Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Değirmenci

Programlar Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı

Ahmet Değirmenci Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı - Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  2. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) 01-14 Ocak Maaş Dönemi Ödeme Emri

Sürekli İşçi ÇKYS'den Maaş Yapılan Döner Sermaye İşçilerin İçin TDMS Kapalı Olduğu İçin Ödeme Emri Nasıl Yapılacak?
  3. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) 01-14 Ocak Maaş Dönemi

Merhabalar, ÇKYS'den 01-14 Ocak 2020 Maaş dönemini muhasebeleştiren var mı ? İşlemi nasıl yaptınız?
  4. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli İşkur Sürekli İşçi 13/12/2019 Tediye Ödemesi.

15/05/2019 Tarihinde işe başlayan sürekli işçi 01.11.2019 Tarihinden itibaren askere gitti kalan tediye ödemesi nasıl hesaplanır? (Not:2.ödenen tediye 6,71 Gün, 3.ödenen tediye 13 gün üzerinden yapıldı)
  5. Ahmet Değirmenci

Kaynaklara Taşındı 4B Sözleşmeli Personel Fhz Hesaplama (Belge-30, Belge-33)

İyi çalışmalar...
  6. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) Analık İzni Sürecinde Maaş, SGK Bildirim Nasıl olacak?

Personelimiz bu ayın 07.07.2019 tarihinden itibaren doğum öncesi izne ayrıldı öncesinde çalışabilir raporu almış, 11-12-07.2019 gibi doğum olacakmış, şimdi bu izinde oluğu 3-4 aylık süreçte ücret ödemesi, sgk bildirimi vb. süreç nasıl olacak bilgisi olan arkadaşlar varmı teşekkürler.
  7. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4/B Emeklilik İşlemleri

Kurumumuzda görev yapan 657/4B kapsamındaki İdari Destek Personeli 07.06.2019 tarihi itibari ile emekli oldu. 1-Kişinin 07.06.2019-14.06.2019 tarihleri arası maaşı geri alınır mı? 2-Kişinin 07.06.2019-14.06.2019 tarihleri arası bildirge tutarı SGK'ya ödenir mi? Yoksa mal müdürlüğü hesaplarına...
  8. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ödemesi.

Merhaba, Kurumumuzda Ambulans Şoförü bir personelin rapor alması nedeniyle başka kurumdan 2 adet sürekli işçi şoför istenmiş ve bunlar kurumumuzda 24'er saat ek fazla mesai çalışması yapmıştır. Bu Personellerin fazla mesai ödemesi süreci hakkında bilgisi var mı acaba ?
  9. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli FHZ HİTAP Veri Girişleri

Herkese iyi günler. 5510 öncesi personelim için HİTAP veri girişi yaptım, ancak SGK hizmet göremediğini söylüyor. HİTAP veri giriş dosyalarımı foruma yüklüyorum. 1 numaralı dosya 5510 öncesi dönem (bu dönem zamanında ödenmemiş, daha sonra ödemesi yapılıp girildi). Konu ile bilgi sahibi...
  10. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık İçin Giden Tabip Kişi Borcu

Kurumumumuzdan geçen yıl Uzmanlık yapmak amacıya bir tabip ayrıldı. İl sağlık müdürlüğü kefalet senedi düzenletip gönderdi. Benim de bu kişiye Sabit ödeme yapmamam, yalnızca 375KHK ödemesi yapmam söylendi. Bu güne kadar bu şekilde ödeme yaptık. Mantığını anlamış değilim o ayrı konu. Bugün...
  11. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi 4924 Kaldırılıyor mu?

