Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tuğrul bey bu tabloda gösterilen kayıtlar sayıştayın yapay zeka diye adlandırdığı vera proramından çektiği veriler.
ek göstergeler için kişilerin unvanı ve eğitim durumuna ve kadro derecesine göre...
sağlık hizmetler sınıfındakilerin ek göstergesi
yeni yayınlanan ek gösterge tablosuna göre
3 kısımda yer alıyor ve ekteki gibi.
sizin bahse konu memurunuz işletme fakültesi bitirdiyse...
Giyecek Yardımı yönetmeli 1 sayılı cetvelde hemşire, ebe, sağlık memuru unvanında bulunan personel için 'gezici' adı altında bir ayrım bulunmaktadır. Özellikle İl Sağlık mutemetleri de...
Geçmiş dönem olduğu için teredütte kalmıştım, teşekkür ederim.Bir şey daha sormak istiyorum . Mart dönemi için muhakkak tahsilatın 1 marttan sonrası olmasına gerek yok o zaman .
Merhaba , maaşını peşin alan personelin hayat sigortası ödeme tarihi ve dönemi ne olmalıdır?
Örneğin, Mart 2025 maaşı ödeyeceğimiz bir personel hayat sigortası tahsilat makbuzu göndermiş.Ödeme...
KBS de bulunan bordro , banka listesi ve benzeri kanıtlayıcı belgeler MYS de oluşturulan ÖEB ekinde görünmüyor .MYS üzerinden muhasebe müdürlüğüne ödeme emrini gönderdik. Muhasebe de bordro ...
oradaki mahkeme kararında zam ve tazminat kararnamesinden bahsetmiş; yan ödeme ve özel hizmetle ilgili ayniyat saymanlarının sırasının belirlendiğinden bahsetmiş ek göstergeyi de 3600 uygulayın...
Gelir vergisi zaten sıfır, yani gelir vergisi yönünden eğer istisna olmasaydı dediğiniz gibi yapılması gerekiyordu. İstisna olduğu için, geri ödenen primden vergi kesilmiyor.
83 no tebliğde personele iade edilecek kişi payının gelir vergisi yönüyle değerlendirerek ilgili kamu görevlisine iade dilmesi gerekir denmektedir.Burada bahsi geçen gelir vergisi yönüyle...
Tam aylık maaşta durum farklı. Tam maaşta net ödenen maaş (varsa özel kesintiler eklenecek BES, Kira vb) direk kişi borcu çıkartılır. Bunun keseneği yapılmaz. Bunu öncelikle bilelim.
Gelelim kıst...