Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Engellilik indirimi ve AGİ

Hocam kişinin kendisinden beyanname aldınız mı ? Yaş 30 ise asgari geçim indiriminden faydalanamaz. Çocuk yardımı için ise aşağıdaki şartlar dikkate alınmalı. Madde 2 ye dikkat.Çalışamayacak derecede ibaresi var. Çocuk için aile yardımı ödeneği verilmiyecek haller: Madde 206 – Aşağıdaki...
  2. Mutemet Arşivi MİLLİ EĞİTİMDEN MUTEMETLERİ KONTROL EDİN YAZISI

VALİLİK MAKAMINA, Ankara'da bir ilçemizde bir mutemetimizin emekli olan, istifa ederek ayrılan veya ücretsiz izne ayrılan personelin kayıtlarını SAY2000 sisteminden düşmeyerek bu kişiler adına 2007-2014 yılları arasında maaş ödemesi talimatı verip, parayı başka kişilere aktarmak suretiyle bir...
  3. Mutemet Arşivi Daimi İşçi İlave Tediye

Bakanlar kurulu kararı yayınlandı. İlave tediyelerin 1inci yarısı 09.09.2016 , 2 inci yarısı 26.12.2016
  4. Mutemet Arşivi Maas duyuru

Dediğim dedik bakalım. İnada bindi iş. İddiaya girelim :))
  5. Mutemet Arşivi Maas duyuru

En son 2013 ağustosta genelge  nedeniyle erken ödeme yaptık . Genelge ve mif ekte.
  6. Mutemet Arşivi Maas duyuru

Hocam bu düzenlediğiniz ödeme emri. Muhasebe işlem fişi düzenlemeniz gerekiyor. Bu sebeple de 161 ve 325 hesap kodlarını çalıştıracaksınız. Ayın 15 inden sonra da avans kapatma yapacaksınız. Benim bildiğim ve bu ana kadar yaptığım bu. İyi çalışmalar...
  7. Mutemet Arşivi Maas duyuru

Harun hocam yanlışınız yok mu? Genelgeye de bakın isterseniz. Ben bu zamana kadar da hep böyle yaptım. Ele geçen tutar avans olarak verilir. Genelge 2.madde Avansın hesabında ele geçen net tutarlar esas alınacaktır.
  8. Mutemet Arşivi Maas duyuru

sadece 161 ile 325 i çalıştıracaksın.Diğer kalemleri avansını kapatırken kullanacaksın. 161.18.1.2.0 24.008,22 325.01.12.02 24.008,22
  9. Mutemet Arşivi Engellilik indirimi ve AGİ

Öğrenci ise 25 yaş sınırı , değilse 18 yaş sınırını sağlıyor ise agiden yararlanıyor olmalı
  10. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Sözleşmelerde var zaten. Kanunda bulamadım.
  11. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Toplu sözleşmede 15 gün bizim. 5 gün ibaresi nerede geçiyor.
  12. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Hata bende sözleşmede yazıyor.Bakan kör olduk gitti.Bildiklerimden şüphe duyar hale geldim.
  13. Mutemet Arşivi 4 B li tutuklanırsa

Bana da sorsanız mantığıma göre öyle olması gerektiğini söylerim.Ancak açıklığa kavuşturulması gereken epeyce durum var ve bu nedenle de konu muhataplarınca görüş verilmesi gerektiği kanaatindeyim.
  14. Mutemet Arşivi 4 B li tutuklanırsa

Bu konu üst makamlarca açıklığa kavuşturulması gereken bir konu. Memurlar konusunda her şey neredeyse netliğe kavuştu. Ancak diğer personeller hakkında (4/b-4/c-4924 ) bir netlik yok. Bunlar hakkında memurlara uygulanan hüküm uygulanırsa prim gün sayısı ve matrahları nasıl olacak. Açığa alınma...
  15. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

Bu dosyalar işe giriş ve çıkış işlemleri için https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/ web adresinden alınmıştır. Yardımcı olur umarım. Hitap için muhtemelen personel biriminiz ilgileniyordur onlarla görüşürsünüz.
  16. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

Bu işlem için ceza yok. Ancak hitap için verilen süreler içinde işlem yapmaz iseniz ceza var.
  17. Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

N.Ş.A ( Normal Şartlar Altında ) personel kanun gereği durumunda meydana gelen değişiklikleri bildirmek zorunda. Her yıl başında bizlerde almaya çalışıyoruz alıncaya kadarda canımız çıkıyor.Vurdumduymazlık diz boyu...
  18. Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

Sayın Kapitalistin adını görmeyince Muhasebe Müdürlüğüne kapitalist dediğinizi zannettim bi an :)
  19. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Hocam sordum 4/c için mehil müddeti yok dediler. İşçileri sordum 15 gün dediler. Mevzuatı sordum bilen yok. O kadar araştırdım bulamadım.Toplu sözleşmeye baktım herhangi bir hüküm göremedim. Kendimde işçiyim tayinim çıktığında 15 gün mehil müddetini kullandım.O gün çok takılmamıştım şimdi kafama...
  20. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