Herkese iyi çalışmalar. Kurumda bazı tabiplerin arasında 2019 yılında tasarruf tedbirleri adına 4924 S.K. kapsamındaki sözleşmelerin yenilenmeyeceği konuşuluyor. Konu ile ilgili herhangi bir duyumunuz var mı?
  12. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Arkadaşlar merhaba, Bir Sürekli İşçi Personelimiz SGK'ya başvurmuş ve emekliliğe hak kazanmış. Kıdem ve İhbar Tazminatı ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyiz, bilgisi olan ve bu işlemi yapan var mı ?
  13. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Arkadaşlar Merhaba, Bir Sürekli işçi (696) personelimizin SGK'ya başvuru yapmış ve SGK Personele emeklileği hak kazandığını söylemiş. Buna İstinaden İşçinin Ayrılış, Emeklilik, Kıdem ve İhbar Tazminatı gibi işlemlerini nasıl yapacağız bilgisi olan varmı ?
  14. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Peşin verilen SGK bildirgesi

Herkese iyi çalışmalar. 4B li personellerime her ay bildirgeyi peşin vererek gidiyordum. Ancak FHZ dolayısıyla bu sistem yürümez oldu. Yapmam gereken nedir? Bu ay bildirge vermemek, dolayısıyla bildirgeyi çalıştıktan sonra dönemine aksatmayı düşünüyorum. Başka bir önerisi olan var mı?
  15. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4B'li Personel Rapor Alırsa

Arkadaşlar iyi çalışmalar. 4B statüsündeki personel rapor aldığında maaş ve SGK yönünden ne gibi işlemler yapılmalıdır?
  16. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi SGK E-Bildirge

Arkadaşlar Merhaba, 2 Nisan İtibariyle Kadroya geçen personellerimizden biri tedavi gördüğü içi devamlı rapor alıyor. Bizde SGK bildirimi yaparken ÇSGB'nın yayınladığı TİS'e göre ''yılda 5 defayı geçmemek üzere SGK tarafından ödenmeyen 2 günün ücreti işveren tarafından ödenir'' denilmiştir. Buna...
  17. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık için vakıf üniversitesine giden tabip

Uzmanlık için vakıf üniversitesine giden tabip personele maaşı kadrosunun bulunduğu kurumdan ödeniyor. Bu durum sabit ek ödemeler için de geçerli mi? Bununla ilgili elinde mevzuat olan var mı?
  18. Ahmet Değirmenci

Editörün Seçimi FHZ Toplu Hesap Programı

Dosyayı özlük biriminize doldurtarak, KBS ye otomatik aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Yıpranma payı çıkması durumunda işinize yarayacaktır. Dosyanın hesap usülünde olabilecek olası hatalara karşı şimdiden deneyip, sorun görürler ise bildirmeleri en kısa zamanda düzelmemizi sağlayacaktır.
  19. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli KBS-Maaş Bordro Girişi Sorunu

Arkedaşlar, Maaş Bordro Girişi alanından kişiye geçmişe yönelik bordro girdim. Kaydettikten sonra Personel Bordrosu Ekranı 'nda bordrolar görünüyor. Ancak bu bordroları muhasebeye nasıl göndereceğimi bulamadım. İşlem ile ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar...
  20. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Temmuz 14 Günlük Fark.

Günaydın, Sürekli İşçi 14 günlük fark hesaplaması yapan var mı?
  21. Ahmet Değirmenci

Öneri | İstek ve Şikayetler Konudaki eski mesajları düzenleme sorunu

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-hesaplama-5510-s-k.3371/ ilgili konuda ilk mesaja eklediğim dosyaların yeni versiyonlarını eklemek istiyorum ancak ek yapılamıyor.
  22. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Çkys' den evlenme gelir tanımlaması hk.

Merhabalar. ÇKYS Evlenme yardımı gelir tanımlaması yaparken, Gelir vergisi ve Damga vergisi kesiliyor mu?
  23. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS üzerinden ek bordro yapma hk.

Arkadaşlar Sürekli İşçi mayıs maaşı hazırlarken bir personele eksik maaş ödemesi yapılmış, bu personele ek bordro yapmamız gerekiyor ÇKYS'den nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan varmı, teşekkür ediyorum.
  24. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Hk.

15 Mayıs - 14 Haziran dönemi işçilere maaş ödemesi yapacağız. İşçilerin aylık çalışma saati nasıl hesaplayabilirim.
  25. Ahmet Değirmenci

Kaynaklara Taşındı Emeklilik Yaşı Hesaplama (5510 S.k.)

