Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4924 rapor kesintisi

heyet raporu ve tek tabib raporunda bu personeller için nasıl bir kesinti yapıyoruz sözleşmenin 9.maddesinde rapor 30 günü aşarsa sözleşme ücretinin yarısı ödenir diye bir ibare var bu konu hakkında bilgisi olan var mı teşekürler.
  2. Mutemet Arşivi 4/B göreve başlama işlemleri duyuru

mesala işe 5 kasım da başlayacak personele işe giriş bölümünden bir gün önce ( 4 kasım)da sisteme girip yine iş başlama tarihi olarak da 5 kasımı seçmemiz gerekiyor ceza yememek için doğru mu acaba arkadaşlar teşekürler.
  3. Mutemet Arşivi stajyer öğrenci genel bütçe

[attachment=413]bordro ve banka listesi
  4. Mutemet Arşivi stajer öğrenci maaşı

net asgari ücret:1000,54 agiyi düşersek:1000,54-90,11=910,43 910,43'ün %30'u 273,13 T.L.(30 günlük tam öğrenci maaşı)
  5. Mutemet Arşivi stajer öğrenci maaşı

stajer öğrenci maaşı hesaplarken net asgari ücretten agi'yi düşüp de mi % 30 'u alıyorsunuz.yoksa net asgari ücretin %30'unu mu hesaplıyorsunuz.hangisi doğru yapan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum.teşekürlerr.
  6. Mutemet Arşivi TERFİ

iliğili kişiyi getirdikten sonra işlem kodu 7 yi seçilecek üst taraftaki terfi kısmına tıklayacaksın.burdan yeni kayıt seçip derece kademesi ilğili ay ve yıl seçilecek cetveller kısmından ilğili yan ödeme, ek gösterge ve özel hizmeti seçip tıklayıp seç seçeneğine tıklayıp kaydedeceksin.
  7. Mutemet Arşivi 4B MAAŞ VE KESENEKLERİ

bende brüt ücretleri bekliyorum.en son 2013 de yayınlanmış.
  8. Mutemet Arşivi Yolluk otobüs bilet fiyatları

http://www.biletall.com/otobus-firmalari/Elaziglilar-Turizm-Otobus-Bileti ben bu siteden yaralanıyorum en düşük olan fiyatı yazıyorum bulamadığımı otoğarı arayıp soruyorum.
  9. Çözümlendi | Kilitli Yanlış Terfi

terfi bölümünden değiştiremezsin ana sayfadaki kadro derece bölümünden değiştirebilirsin
  10. Mutemet Arşivi KBS Kıst maaş

terfide günü kullanmıyorum.ay ve ylı kullanıyorum.ilkdefa giriş yaptığın kişiye işe başlama seçip tüm bilgilerini girip kaydedeceksin.sonra terfi kısmını seçtin mi sadece kıst maaş geliyor tıkladığın zaman ordada kaç gün vereceksen gün sayısını gireceksin kaydedeceksin
  11. Mutemet Arşivi RESMİ ARAÇ

son çare görüş yazısı istemek kamu hastanelerden sonra sıkıntı yaşamamak için.
  12. Mutemet Arşivi İlk atamanın tayini hk.

eş durumu ve sağlık özrü durumunda aday olup olmadığına bakılmıyor.bizde de olmuştu 10 gün çalıştı eşdurumundan tayin oldu yolluğunu ödedik.( km.nin yarısı olacak buna dikkat etmek lazım.)
  13. Mutemet Arşivi RESMİ ARAÇ

mesala saat 13 ü dışarda geçirirse 1/3 saat 19 u da dışarda geçirise 2/3 vermek gerekecek değil mi.İl sağlık müdürlüğünün yazısında bu konuda verilmiyecek diye resmi yazı var ama kamu hastanelerden bize bu konuda herhangibir yazı gelmedi.bazı hastaneler sağlık müdürlüğünün yazısını dikkate...
  14. Mutemet Arşivi RESMİ ARAÇ

resmi gazetenin 27.kasım.2014 tarihli harcırah tebliği yazısının 3.maddesinde Kurumlarınca sağlanan taşıt araçları ile gidilip gelinebilen yerler,memuriyet mahalli olarak belirlenmiştir diye belirtmektedir.şimdi ambulansla veya hizmet içi araçla ilçe sınırları dışına veya İL'e giden personele...
  15. Mutemet Arşivi 2015 temmuz 4 b sözleşme brüt ücretleri

