Arama sonuçlarınız

1. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Yeni Gelen Personelin Bireysel Emeklilik Kaydı

Banka adı girmem yeterli mi peki, kesinti tutarını sistem otomak mi atıyor yoksa ben mi manuel giriyorum? Bir de daha önceden girmediğim için bi ceza filan yer miyim?
  2. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Yeni Gelen Personelin Bireysel Emeklilik Kaydı

merhabalar, daha önce benzer bir başlık açılmıştı ama benim sormak istediğim başka. Yeni gelen personelin sisteme kayıt edilmesi gerek yazıyordu sitede ama ben son gelen personelleri bese kaydetmedim. Bunun için de bana bir şey denmedi. Kaydetmediğim personeller için bi yaptırım olur mu bana...
  3. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Bölge Tazminatı Kesintisi

3) Hastalık izni, istirahat ve hava değişimi süreleri (görevin yapılması sırasında veya görevden dolayı olduğunun amirlerince onaylanması şartıyla hastalanan, yaralanan, kazaya uğrayan ve sakatlananların tedavi ve hastalık izni süreleri hariç), şu maddeye göre kesmem lazım sanırım, doğru mu...
  4. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Bölge Tazminatı Kesintisi

arkadaşlar mrb, daha önce aynı konuyu heyet raporları için sormuştum ama normal sağlık raporunda bölge tazminatını kesebilir miyim? Teknik personel 10 günlük sağlık raporu almış, bölge tazminatını kesmeli miyim. normalde 7 günden sonrasını kesiyoruz raporlarda, bunda da aynısını mı...
  5. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Raporu Kesintisi

Tereddütte kaldım, kesinti yapacağım kişi sorunlu da bir hoca, yanlış yapmak istemiyorum.
  6. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Raporu Kesintisi

Mrb, ekte koyduğum doğum öncesi rapora göre geliştirme ödeneği kesintisi yapılır mı? Yasada"Bir takvim yılında toplam 15 günü aşmayan mazeret izni süresince" gibi bir ibare var. 23ünde başlayan doğum öncesi rapor 6 eylülde 15 günü dolduruyor. 7sinden itibaren 8 günlük geliştirme ödeneğini...
  7. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporunda Bölge Tazminatı kesilir mi?

Rapor 8inde bittiği ve Ağustos maaşını da normal zamandan erken(kontrol ettim de 6 ağustosta yapmışım) yaptığımız için de yapabilirim sanırım. Tşkler.
  8. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporunda Bölge Tazminatı kesilir mi?

10.07 2019-08.08.2019 tarihleri arasında heyet raporu alan bir teknik personelin bölge tazminatı kesilir mi? Ağustos maaşında kesmedim, bilmediğimden. Memurlar.nette de şöyle bir şey okudum konuya dair: "Heyet Raporu; a-) İş yerinde meydana gelen (iş kazası) kaza sonucu alındı ise; bu durum...
  9. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Boşanan Personelin Eş Yardımı

tşkler kapatabiliriz sanırım başlığı, sorun çözüldü
  10. Salem Aydın

Ne kadarını geri alacağım? çünkü eşi çalışan pesonel de asgari geçim indiriminden faydalanıyor. son bordrosunda 239.40 tl agi almış. bunun ne kadarını almam gerekiyor?
  11. Salem Aydın

mrb. kurumda maaşını yaptığım bir personelin boşanmış olduğunu öğrendim, kbsde mernisten sorgulatınca da gerçek olduğunu gördüm. fakat bize herhangi bi belge vermediği için benim bundan haberim yoktu ve maaşında eş yardımı vermeye devam etim. şimdi ne yapmalıyım. fazladan aldığı eş yardımını...
  12. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette Kesenek Hatası

pek genel= tazminatlar+aylık sorunum çözüldü, başlığı kapatabiliriz.
  13. Salem Aydın

HATA KODU ALAN ADI AÇIKLAMA (Tutarlar TL cinsindendir) yukarıdaki gibi bi uyarı veriyor bu neden olabilir?
  14. Salem Aydın

bi bakayım ,olacak mı
  15. Salem Aydın

bordoya göre: aylık toplamı:177,23 ek ödemeler: 0 (ki 0 yaptığımda hata verecektir,hata verince ne yapmalıyım?) pek genel toplamı: pek genel toplamı dediği nedir? neyle neyin toplamıdır ?
  16. Salem Aydın

arkadaşlar mrb kesenek konusunda bi sıkıntım var. bi hocaya ek gösterge farkından kaynaklı ek bordro yaptım bu ay. ve bunun keseneğini ek mahiyette (sadece bir dönem) kısmından yapmaya çalıştım. 2 tane sorum var buna ilişkin : 1. ek bildirge sebebine "geçmişe dönük yapılan terfi işlemi sonucu...
  17. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer ssk İdari para cezası

