gibi. Personel istediği kadar...
  26. Mutemet Arşivi Muhtasar ve SGK Numarasının Birleştirilmesi

Kamu kurumu olarak Toplum yararına çalışma projesi kapsamında ödenen ücretlerden kesilen gelir vergisi ve damga vergisini burdan bildirebiliyor muyuz.
  27. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Haklısınız işveren uygulama tebliğinde geçiyor. İyi oldu bu paylaşımlar bilgilerimi tazelemiş oldum. Memur maaşlarına uzun süredir 6 yıl kadar oldu bakmayınca hamlandık dolasıyla. İşveren uygulama tebliğinin ilgili kısmını paylaşalım faydalı olur. (Değişik bölüm:RG-8/11/2015-29526)(5) 4.5...
  28. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Ancak, muvazzaf askerlik görevini er veya erbaş olarak yapanlardan bakmakla yükümlü olduğu kişileri bulunmayanların göreve başlamaları için tanınan yasal süreler dikkate alınmak suretiyle terhis oldukları tarih ile göreve başladıkları tarih arasında geçen süreye ilişkin genel sağlık sigortası...
  29. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

terhis sonrası göreve başlaması için tanınan yasal süre kaç gündür. Bu uygulama yasal süreler içinde başlamaması halinde geçerli diye düşünüyorum.
  30. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Kusura bakmayın bir an aklım askerlik harici ücretsiz izne gitti. Bunun dışında bahsettiğiniz durumla ilgili çıkarımim prim tutarlarinin personel tarafından ödenmesi yönünde.
  31. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

1.bölüme bakınız ardından değerlendirmeyi yapınız. Yanlış yönlendirmek istemem.Memur iş ve işlemlerine çok uzun süredir bakmıyorum.
  32. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü maaş ve gss

Ekli dosyayı inceleyiniz. Bence hatalı işleminiz mevcut.
  33. Mutemet Arşivi Muhtasar ve SGK Numarasının Birleştirilmesi

10-16 ıncı haneler 7 hane.
  34. Mutemet Arşivi Muhtasar ve SGK Numarasının Birleştirilmesi

iş yeri sicil numarasını yazacaksınız. e bildirgeki sicil numarası ekli dosya ya her kutucuğa 1 rakam gelecek şekilde yazdığınızda işyeri sıra numarası 7 haneli sizin sicil numaranız olacaktır. Ayrıca resmi kurumların muhtasar beyanname doldurma zorunluluğu mu var. Hiç yapmadığım bir...
  35. Çözümlendi | Kilitli 2008 den Önce 4/B 2011 De kadroya Geçenler Prim

2011/55 sayılı Sgk genelgesine bakmanızı tavsiye ederim
  36. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Hım bende matraha göre otomatik hesaplıyor diye düşündüm. Teşekkürler
  37. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Tuğrul Hocam o zaman vaktiniz olursa eklenen dosyayı inceleyebilir misiniz. Sanırim hata var.
  38. Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Ahmet Bey gelir vergisi kesilmeyecek mi? Dayanaginiz nedir acaba.6 yıl sonra yeniden iskur işçilerinin işlemlerini yapacağım. Bişeyleri atlamak istemiyorum. Sayet dayanaginiz Subat ayinda resmi gazetede yayinlanan karar ise bildigim kadariyla resmi kurumlar bu kapsamda degil.Yinede atladigim...
  39. Mutemet Arşivi Sigorta tescil işlemlerinde yapılan hatta

Mühim olan işyeri şifre ile ilgisi olmamalı.
Geri
Üst Alt