Emeklilik yaşınızı hesaplayabileceğiniz tablo ekte sunulmuştur. Herkese iyi çalışmalar...
  26. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Hizmet Puanı Hesaplama (Excel)

Sağlık bakanlığı hizmet puanı hesaplamanızı yapabileceğiniz Excel dosyası ektedir.
  27. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Excel Çalışması

Arkadaşlar ÇKYS hesap modülünün karmaşık ve yavaş olmasından dolayı bir excel tablosu hazırlamaya karar verdim. Ancak gelirler,giderler,kalemler ve hesap mantığını bir türlü kavrayamadım. Bu konuda bilgisi olan veya elinde döküman olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise forum için bir excel formatı...
  28. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi 4B Nöbet -İcap Hesaplama (Excel)

Dosya ektedir, herkese iyi çalışmalar...
  29. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi DSSÖ-Denge Hesaplama (Excel)

İhtiyacı olan arkadaşlar için tabloyu ekledim. İyi çalışmalar...
  30. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi 2017 temmuz Maaş Katsayıları ve bumko

2017/Temmuz resmi maaş katsayıları TIKLAYIN https://www.maasmutemeti.com/forum/attachment.php?aid=1372
  31. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama (5510 S.K.)

Yapılması gereken bir değişiklik olursa ilgilenirim. Herkese iyi çalışmalar.
  32. Ahmet Değirmenci

Kaynaklara Taşındı Dss Maaş Hesaplama (5510 S.k.)

Yapılması gereken bir değişiklik olursa ilgilenirim. Herkese iyi çalışmalar. FHZ hesaplama için yeni alan açılmıştır. Eski sürümde herkes için FHZ Gün Sayısı 4,75 iken, 7. sürümde hesaplama sekmesinden FHZ AZAMİ GÜN SAYISI alanına veri girişi yapılarak ünvana ait FHZ gün sayısı otomatik olarak...
  33. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Hesabı

Bir Excel dosyası üzerine çalışıyorum, bir noktada muallakta kaldım. 31 gün çeken bir ayda 15 günlük kıst maaş vermemiz gerekirse oranlamalar nasıl yapılır? Örnek verecek olursam. Taban Aylık 1500 Tl olsun. 1500/31*15=725,81 Ödemeye Esas 1500/30*15=750 Emekliliğe Esas Her kalem için...
  34. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi BES Çıkış İşlemi

Arkadaşlar BES çıkış işlemleri nasıl yapılacak?
  35. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Dosya Yükleme Sorunu

Ziraat emelklilkte grup dosyası yükleme işlemini bir türlü yapamadım. Her seferinde hatalar alıyorum. Yapan biri yardımcı olabilir mi?
  36. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

İşkur personelleri için hazırladığım bordro dosyasını ihtiyacı olanlar için paylaşıyorum. Herkese iyi çalışmalar...
  37. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Açıktan İade Edilen Personel Kesenekleri

Bir personelim açıkta iken göreve iade edildi. Açıkta geçen 7 ay için fark bordrolarını düzenledim. Ancak kesenek sisteminde sorun yaşıyorum. Ek Dönem (Bir yada daha fazla dönem) alanını seçim verileri giriyorum. sistem kesdiliğinden ilgili aralık için kesenek satırlarını oluşturuyor. Ancak...
  38. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Açıktan dönen personel maaşı

Bir personelim 2016 yılı Ağustos ayında açığa alındı ve 2017 Şubat ayında göreve iade edildi. Aradaki 1/3 farkı KBS'den nasıl öderim bir bilgisi olan var mı?
  39. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Gebe Okulu Ek Ödeme

Kurumumuzda gebe okulunda görevli personeller için ek ödeme yönetmeliğinde veya tebliğlerde ek puan benzeri bir uygulama bulunuyor mu? Çalışanlarımız bazı kurumlarda böyle bir uygulama başladığını söyledi.
  40. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi KBS geçmişe yönelik işlemler.

Malmüdürlüğü müfettişi tarafından kurumumuzdaki 2 personele geçmişe yönelik işlem istendi. 1. VHKİ personelin 2250 olan yan ödemesi yaklaşık 3 yıl boyunca 2000 olarak ödenmiş. Aynı personelin ÖHT oranı yine aynı süre 48 yerine 49 olarak ödenmiş. 2. Yine VHKİ personelin ÖHT oranı 3 yıl...
Geri
Üst Alt