3.4.2.90 tertibi dediğiniz üniversiteler için de geçerlidir değil mi fark etmez?
  18. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer ssk İdari para cezası

Mrb çalıştığım birimde öğrenci stajlarından dolayı 5750 tl civarı bir idari para cezası yedik(bildirgeleri eksik verdiğimiz için) sgk’ya sorduk, tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde yatırırsak %25 indirimli yatıracağımızı söylediler. Şimdi bu cezayı kim ödeyecek? Şifre kimin adınaysa o mu...
  19. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Bildirgesinde Eksik Prim Bildirilmesi ve Düzeltilmesi Nasıl yapılacak?

mrb. staj bildirgesini yaparken asgari tutarın brüt tutarını günlük 85.28den değil de 42.64ten yaptık. dolayısıyla eksik oldu. bunu düzeltebilir miyiz, yoksa ceza mı yeriz. acil yardım.
  20. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Farkı

Teşekkürler. Çözümlendi.
  21. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Farkı

mrb. ek gösterge farkından(doçent-profesör) kaynaklanan maaş farkını nasıl hesaplayabilirim, bunun için bi hesaplama robotu veya güncel bir şablon elinde olan varsa atabilir mi lütfen?
  22. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Rektör Yardımcılığı Maaş Unsurları

mrb, rektör yardımcısı maaşı yapan var mı aramızda bilmiyorum ama kbsde "diğer tazminat" kısmında hangi maaş unsurları olacak, isim gizleyerek bi ekran görüntüsü atabilecek olan veya hangi maaş kalemlerini aldığı konusunda yardımcı olabilecek var mıdır? mesela idari görev ödeneği,makam...
  23. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

izne gideceğiz,katsayıları bekliyoruz :rolleyes:
  24. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

temmuz maaş katsayıları ne zaman açıklanır tahmini?
  25. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Hizmet Takip Programı Veri Girişi

sorumun cevabını buldum. başlığı kapatabiliriz sanırım.
  26. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Hizmet Takip Programı Veri Girişi

21 Haziran 2019 tarihli atama kararnamesiyle doçentken profesör olan bir hoca aynı gün rektör yardımcısı olarak atanıyor. Atama kararnamesinde ek göstergesi 5300 yazıyor. Ama 2914 sayılı yüksek öğretim personel kanununda rektör yardımcılarının ek göstergelerinin 6400 olduğunu gördüm. Şimdi...
  27. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Profesör Nakil İşlemleri ve Kıst Maaş

anlaşılan yardım almam gerekecek, bunları tek başıma yapmam imkansız bu işe yeni başlamış biri olarak... cvp için teşekkürler.
  28. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Profesör Nakil İşlemleri ve Kıst Maaş

herkese mrb. üniversitenin farklı biriminde doçent olan bir hocamız bugün itibariyle profesör kadrosuyla birimimde göreve başlayacak,kararnamesi çıktı. nakil alacağım yani kbsde. şimdi -bunun maaşını 24 günlük kıst maaş +tam maaş mı vereceğim temmuz maaşında? kıst maaşı kbsden yapabilir miyim...
  29. Salem Aydın

Mutemet Arşivi Maaş Mutemedine ek bir görev verilebilir mi?

vermeseler iyi olacak ama maalesef her kurum aynı. ben yeri geliyo öğrenci işleri yapıyorum,yer, geldiğinde personel işleri, mali işler... sırtımıza ne yüklerlerse kar sayıyorlar.
  30. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Doktor Öğretim Üyesi Maaşı

Cevap yazan herkese teşekkürler. :)
  31. Salem Aydın

2914 Sayılı Personeş Kanunu'nda şöyle bir ibare var: "Doktor öğretim üyeleri, doktor öğretim üyesi kadrosuna atandıkları tarihi izleyen aybaşından itibaren beşinci derecenin,ilk kademe aylığını alırlar." atandıkları tarihi izleyen aybaşı derken 15 temmuzu mu kastediyor yoksa 1 Temmuz mu...
  32. Salem Aydın

arkadaşlar mrb,forumda yeniyim,mutemetliğim de yeni. Sormak istediğim şeyi forumda tarattım fakat bulamadım, varsa link atabilirseniz... Sorum şu: çalıştığım Birime doktor öğretim üyesi alıyoruz. Kararnamesi henüz çıkmadı ama Temmuz maaşına yetişirse diye soruyorum, diyelim ki göreve 29...
Geri
Üst Alt