Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Sigorta Tavanı Yükseldi

Kamuda asgari ücretin 6,5 yada yeni düzenleme ile 7,5 katı kadar ücret alan kimse yok. Sadece ilave tediye ve ikramiye ödemeleri gibi ücret dışı yan ödemeler ile bazı dönemlerde matrahlar tavanı aşabiliyor. Bu durumda da ücret dışı ödemelerin tavanı aşan kısmı takip eden döneme aktarılıyor...
  2. Mutemet Arşivi Vekalet Ücreti Hesaplama (BÜMKO görüşü)

Emre Bey bumko görüşünü tekrar eklemeniz mümkün mü ?
  3. Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

25 Mart 2008 SALI Resmî Gazete Sayı : 26827 DANIŞTAY KARARI Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulundan: Esas No : 2005/2 Karar No : 2007/1 ÖZÜ: Mühendis unvanına sahip olmakla beraber 657 sayılı...
  4. Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Benim bildiğim hem kadro derecesi hemde kadro unvanı esastır. Teknisyen teknikerin yada mühendisin ek göstergesinden anca unvan değişikliği sınavını kazanıp, yeni kadrosunda göreve başladığı zaman hak kazanır. Ek özel hizmet tazminatı ( arazi tazminatı ) yada 375 sayılı khk kapsamında yapılan ek...
  5. Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Hocam Ek göstergede aslolan kadrodur. 657/43 madde. Bu nedenle tazminatları alır ancak ek göstergeyi alamaz kanaatindeyim.
  6. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Denge Tazminatı SGK Matrahına Dahil Edilir mi?

Hocam 15.01.2012 tarihinden sonra edilmemesi gerektiği yönünde bakanlar kurulu kararı ve kurum görüşü var. Tabi bahsettiğim 375 sayılı khk nın ek 9 uncu maddesi ile 209 sayılı kanun 5.maddesi kapsamında yapılan ek ödemeler için geçerli.Ekli yazıda aradığınızı bulacağınızı ümit ediyorum.
  7. Mutemet Arşivi 4/B Kıst Maaşta AGİ

Ben hangi personel grubu için yazdığımı çok merak ettim doğrusu. Beyefendi 4/b li personel tıpkı memurlar gibi peşin maaş alır ve ay başı kavramı vardır. ( Madde 11- Ödemeler her ay başında peşin yapılır. (Değişik:22/11/2010-2010/1169) Ay sonundan önce ayrılmalarda, 5510 sayılı Kanun hükümlerine...
  8. Mutemet Arşivi 4/B Kıst Maaşta AGİ

Peşin maaş alan personelin kıst maaşının başlı başına yapıldığı görülmüş şey değil. Peşin maaş alan personelin kıst maaşı tam maaş ile birlikte verilir.
  9. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

Herhangi bir text dosyası üzeinde değişiklik yapıp eklemeyi deneyin birde.
  10. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

Sanırım bizden Şube Müdürlüğüne vekaleten bakan Mali İşler Şefi arkadaş katılacak.
  11. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

Fazla olmasının bi mahsuru yok. Eksik olmasında. Gerekirse muhasebe müdürlüğüne ödeme esnasında nir yazı yazar mahsubunu istersiniz.
  12. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

1 kuruşu elden yatırın bu kadar uğraşmaya değmez. Saymanlık veznesi daha önce alıyordu şu an memur maaşlarına bakmadığım için durum nedir bilmiyorum açıkçası. Olmazsa bankaya yatırırsınız.
  13. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

Yapılan görevlendirmenin içeriği önemli. 5 gün boyunca gidiş dönüş yapılmış bu durumda tüm gidiş dönüşler için yol ücreti ödenmesi mümkün değil. 5 gün tam yevmiye ve gidiş dönüş ücreti.
  14. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

Peki kurs süresince yapılan harcamalar tarafınızca mı yoksa kursu düzenleyen birim tarafından mı karşılandı. İlgili birim tarafından karşılanmış ise sadece gidiş ve dönüş yol ücretini alırsınız.Yok masraflar tarafınızca karşılanmış, üzerine konaklama içinde harcama yaptı iseniz bunun ücretini de...
  15. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

Kurs yeri görev mahalli dışında mı ?
  16. Mutemet Arşivi gassal

Yardımcı hizmetler sınıfı olarak değerlendirilmeli diye biliyorum da 1-3 dereceden nasıl başladı onu anlayamadım.Naklen gelen personel ise bilgilerini kontrol edersiniz hata yoksa o bilgiler üzerinden devam edersiniz.
  17. Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

İşveren uygulama tebliğinden alıntı yaptım sadece. :)
  18. Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

7.7.2- Çocuk Zammı ( Yardımı) Sigortalının hizmet akdinin devam etmesi şartıyla ve fiilen çalışmasının olup olmadığı üzerinde durulmaksızın; sigortalı veya isteğe bağlı sigortalı sayılmayan, kendi sigortalılığı nedeniyle gelir veya aylık bağlanmamış olan çocuklarından 18 yaşını, lise ve dengi...
  19. Mutemet Arşivi İhraç edilenlere kişi borcu çıkarılmayacak

