Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 2017 Asgari Ücret

Örnek tablo sadece. Maaşa yansıtınca yuvarlıyorum.Teşekkürler.
  2. Mutemet Arşivi 2017 Asgari Ücret

Buda benden olsun
  3. Mutemet Arşivi Çalıştıktan Sonra Maaş Alan Personellerin Aralık Maaşları

Harun Hocam maaş takvim günü 31 gün bu sebeple 15.12-31.12 için /31*17 ve 01.01-14.01 için /31*14 olmalı. Temmuz ( 15.06-14.07 30 gün) olsa idi bu kez /30*16 ve /30*14 olacaktı. İkisinde de toplam sonuç aynı. Bir kesri tama tamamlamak gibi.Ekli dosyaya bakabilir misiz
  4. Mutemet Arşivi Çalıştıktan Sonra Maaş Alan Personellerin Aralık Maaşları

Harun Hocam 15.12-14.01 dönemleri için ekli dosyalardan anladığım ve bugüne değin yaptığım uygulamalardan; 15.12-31.12.2016 aralığı için; Sakatlık indirimleri 2016 yı göre tam yada kıst verildi ise 2017 yılı için belirlenecek oranlar sonrası 2017 yılı verilerine tamamlanır. Aynı durum asgari...
  5. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

Sayı: 38418978-120[61-13/4]-860 Tarih: 05/08/2013 T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü Sayı : 38418978-120[61-13/4]-860 05/08/2013 Konu : Sakatlık indirimi ve asgari...
  6. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

Sayı: B.07.0.GEL.0.42/4220-126/352 Tarih: 03/01/2002 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 19 uncu maddesinde, "Vergi alacağı vergi kanunlarının vergiyi bağladıkları olayın vukuu veya hukuki durumun tekemmülü ile doğar. Vergi alacağı mükellef bakımından vergi borcunu teşkil eder." hükmü yer...
  7. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

Sayı: B.07.1.GİB.4.07.16.01-GVK.2010.33-75 Tarih: 19/08/2010 T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Gelir Grup Müdürlüğü Sayı : B.07.1.GİB.4.07.16.01-GVK.2010.33-75 19/08/2010 Konu : Gelir Vergisi...
  8. Mutemet Arşivi 4b Sözleşmeli personelin aralık maaşı nasıl hesaplanır?

8 yıldır dediğiniz gibi yapıyorum.Memurlara paralel :)
  9. Mutemet Arşivi BES KATILIM KADEMELİ OLACAK

Memurlara İşçiler ve 4/c liler dahil mi :)
  10. Mutemet Arşivi İl içi Eğitim Yolluğu Ödenirmi ?

Hatalı bir yorumda bulundum.Büyükşehir görmeyince böyle oluyor. Kusura kalmayın. Görev Mahalli:..... büyükşehir belediyelerinin olduğu illerde ise il mülki sınırları içinde kalmak kaydıyla memur ve hizmetlinin asıl görevli olduğu veya ikametgahının bulunduğu ilçe belediye sınırları içinde...
  11. Mutemet Arşivi İl içi Eğitim Yolluğu Ödenirmi ?

Göztepe/Kadıköy Asyada Bakırköy Avrupada. Harcırah kanunu genel tebliğinde yer alan örnekler dikkate alındığında ödenebilir.
  12. Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

17- Çalışanın maaşı üzerinde haciz/nafaka gibi yasal kesintiler varsa (Maaşın %25’i düzeyinde) katkı payı ödemesi için maaşından kesinti yapılabilir mi? Prime esas kazanç ve emeklilik keseneği etkilenmediği sürece ödenecek katkı payı tutarı değişmez.
  13. Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

Kanun No. 6740 Kabul Tarihi: 10/8/2016 MADDE 1- 28/3/2001 tarihli ve 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir. “Çalışanların otomatik...
  14. Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

Kanun No. 6740                                                                                    Kabul Tarihi: 10/8/2016 MADDE 1- 28/3/2001 tarihli ve 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir. “Çalışanların otomatik olarak bir...
  15. Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

İşveren bakanlıktır. Birimler işveren vekili.
  16. Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

Bes şirketleri ile sözleşmeyi kurumlar ( bakanlıklar ) mı yapacak yoksa birimler mi ?
  17. Mutemet Arşivi Sigorta Tavanı Yükseldi

Kamuda asgari ücretin 6,5 yada yeni düzenleme ile 7,5 katı kadar ücret alan kimse yok. Sadece ilave tediye ve ikramiye ödemeleri gibi ücret dışı yan ödemeler ile bazı dönemlerde matrahlar tavanı aşabiliyor. Bu durumda da ücret dışı ödemelerin tavanı aşan kısmı takip eden döneme aktarılıyor...
  18. Mutemet Arşivi Vekalet Ücreti Hesaplama (BÜMKO görüşü)

Emre Bey bumko görüşünü tekrar eklemeniz mümkün mü ?
  19. Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

