Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Sağlık Bakanlığı Araştırmacı kadrosunda görev yapanlar için bir değişiklik yaptınız mı?125+30 puan ilave edilmesine gerektiğine dair görüşler var
  2. Mutemet Arşivi Devlet Memurlarının Yarım Zamanlı Çalışma Hakkının Kullanımına İlişkin Yönetmelik (07/2025)

Merhaba , yarı zamanlı çalışan memur için HİTAP üzerinden herhangi bir işlem yapıyor muyuz? Araştırdım ama bir bilgiye ulaşamadım.
  3. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

@fatihmehmetdağ 65. maddeye istinaden vhki, memur gibi GİH kadrolarından bulunanların ÖHT puanlarına 10 puan eklenmiş
  4. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

bölge tazminatı ve özel hizmet tazminatı hangi maddede yazarmısınız , bir de benim anladığım kadarıyla ek taban aylık memuriyet taban aylık ödemesi dahil edilmeyenlere verildi.
  5. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

sağlık personeline hangi ek puan eklenecek
  6. Çözümlendi | Kilitli Malulen Emeklilik Sonrası Tekrar Memur Olarak Atanan Personelin Sgk Statüsü Hakkında

Merhaba , 1998 yılında göreve başlayan sonrasında 2014 yılında emekli (Kara Kuvvetleri Komutanlığı-Malul) olan personelimiz 2024 yılında Kurumumuzda 657 sayılı Kanunu tabi olarak göreve başladı. 1-SGK statüsü 5434 olarak devam mı edecek? 2-Kesenekleri normal memurdan yapılan kesinti gibi mi...
  7. Çözümlendi | Kilitli Maaş Bordro Girişi Ve Kümülatif Vergi Matrahı

Her ay terfiden kaynaklı geçmişe dönük fark ödememiz oluyor, her defasında bunu kontrol etmek zor olacak. Kbs nin böyle bir eksiği olmaması gerekiyor. Önceki aydan bir kaç kontrol yaptım hepsi aynı.
  8. Çözümlendi | Kilitli Maaş Bordro Girişi Ve Kümülatif Vergi Matrahı

Ayın 15 i itibariyle ödeme yapıldı .Matrahı kümülatife eklemiyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Maaş Bordro Girişi Ve Kümülatif Vergi Matrahı

Merhaba, bir personelimizin geçmişe yönelik terfi ödemesi için KBS Maaş Bordro Girişi ekranından giriş yaptım, vergi matrahını kontrol ettiğimde ek bordroya ait vergi matrahını personelin kümülatif vergi matrahına eklemediğini farkettim. Kümülatif vergi matrahı girdiğim bordroya ait matrah...
  10. Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı 'Gezici' Personel Hakkında.

Giyecek Yardımı yönetmeli 1 sayılı cetvelde hemşire, ebe, sağlık memuru unvanında bulunan personel için 'gezici' adı altında bir ayrım bulunmaktadır. Özellikle İl Sağlık mutemetleri de cevaplayabilirlerse sevinirim. İlçe sağlık müdürlükleri ve toplum sağlığı merkezlerinde bu unvanda çalışan...
  11. Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Ödeme Tarihi Ve Dönemi

Çok teşekkür ederim.
  12. Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Ödeme Tarihi Ve Dönemi

Geçmiş dönem olduğu için teredütte kalmıştım, teşekkür ederim.Bir şey daha sormak istiyorum . Mart dönemi için muhakkak tahsilatın 1 marttan sonrası olmasına gerek yok o zaman .
  13. Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Ödeme Tarihi Ve Dönemi

Merhaba , maaşını peşin alan personelin hayat sigortası ödeme tarihi ve dönemi ne olmalıdır? Örneğin, Mart 2025 maaşı ödeyeceğimiz bir personel hayat sigortası tahsilat makbuzu göndermiş.Ödeme tarihi 14/02/2025 dönemi Şubat 2025 ve ya ödeme tarihi 20/02/2025 yine dönemi Şubat 2025... Bu...
  14. Editörün Seçimi Maaş/Ücret Işlemleri Kbs Üzerinden Yapılan Personel Ödemelerine Ilişkin Ödeme Emri Belgesi 01.03.2025 Den Itibaren Hys Üzerinden Yapılacak

KBS de bulunan bordro , banka listesi ve benzeri kanıtlayıcı belgeler MYS de oluşturulan ÖEB ekinde görünmüyor .MYS üzerinden muhasebe müdürlüğüne ödeme emrini gönderdik. Muhasebe de bordro , banka listesi ve benzeri evrakları göremiyor. Evrakları imzalatıp taratmamız gerekecek sanırım. Daha...
  15. Programlar Kadrolu (5434-5510) 83 Nolu Tebliğe Uygun Hazırlanan Kişi Borcu Hesaplama Programı

83 no tebliğde personele iade edilecek kişi payının gelir vergisi yönüyle değerlendirerek ilgili kamu görevlisine iade dilmesi gerekir denmektedir.Burada bahsi geçen gelir vergisi yönüyle değerlendirme tam olarak nasıl olmaktadır? Ben, kişiye iade edilecek kişi payları tutarı 3000 tl olsun...
  16. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Aylığı

Ben Kbs bordro girişinden terfi farklarını ekliyorum bir sıkıntı olmuyor.Sadece bordro girişinden farkı ekledikten sonra tekrar hesaplama yapmıyorum.
  17. Çözümlendi | Kilitli Kbs Personel 2 Ekranda Kayıtlı Değişikliğe Izin Vermiyor

Aynı durum bizde de oldu. Personeli memur maaş ekranından Muhasebe Müdürlüğü naklen geçmeye aldı.
  18. Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanları (1 .Derece) 155 Öht Ve 3600 Ek Gösterge Veriliyormu?

