Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi KBS Sisteminde 4B Maaş Modülü Açılmış..

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasların Bumkonun sayfasında yer alan metni ile Devlet Personel Başkanlığı web sayfasında yer alan metni arasında uygulamalarda sıkıntılar oluşturabilecek farklılıklar mevcut. Özellikle 4 ve 10 uncu maddeler. İki birimde yetkili kurum hangisini...
  2. Mutemet Arşivi EK TAZMİNAT 37

Diğer tazminat alanından giriş yapacaksınız. Tazminat türünü seçtikten sonra 666 khk ek ödeme grup kodu ve ödeme oranları işaretlenecek.
  3. Mutemet Arşivi Uzun Süreli Geçici Görev Yolluğu

6245 Sayılı Kanunun 33 üncü maddesinin d fıkrası d) (Ek: 21/4/2005–5335/4 md.) Bu Kanun hükümlerine göre gündelik ödenenlerden (b) fıkrasına göre gündelik ödenenler hariç) yurt içinde yatacak yer temini için ödedikleri ücretleri belgelendirenlere, belge bedelini aşmamak (...) (2) üzere...
  4. Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

Fark yok iki bordroda virgül sonrası hariç doğru.Matrah 329,95 %20=329,95*0,20=65,99 üç ay için 65,99*3=197,97 %16=329,95*0,16=52,79 üç ay için 52,79*3=158,38 %12 gss=329,95*0,12=39,59 üç ay için 39,59*3=118,78 %100 artışlar 16,65+87,24=103,89 devlet katkısı 103,89*2=207,78 tüm toplam...
  5. Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

Tazminat göstergelerine dikkat edin.Belirttiğiniz dönemlerde belirtilen ek gösterge için tazminat göstergesi %40 olmalı.
  6. Çöp Kutusu HYS-İkinci bir kullanıcı

Harcama yetkilisine şifre verilir. Daha sonra harcama yetkili rol tanımlar. Değişmedi ise benim bildiğim bu :)
  7. Mutemet Arşivi 657/4C Geçici Personel Ücretsiz İzin

Özelleştirme Uygulamaları Sonucunda İş Sözleşmeleri Sona Eren İşçilerin Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Geçici Personel Statüsünde İstihdam Edilmelerine İlişkin Esaslarda ücretsiz izin düzenlemesine yer verilmemiş.
  8. Mutemet Arşivi Doğrudan Temin İle İlgili Herşey

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/01/20170121-19-1.pdf
  9. Mutemet Arşivi 4/b kesenek dönemi hk

Ben hep bir maaş içerde tutarım. 657/4B li sözleşmeli personeller peşin maaş alır. Misal 15 şubatta aldığı maaş 15 Şubat -14 Mart dönemini kapsar ve bu döneme ait bildirgeyi vermek için takip eden ayın 7 si yani 7 Nisana kadar süreniz var. "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar...
  10. Mutemet Arşivi İhraç Edilen Memur Emekli Harcırahı alabilirmi?

Memurlar için 12105 gösterge rakamı 13558 e yükseltildi. İşçiler için 12105 devam.
  11. Mutemet Arşivi amerikaya giden doktora gss

https://kesenek.sgk.gov.tr/KesenekWeb/doc/AYLIKSIZ%20%C4%B0Z%C4%B0NL%C4%B0%20PERSONEL%20DUYURU%20METN%C4%B0.pdf
  12. Mutemet Arşivi Geciken giyim yardımı

Kişi bi zahmet takip etsin. Hakkını hukukunu bilsin :) Çok sert oldu sanırım :) Kanaatim kasıt varsa ilgiliden tahsil edilmesi tabii burda nasıl bir süreç izlenir bilemiyorum.
  13. Mutemet Arşivi 4/B rapor hk.

2 gün ve altı raporlar e vizite sisteminde arşiv kısmına düşer. Sosyal güvenlik kurumu ayaktan ve yatarak tedavilerde 3 ve üstü raporlar için ödeme yapar. ( Analık hali ve sürekli iş görmezlik raporlarında işlem farklı 5510 sayılı kanunun 18.maddesine bakabilirsiniz. ) Rapor 2 günlük olduğu...
  14. Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği

Fark bordrosu düzenleyemezsiniz. Yeni kadronun haklarına takip eden aybaşından itibaren hak kazanırsınız. 160 dolu devlet memurları kanunu genel tebliği 11/c maddesine bakınız. http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=9.5.10295&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch= 11- Kararın 14 üncü...
  15. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

1404.06-133.31=1.270.75 Personel durumuna göre 1.270.75×0.30=381.23 1270.75×0.15=190.63
  16. Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Yeni beyanname vermesini resmi yazı ile istersiniz. Buna rağmen vermiyorsa disiplin hükümleri uygularsınız.   Zaman probleminiz varsa önceki birimden verildiği gibi verirsiniz sonrasında aksi bir durum var ise kişi borcu çıkarırsınız.Sonrasında Sgk dan çocuk ve eş için çalışma durumunu, özlük...
  17. Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Yeni beyanname vermesini resmi yazı ile istersiniz. Buna rağmen vermiyorsa disiplin hükümleri uygularsınız. Zaman probleminiz varsa sgk dan elden takibini yapabilirsiniz. Bir teftiş raporunda mevzuatta her ne kadar beyannamenin işe ilk başlayış ve meydana gelen değişiklik sonrası verileceği...
  18. Mutemet Arşivi Yabancı Dil Tazminatı

Yanlış olabilirim yanlış bilgilendirmeyeyim.Hatırladığım kadarıyla 5 yıl geçerlilik süresi olan sınav puanını daha önceleri mutemetler kontrol edip mevzuat hükümlerine göre işlem yapıyor idi ve yine yanılmıyorsam sonrasında bu kontrol tamamen sisteme bırakıldı.Sistem 5 yıl sonrasında yeni bir...
  19. Mutemet Arşivi Emekli Yolluk Tazminatı