25 Mart 2008 SALI Resmî Gazete Sayı : 26827 DANIŞTAY KARARI Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulundan: Esas No : 2005/2 Karar No : 2007/1 ÖZÜ: Mühendis unvanına sahip olmakla beraber 657 sayılı...
  20. Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Benim bildiğim hem kadro derecesi hemde kadro unvanı esastır. Teknisyen teknikerin yada mühendisin ek göstergesinden anca unvan değişikliği sınavını kazanıp, yeni kadrosunda göreve başladığı zaman hak kazanır. Ek özel hizmet tazminatı ( arazi tazminatı ) yada 375 sayılı khk kapsamında yapılan ek...
  21. Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Hocam Ek göstergede aslolan kadrodur. 657/43 madde. Bu nedenle tazminatları alır ancak ek göstergeyi alamaz kanaatindeyim.
  22. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Denge Tazminatı SGK Matrahına Dahil Edilir mi?

Hocam 15.01.2012 tarihinden sonra edilmemesi gerektiği yönünde bakanlar kurulu kararı ve kurum görüşü var. Tabi bahsettiğim 375 sayılı khk nın ek 9 uncu maddesi ile 209 sayılı kanun 5.maddesi kapsamında yapılan ek ödemeler için geçerli.Ekli yazıda aradığınızı bulacağınızı ümit ediyorum.
  23. Mutemet Arşivi 4/B Kıst Maaşta AGİ

Ben hangi personel grubu için yazdığımı çok merak ettim doğrusu. Beyefendi 4/b li personel tıpkı memurlar gibi peşin maaş alır ve ay başı kavramı vardır. ( Madde 11- Ödemeler her ay başında peşin yapılır. (Değişik:22/11/2010-2010/1169) Ay sonundan önce ayrılmalarda, 5510 sayılı Kanun hükümlerine...
  24. Mutemet Arşivi 4/B Kıst Maaşta AGİ

Peşin maaş alan personelin kıst maaşının başlı başına yapıldığı görülmüş şey değil. Peşin maaş alan personelin kıst maaşı tam maaş ile birlikte verilir.
  25. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

Herhangi bir text dosyası üzeinde değişiklik yapıp eklemeyi deneyin birde.
  26. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

Sanırım bizden Şube Müdürlüğüne vekaleten bakan Mali İşler Şefi arkadaş katılacak.
  27. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

Fazla olmasının bi mahsuru yok. Eksik olmasında. Gerekirse muhasebe müdürlüğüne ödeme esnasında nir yazı yazar mahsubunu istersiniz.
  28. Mutemet Arşivi bordro kesenek tutmuyor

1 kuruşu elden yatırın bu kadar uğraşmaya değmez. Saymanlık veznesi daha önce alıyordu şu an memur maaşlarına bakmadığım için durum nedir bilmiyorum açıkçası. Olmazsa bankaya yatırırsınız.
  29. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

Yapılan görevlendirmenin içeriği önemli. 5 gün boyunca gidiş dönüş yapılmış bu durumda tüm gidiş dönüşler için yol ücreti ödenmesi mümkün değil. 5 gün tam yevmiye ve gidiş dönüş ücreti.
  30. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

Peki kurs süresince yapılan harcamalar tarafınızca mı yoksa kursu düzenleyen birim tarafından mı karşılandı. İlgili birim tarafından karşılanmış ise sadece gidiş ve dönüş yol ücretini alırsınız.Yok masraflar tarafınızca karşılanmış, üzerine konaklama içinde harcama yaptı iseniz bunun ücretini de...
  31. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

Kurs yeri görev mahalli dışında mı ?
  32. Mutemet Arşivi gassal

Yardımcı hizmetler sınıfı olarak değerlendirilmeli diye biliyorum da 1-3 dereceden nasıl başladı onu anlayamadım.Naklen gelen personel ise bilgilerini kontrol edersiniz hata yoksa o bilgiler üzerinden devam edersiniz.
  33. Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

İşveren uygulama tebliğinden alıntı yaptım sadece. :)
  34. Çöp Kutusu 4C Aile ve Çoçuk yardımı İstisnası Hakkında

7.7.2- Çocuk Zammı ( Yardımı) Sigortalının hizmet akdinin devam etmesi şartıyla ve fiilen çalışmasının olup olmadığı üzerinde durulmaksızın; sigortalı veya isteğe bağlı sigortalı sayılmayan, kendi sigortalılığı nedeniyle gelir veya aylık bağlanmamış olan çocuklarından 18 yaşını, lise ve dengi...
  35. Mutemet Arşivi İhraç edilenlere kişi borcu çıkarılmayacak

28'i mesai bitiminde ihraç edilmişse 28 değilse 27. Hitapta yer alan duyuruya göre düz mantık yürüttüm kusura bakmayın.:) 14/6/2016 ÇEŞİTLİ NEDENLERLE GÖREVLERİNDEN AYRILAN PERSONELİN GÖREVDEN AYRILMA TARİHİNİN HİZMET TAKİP PROGRAMINDA HANGİ TARİH...
Geri
Üst Alt