Teşekkür ederim. Geçmişte yöneticilik durumu söz konusu değil. Konuyu kapatabiliriz.
  19. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ölüm Yardımı

Kendisi vefat eden memurun eşine ve bir çocuğuna KBS den ölüm yardımı nasıl hesaplanıyor? Veraset ilamına göre KBS den hesaplama işlemini yapamadım.
  20. Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanları (1 .Derece) 155 Öht Ve 3600 Ek Gösterge Veriliyormu?

Karar istinafa gitmiş, istinafta verilen karar ''İdare Mahkemesi, kararından sonra yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca, ayniyat saymanı olarak görev yapan davacının , ek göstergesinin 3600 olarak düzeltilmesi gerektiğinden , dava konusu işlemde ve aksi yoldaki kararda hukuka uyarlılık...
  21. Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanları (1 .Derece) 155 Öht Ve 3600 Ek Gösterge Veriliyormu?

Merhaba, kurumumuzda ayniyat saymanı olarak görev yapan personelimiz, başka bir kurumda görev yapan ve 155 öht, 3600 ek gösterge için dava açıp kazanan kişinin( ayniyat saymanı) dava sonucunu ekleyip dilekçe vermiş. Başkasının dava sonucu ile kendisine de öht ve ek gösterge verilmesini talep...
  22. Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı

KBS güncellemediği için ben öht 135 olarak işlem yapıyorum. Benim personelimden 3600 ek gösterge almamız gerekiyor şeklinde gelenler bile var. Bazı iller , 3600 ek gösterge de vermiş.
  23. Çözümlendi | Kilitli Mys Emanet İşlemleri̇

Merhaba , benimde dün bildirdiğim keseneğin bildirgesi MYS emanete düşmedi.Sistemsel bir sorun olabilir.
  24. Mutemet Arşivi Özel Hizmet Tazimatı Hatalı Olan Personel Listesinde" Aynıyat Saymanının Özel Hizmet Tazminatının Hatalı Kayıt

Merhaba, kbs gücelleme yapmamış (1. derece aynıyat saymanı) , güncellemeyi bekleyecek misiniz? İstisna kısmından ÖHT yi güncelleme yapmamız gerekir mi?
  25. Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı 2024 Yılında Kaç Olacak?

Merhaba, ayniyat saymanlarının özel hizmet oranı KBS cetvellerinde güncellenmemiş. Yeni oranları istisna kısmından mı giriş yapıcaz?
  26. Sistemsel Sorunlar Kesenek Sistemi ''Login Işleminde Hata Oluştu'' Uyarısı Veriyor.

''Login işleminde hata oluştu'' uyarısı veriyor.
  27. Sistemsel Sorunlar Kesenek Sistemi ''Login Işleminde Hata Oluştu'' Uyarısı Veriyor.

Merhaba, kesenek bilgi sistemine girebiliyor musunuz? Hata veriyor.
  28. Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Konuyu kapatabiliriz , teşekkür ederim
  29. Çözümlendi | Kilitli Belediye Seçimleri Sonrası Göreve Başlama

Teşekkür ederim. Maaş unsurları tabip üzerinden ödenecek . 5434 sayılı Kanunun ek 67 nci maddesinin birinci fıkrası; “Daha önce atanmış ya da seçilmiş oldukları kadro, görev veya aylık almış oldukları dereceler için belirlenmiş olan ek göstergelerden daha düşük ek gösterge ödenmesi gereken...
  30. Çözümlendi | Kilitli Belediye Seçimleri Sonrası Göreve Başlama

Teşekkür ederim, inceledim ama cevap bulamadım.
  31. Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Teşekkür ederim
  32. Çözümlendi | Kilitli Belediye Seçimleri Sonrası Göreve Başlama

Merhaba, Tabip olarak görev yapmakta iken Belediye Başkanı olan bir personelimiz Nisan 2024 döneminde tekrar Kurumumuzda Tabip kadrosunda göreve başladı. Belediye başkanlığı dönüşü olması sebebiyle maaş unsurlarında (ek gösterge vb.) herhangi bir değişiklik olur mu? Yoksa maaş unsurları...
  33. Çözümlendi | Kilitli V.h.k.i̇. Ünvan Değişikliği

Tekrar merhabalar , konu ilgili yeniden yazıyorum ama yardımcı olabilecek biri var mı acaba ? Bahsettiğin durum için 657 sayılı kanunun 43/b maddesi uyarınca işlem yapılabilir mi? 43. madde B) (Değişik: 9/4/1990 - KHK-418/2 md.; İptal: Anayasa Mahkemesinin 5/2/1992tarihli ve E. 1990/22, K...
Geri
Üst Alt