Tebrik ederim. İşçi personellerimize ödeme yaparken memur göstergesini baz almışım. Ki bunu bildigimi düşünüp yapmışım bundan sonra kılı kırk yararak işlemlerimi yapacagim.
  20. Mutemet Arşivi Emekli Yolluk Tazminatı

375 sayili Khk'nin 1 inci maddesinin D bendinde sayilan personellere ödenecek tazminat ( emekli yolluk tazminati) göstergeleri konusunda bugüne kadar hata yapmışım. Bu konu ile ilgili Muhasebe Mudurlugunce yapilan geri dönüş bana farklı bakış açıları, dikkat ve mevzuat yorumlamanin ne denli...
  21. Çöp Kutusu 4/C personel ek çocuk yardımı

Onda bi sıkıntı yok zaten anlatmak istediğimi ya anlatamadım yada anlamadınız. 14.01 de doğan çocuk için takip eden ay başından itibaren ( 1987 den bu yana ay başı kavramı 15 i olarak uygulanmaktadır. ) Takip eden ay başı 15 i. 15 inde hak kazandı. Amenna 15 i hangi maaş dönemine ait...
  22. Çöp Kutusu 4/C personel ek çocuk yardımı

4/c li personel çalışarak maaş alır. bu sebeple vereceği aile beyannamesi 15.01 den geçerli olacağı için çocuk yardımına 15.01-14.02 dönem maaşı ile birlikte 15.02 de hak kazanılır.
  23. Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

Bölge tazminatları fiili çalışma karşılığı verilir. Çalışıldıktan sonra alınır. Ondan olabilir.
  24. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

1800 puan sabit değişmez.. =1800*0,096058=172,90 172,90/31*14=78,08
  25. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/59/01/972302/dosyalar/2014_09/09033717_szleme.pdf MADDE 10 a bakın.
  26. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

Rica ederimde üstad lafına bozuluyorum. :) Üstadlık kim biz kim. :)
  27. Mutemet Arşivi 4/B sözleşmeli Personel yolluk yevmiye

6245 SAYILI HARCIRAH KANUNU 3 ( G )MADDE Memuriyet mahalli: Memur ve hizmetlinin asıl görevli olduğu veya ikametgâhının bulunduğu şehir ve kasabaların belediye sınırları içinde bulunan mahaller ile bu mahallerin dışında kalmakla birlikte yerleşim özellikleri bakımından bu şehir...
  28. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

3308 sayılı mesleki eğitim kanunu İzin başlıklı 26.madde Madde 26 – Aday çırak, çırak ve işletmelerde mesleki eğitim gören öğrencilere işletmelerce her yıl tatil aylarında bir ay ücretli izin verilir.Ayrıca mazeretleri kabul edilenlere okul müdürlüğünün görüşü alınarak bir aya kadar ücretsiz...
  29. Mutemet Arşivi ikametgah değişikliği olmadığı halde sürekli görev yolluğu talebi hk.

Harcama Belgeleri yönetmeliğinde olmayan belgeler istenemez. Kişinin beyanı esastır. Lakin hilafı hakikat ( yalan beyan ) beyanda bulunduğu tespit edilirse aşağıdaki madde kapsamında işlem yapılır. Hilafı hakikat beyanname verenler: Madde 60 – Bu kanuna göre tahakkuk edecek, istihkakın...
  30. Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

Onur Bey bi gözden geçirdim de 4,94 nasıl buldular merak ettim. Temmuz ayında 0,29 luk eksi bir enflasyon var.İlk 6 ayda şubat ve martta sırasıyla 0,02 ve 0,04 lük eksi enflasyon var. Acaba diyorum enflasyon eksi çıkınca değerlendirmeye alınmıyor mu ?
  31. Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

Memurlar enflasyon farkını kıl payı kaçırdı. Oluşan enflasyon oranı % 4,94. Buda kamu işçilerine % 1,94 zam demek.
  32. Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

% 3 ün üzerinde olunca işçiler için kısmi de olsa bir artış söz konusu.
  33. Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

Enflasyon her ne kadar %5 in altında kalacak gibi görünse de bumkonun enflasyon oranları belli olmadan genelge yayınlayacağını zannetmiyorum. Enflasyonda yarın açıklanır.
  34. Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

bumko genelge yok. nasıl belirlendi.
  35. Mutemet Arşivi Memur Sağlık Raporu Sorgusu Yapılabilir mi?

Arkadaşlar kurumsal sorgulama ayrı şahsi sorgulama ayrı. Memurlar için de e vizite benzeri bir uygulama yaparlarsa fena olmaz.
  36. Mutemet Arşivi Memur Sağlık Raporu Sorgusu Yapılabilir mi?

5510/4A Tabi personeller için e vizite ekranından görülebilir. Ancak 5510/4c kadrolu memur personeller için hiç böyle bir uygulama duymadım.
  37. Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı Oluşurmu ?

İşçi kesimi cüzi bi enflasyon farkı alabilir. Memur,sözleşmeli ve 4/c li personele enflasyon farkı zor gibi. % 5 i aşması mümkün görünmüyor.
  38. Mutemet Arşivi 2017 Asgari Ücret

Dosyayı yuvarlama yaparak güncelledim.
  39. Mutemet Arşivi 2017 Asgari Ücret

Evli eş çalışıyor 4 çocuk 50+7,5*2+10*1+5*1=80 yapar buda 213,30 tl karşılık geliyor. Tablonun son sırası
Geri
Üst Alt