(2013 yılı sözleşme ücretleri )http://www.saglikaktuel.com/haber/4b-sozlesmeli-personelin-brut-ucretleri-hakkinda-yazi-tkhk-29611.htm daha önce 5 ,5-10,10-15 yıllık gibi veriliyordu burda sadece 1 / 1 ve 3 / 1 gibi kadro dereceler var diğer dereceler yok acaba sistem mi değişti
  16. Mutemet Arşivi 2015 temmuz 4 b sözleşme brüt ücretleri

sağlık bakanlığı 2015 temmuz 4 b sözleşmeli brüt ücretleri hakkındaki resmi yazı olan varmı ben bulamadım malum 4 b li memur alımı yapılacak hazır olmak lazım
  17. Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğunda iade edilecek miktar

km, yevmiye, sabit unsur ve otobüs parası verilir.
  18. Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme ile Daha Fazla Emeklilik Keseneği Kesilecek

2008 öncesi başlayan personellerin maaşı ortalama 15 T.L. düşmüştür.
  19. Mutemet Arşivi Emeklilik Sonrası Tekrar Çalışma

bizim personel işe başlamadı ama kesenek bilği sistemindekilerle görüştüğümde normal çalışan memur gibi kesenekleri kesilecek dedi bana göre kbsden işe başlama olarak girebiliriz.
  20. Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

döner sermayeler geriden geldiği için böyle farklar çıkabiliyor veya %20 ye kısmi girmiş olabiliyor.otomosyon çıkarıyor 60 lira biz manuel yapıyoruz 20 lira gibi olabiliyor.bundan dolayı tam tutma ihtimali yok.
  21. Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

bu aylarda aylık mahsuplaşma başladı peki bunu yaparken genel bütçedeki mi gelir vergisi dilimini göz önüne alacaz yoksa yoksa kendi maaş otomosyon sistemindeki mi gelir vergisi dilimini göz önünde bulunduracaz.mesala kişi haziran ayında genel bütçe maaşında %15 iken maaş otomosyon sisteminde...
  22. Mutemet Arşivi 2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

15 inde hesaplatıp ayın 20-21 i gibi anca ödeyebiliriz.arifede tam gün tatil oldu zaten.birde bu farkları online ödeyebilen var mı banka listesi aktarma bölümünden daha hiç ödeyemedim.manuel banka listesi düzenleyip bankaya mail atarak anca ödeyebildim.
  23. Mutemet Arşivi sabitlerlede 14 gün kıst yapılacakmı ?

5510 S.K./Ek-3 İlave Prim kısmından ek mahiyette sadece bir dönem bölümündendeki katsayı farkı bölümünden girilecek.ekobsdan yapılmıyorsa bunu maaş yazılım sisteminizdeki görevliler ayarlıyacak ona göre text dosyası oluşturacak.
  24. Mutemet Arşivi 1-14 TEMMUZ MAAŞ FARKLARI

14 günlük fark bölümünde kişi sorgulamadan personelleri getirip hesaplama yapmıcan personeli tıklayıp işlem kodu menüsünden 30 da maaş hesaplanmayan kısmını seçersen bence vermeyecektir.ben öyle düşünüyorum.
  25. Mutemet Arşivi asistan olarak giden personel

o sana kalmış ben ödeyipte gönderiyorum. çünkü önemli olan maaş nakilde yolluk kısmına alıp almadığını nekadar ödediğini belirttin mi iş senden çıkar.
  26. Mutemet Arşivi sabitlerlede 14 gün kıst yapılacakmı ?