28'i mesai bitiminde ihraç edilmişse 28 değilse 27. Hitapta yer alan duyuruya göre düz mantık yürüttüm kusura bakmayın.:) 14/6/2016 ÇEŞİTLİ NEDENLERLE GÖREVLERİNDEN AYRILAN PERSONELİN GÖREVDEN AYRILMA TARİHİNİN HİZMET TAKİP PROGRAMINDA HANGİ TARİH...
  20. Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

161 sayılı dmk 2012 de yayınlandı. Tamamı 27 sayfa ekte.
  21. Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

https://www.muhasebat.gov.tr/kbs/duyurular linkinden tüm yıllara ulaşabilirsiniz.
  22. Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

2016/25 Sayılı duyurudan mı bahsediyorsunuz?
  23. Mutemet Arşivi 4/b kapsamında çalışan sözleşmeli personel

657/4b sözleşmeli personel tüm sigorta kolları zorunlu olmalı. 14 Cezaevi çalışanları ( Ceza İnfaz Kurumları İle Tutuk evleri Bünyesinde Oluşturulan Tesis Atölye ve Benzeri Ünitelerde Çalıştırılan Hükümlü ve Tutuklular ) için açılmış bir kod olabilir emin değilim. İstisnai durum bildirmeniz de...
  24. Mutemet Arşivi Ek Taz(28/B) ???

2016 yılı bütçe kanununda yer alan ifade de aşağıda. 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28 inci maddesinin (B) fıkrası uyarınca ödenecek ek tazminatın tavanı 119,62 Türk Lirası olarak uygulanır. Ancak, Bakanlar Kurulu bu tutarı %50’sine kadar artırmaya yetkilidir.
  25. Mutemet Arşivi Ek Taz(28/B) ???

Madde hükmü aşağıda.Ek tazminat 28/b herhangi bir değişikliğe uğramadı diye biliyorum. Maktu tutar ( sabit tutar, herhangi bir katsayı ile ortaya çıkan bir tazminat değil ) olarak ödenmekte.Elinizdeki tablo ne ise geçerlidir. 375 SAYILI KHK Madde 28 – (Değişik:2/12/1993-3920/1 md.) (1) B)...
  26. Mutemet Arşivi 4/b ÜCRETSİZ İZİN YARINA KADAR ÇOK ACİLL YARDIM

Aşağıdaki madde sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslardan alınmıştır. Parantez içi ifade yine çalışma esaslarından eklenmiştir. Aşağıdaki madde sözleşme feshinden bahsediyor. Ücretsiz izin diye bir ibareye tüm çalışma esasları metninde denk gelmedim.4/c li personel çalıştırılmasına...
  27. Mutemet Arşivi Ücretsiz izne ayrılacak personel için kıst maaş

14 Kıst Maaş (Görevden Ayrılan İçin): Ay başlarından sonra ücretsiz izne ayrılma, askere gitme vb. nedenlerle görevden ayrılacaklar için kıst maaş ödemesi yapılabilmesi için kullanılmaktadır. Bu seçenekte emeklilik keseneği tam kesilmektedir.
  28. Mutemet Arşivi SGK Duyuru-Açığa alınanlar

https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/
  29. Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

14 günlük maaş farkı 01.07 den geçerli 15.06-14.07 ve 01.01 den geçerli yeni katsayılardan kaynaklı 15.12-14.01 maaş dönemleri için geçerlidir. 15.06 da ödenen maaş 01.07-14.07 ve 15.12 de ödenen maaş 01.01-14.01 dönemleri için zamsız ödendiğinden bu dönemlere ilişkin fark oluşur. Bu...
  30. Mutemet Arşivi Teknisyen yan ödemesi kaçtır ?

Siz sayfa 1 desiniz. Onun devamı var. Ok işaretleri ile devam edin 3. sayfada olması lazım
  31. Mutemet Arşivi Teknisyen yan ödemesi kaçtır ?

Hocam doğru 525+525= 1050. Biri İş Güçlüğü Zammı biri de temininde güçlük zammı. Toplamı verilir. Birde teknik hizmetler sınıfında geçen hizmet süresine bakacaksınız. 5 yıldan fazla ise 525+525 , 5 yıldan az ise 525+425
  32. Mutemet Arşivi Teknisyen yan ödemesi kaçtır ?

S. No KADRO (GÖREV) UNVANI VE KARİYER Zammı Zammı Zammı Zammı 5 En az iki yıl süreli mesleki teknik yükseköğrenim görmüş yüksek teknikerler ve teknikerler ile tütün eksperleri, prospektörlerden kendi ihtisas dallarında; a) 5 yıla kadar hizmeti olanlara............................. : 650 - 975...
  33. Çöp Kutusu 4/C Avans İşlemi Hk.

Kanıtlayıcı belge olarak neler eklenecek.
  34. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Kanıtlayıcı belge olarak ne eklenecek. Sadece banka listesi yeterli diye biliyordum. Tahakkuk teslimini kanıtlayıcı belge eklemeden muhasebeye gönderme yapamıyorum.
  35. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Bence bu denli detaya gerek yok. Ödeme emri bir sayfada mif bir sayfada olacak şekilde düzenleme yapılabilir. Maaş avans olarak ödenecekse mif kullanılır. Normal exel sayfasında bunları yapmak kolay. Ama vba da nasıl hiç uğraşmadım bilmiyorum.
Geri
Üst Alt