5510 öncesi textlerde gün sayısı var mıydı en azından en son yaptığım 4 yıl öncesine kadar yok diye hatırlıyorum. Text te yer alan A durumuna göre sanırım hizmeti direkt olarak yarı oranda hesaplıyor.
  21. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

Bu çerçevede, memur statüsünde çalışmakta iken aylıklarını aldıktan sonra aynı ay içerinde haklarında görevden uzaklaştırma tedbiri alınanların emeklilik kesenekleri ve kurum karşılıkları ile sigorta primine ilişkin işlemlerinin ayrı ayrı değerlendirilmesinin faydalı olacağı...
  22. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

Muhasebenin kesenekleri göndermediği için mahsup etmesi gerek ben böyle biliyorum.
  23. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

kırmızı yanması mühim değil. gönder butonu aktif mi ve gönderirken hata veriyor mu vermiyor mu önemli olan bu. Rakamlar tutuyorsa ve gönder butonu aktifse gönderin gitsin.
  24. Mutemet Arşivi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamındaki idarelerin, bu Kanunun 3 üncü mad. (E)

İyide bu dosyalar istisnalar kapsamında değil ki. Tuğrul Hocamın bahsettiği 4734 sayılı kanuna göre istisna olan durumlar. Misal Devlet Malzeme Ofisinden yapılan alımlar.
  25. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 4/c maddesine istinaden geçici personel statüsünde istihdam edilen personelin görev mahalli dışına atanması halinde mehil müddeti kullanamayacağına dair düşünceler var ancak mevzuatta buna ilişkin herhangi bir ibare bulamadım. Daimi işçiler içinde mevzuatta herhangi...
  26. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

Bu süreçte her halimiz normaldir. Her şey üzerimize üzerimize geliyor.
  27. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

Birkaç rötuşla kullanılmasında hiçbir sakınca yok. Sgk günü ay kaç çekiyorsa ona göre ayarlanacak. Brüt Aylık= Aylık diğerlerini boş geçersiniz. Ek ödeme zaten var. Kişi borcuna dahil edilen sgk primlerini göndermediğiniz için mahsup eder kişi borcundan düşersiniz. 5510 öncesi olsa amenna ama...
  28. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

5510 sonrası memurlar için kullanılan kişi borcu hesaplama cetvelini kullanabilirsiniz.
  29. Mutemet Arşivi 4B li Personel Kişi Borcu

15 inde ayrılış yapılacak ise 1 günlük maaş hak eder geri kalanı iade almanız gerek. Kişi borcu dosyası ile ilgili dosyalar kısmında arama yaptırmanız halinde örnek dosyalara ulaşabilirsiniz.
  30. Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği emekli ek gösterge

Kariyer mesleklerde misal öğretmen iken düz memurluğa geçen biri öğretmen ek göstergesini almaya devam eder. Yanılmıyorsam 217 yada 527 sayılı khk yada kanun olmalı bu durumla karşılaştığım için söylüyorum. Bu durum sizin sorununuza benzer gibi geliyor bilemiyorum.
  31. Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

personel aile bilgileri kontrol raporu var onda da sadece sayı var isim detayları yok. şu an için tek seçenek personel bilgi girişinden tek tek kontrol etmek
  32. Mutemet Arşivi Açığa alma

4/a için geçerli değil bu duyuru.
  33. Mutemet Arşivi Açığa alma

Hangi kurumdasınız
  34. Mutemet Arşivi Açığa alma

Birde hizmet günleri de yarım bildirilecek.Tabii bende yanlış anlamadı isem. 5434 sayılı Kanunun mülga 15 inci maddesinin birinci fıkrasının (g) bendinde; “Görevden uzaklaştırılan, görevi ile ilgili olsun veya olmasın herhangi bir suçtan tutuklanan veya gözaltına alınanlardan kanunları...
  35. Mutemet Arşivi Açığa alma

İş kanununa ve iş sözleşmesine bakın. İş sözleşmeleri kurumdan kuruma değişiklik gösterebilir.Ücretsiz izinden, sözleşme feshine kadar varan durumlar var.
  36. Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Zamanında bende çok mağdur oldum.İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor. Artık her talebimi yasal dayanağıyla birlikte ilgili makamlara iletiyorum.Ha sorun çözülüyor mu derseniz kısmen evet kısmen hayır. İlgili makamlar sizin talebinizi değerlendirirken kafalarında hala değişmeyen mevzuatlar var...
  37. Mutemet Arşivi Açığa alma

Dosyalar ekte.Doğruluğundan emin değilim. Kontrol edilmeden kullanılması tamamen kişinin tasarrufundadır. Alıntılanan link bir önceki mesajda verilmiştir.
Geri
Üst Alt