bu fark temmuzun 1-14 arası olduğu için ödenen kıstlı sabit temmuz sayı ek ödemesinden mahsup edilecekse bence yapmaya gerek yok.hiç ek ödeme almayanlara ayrıca yapılabilir.
  27. Mutemet Arşivi asistan olarak giden personel

ilçe - şehir şehir-ilçe şehir-şehir arası bütün atamalarda ödenir.
  28. Mutemet Arşivi fiili hizmet zamları

para verilmiyor sadece emekli keseneği gidiyor.
  29. Mutemet Arşivi fiili hizmetlerin emekli sandığına bildirimi

kbs den hesaplanıyor ama text oluşturmuyor sadece kbsden fiili hizmetten yararlanıyor seçeneği işaretlememiz lazım texti bir kere manuel oluştur sonraki aylar sadece rakamı değiştirirsin.5510 u aylık 5434 ü aralık ocak gibi yaparsın.
  30. Mutemet Arşivi Emeklilik Sonrası Tekrar Çalışma

kbs ve sgk ya giriş yaptımız yerde emeklilik dönüşü başlama diye bir seçenek yok.kbs de emeklilik diye bir seçenek var ondada kesenek kesilmez demiş parantez içinde sgk da da daimi kadrolu çalışanlar diye bir seçenek var emeklilik sonrası başlama diye seçenek yok.
  31. Mutemet Arşivi Emeklilik Sonrası Tekrar Çalışma

emekli olup tekrar işe başlayan uzm.doktor için kbsden maaş hesaplarken nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.kesenekler normal çalışanlar gibi gitmiyor mu teşekürler.
  32. Mutemet Arşivi emeklilik sonrası işe başlama

peki emekli maaşı devam eder mi kesilecekse hangi kuruma yazı yazmamız gerekiyor.ayrıca bu kişiyi son çalıştığı kurumdan emeklilik durumunu düzelttirip(kbsden) naklen geçmeyle mi alacağız.bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.teşekürler.
  33. Mutemet Arşivi emeklilik sonrası işe başlama

arkadaşlar hastanemize daha önce emekli olmuş uzman doktorun açıktan ataması yapıldı.sgk kesenekleri eski emekli sicilden mi devam edecek yeni emekli sicil alacak mıyız bu kişinin kıdemi en son emekli olmadan önceki kdemi üzerinden mi devam edecek ayrıca emekli maaşı devam edecek mi kesilecekse...
  34. Mutemet Arşivi Kişi Borcu 60 Günlük Süre

ek göstergesi 1600 olması gerekirken sehven 2200 girilmiş bir memura 13 ay boyunca fazla para yatmıştır.bu parayı kişi borcu çıkartıp miktarın hepsini alabilirmiyiz veya son 60 günlük miktarı mı geri alabiliriz.
  35. Mutemet Arşivi 29.05.2015 Tarihli KBS (say2000i) Duyurusu (KPHYS)

icra,kişi borcu ve sendika bilgilerini biz mi gireceğiz yoksa mal müdürlüğünden mi ayrıca muhasebeye gönderdikten sonra hata varsa bize tekrar geri gönderilecek biz hatayı düzelttikten sonra tekrar hesaplatabiliyormuyuz mal müdürlüğü hesaplarken günde 2 den fazla hesaplatılmıyor diyordu biz...
  36. Mutemet Arşivi ÖZH ve Yan ödeme

8 /2 DERECE EK GÖST:850 ÖZ HİZ:115 YAN ÖDEME:2250
  37. Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Yönetmeliği Açıklandı.

döner sermayeden maaş alan personel doğum yaparsa doğum yardımını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden mi alacak yoksa döner sermaye bütçesinden mi
  38. Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Yönetmeliği Açıklandı.

bu miktarın her yeni doğan çocuk için sadece 1 kere ödeneceğini söylüyor benim anladığım
  39. Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Yönetmeliği Açıklandı.

9) Bu Yönetmelik kapsamında bulunanlara, canlı doğan birinci çocuğu için 300 TL, ikinci çocuğu için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları için 600 TL tutarında bir defaya mahsus olmak üzere doğum yardımı yapılır. 3. çocuktan sonrakilerde 600 t.l. alacak maddeye göre
Geri
Üst Alt