Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

161 sayılı dmk 2012 de yayınlandı. Tamamı 27 sayfa ekte.
  2. Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

https://www.muhasebat.gov.tr/kbs/duyurular linkinden tüm yıllara ulaşabilirsiniz.
  3. Mutemet Arşivi Maliye Bakanlığı Yazısı

2016/25 Sayılı duyurudan mı bahsediyorsunuz?
  4. Mutemet Arşivi 4/b kapsamında çalışan sözleşmeli personel

657/4b sözleşmeli personel tüm sigorta kolları zorunlu olmalı. 14 Cezaevi çalışanları ( Ceza İnfaz Kurumları İle Tutuk evleri Bünyesinde Oluşturulan Tesis Atölye ve Benzeri Ünitelerde Çalıştırılan Hükümlü ve Tutuklular ) için açılmış bir kod olabilir emin değilim. İstisnai durum bildirmeniz de...
  5. Mutemet Arşivi Ek Taz(28/B) ???

2016 yılı bütçe kanununda yer alan ifade de aşağıda. 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28 inci maddesinin (B) fıkrası uyarınca ödenecek ek tazminatın tavanı 119,62 Türk Lirası olarak uygulanır. Ancak, Bakanlar Kurulu bu tutarı %50’sine kadar artırmaya yetkilidir.
  6. Mutemet Arşivi Ek Taz(28/B) ???

Madde hükmü aşağıda.Ek tazminat 28/b herhangi bir değişikliğe uğramadı diye biliyorum. Maktu tutar ( sabit tutar, herhangi bir katsayı ile ortaya çıkan bir tazminat değil ) olarak ödenmekte.Elinizdeki tablo ne ise geçerlidir. 375 SAYILI KHK Madde 28 – (Değişik:2/12/1993-3920/1 md.) (1) B)...
  7. Mutemet Arşivi 4/b ÜCRETSİZ İZİN YARINA KADAR ÇOK ACİLL YARDIM

Aşağıdaki madde sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslardan alınmıştır. Parantez içi ifade yine çalışma esaslarından eklenmiştir. Aşağıdaki madde sözleşme feshinden bahsediyor. Ücretsiz izin diye bir ibareye tüm çalışma esasları metninde denk gelmedim.4/c li personel çalıştırılmasına...
  8. Mutemet Arşivi Ücretsiz izne ayrılacak personel için kıst maaş

14 Kıst Maaş (Görevden Ayrılan İçin): Ay başlarından sonra ücretsiz izne ayrılma, askere gitme vb. nedenlerle görevden ayrılacaklar için kıst maaş ödemesi yapılabilmesi için kullanılmaktadır. Bu seçenekte emeklilik keseneği tam kesilmektedir.
  9. Mutemet Arşivi SGK Duyuru-Açığa alınanlar

https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/
  10. Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

14 günlük maaş farkı 01.07 den geçerli 15.06-14.07 ve 01.01 den geçerli yeni katsayılardan kaynaklı 15.12-14.01 maaş dönemleri için geçerlidir. 15.06 da ödenen maaş 01.07-14.07 ve 15.12 de ödenen maaş 01.01-14.01 dönemleri için zamsız ödendiğinden bu dönemlere ilişkin fark oluşur. Bu...
  11. Mutemet Arşivi Teknisyen yan ödemesi kaçtır ?

Siz sayfa 1 desiniz. Onun devamı var. Ok işaretleri ile devam edin 3. sayfada olması lazım
  12. Mutemet Arşivi Teknisyen yan ödemesi kaçtır ?

Hocam doğru 525+525= 1050. Biri İş Güçlüğü Zammı biri de temininde güçlük zammı. Toplamı verilir. Birde teknik hizmetler sınıfında geçen hizmet süresine bakacaksınız. 5 yıldan fazla ise 525+525 , 5 yıldan az ise 525+425
  13. Mutemet Arşivi Teknisyen yan ödemesi kaçtır ?

S. No KADRO (GÖREV) UNVANI VE KARİYER Zammı Zammı Zammı Zammı 5 En az iki yıl süreli mesleki teknik yükseköğrenim görmüş yüksek teknikerler ve teknikerler ile tütün eksperleri, prospektörlerden kendi ihtisas dallarında; a) 5 yıla kadar hizmeti olanlara............................. : 650 - 975...
  14. Çöp Kutusu 4/C Avans İşlemi Hk.

Kanıtlayıcı belge olarak neler eklenecek.
  15. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Kanıtlayıcı belge olarak ne eklenecek. Sadece banka listesi yeterli diye biliyordum. Tahakkuk teslimini kanıtlayıcı belge eklemeden muhasebeye gönderme yapamıyorum.
  16. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Bence bu denli detaya gerek yok. Ödeme emri bir sayfada mif bir sayfada olacak şekilde düzenleme yapılabilir. Maaş avans olarak ödenecekse mif kullanılır. Normal exel sayfasında bunları yapmak kolay. Ama vba da nasıl hiç uğraşmadım bilmiyorum.
  17. Mutemet Arşivi Engellilik indirimi ve AGİ

Hocam kişinin kendisinden beyanname aldınız mı ? Yaş 30 ise asgari geçim indiriminden faydalanamaz. Çocuk yardımı için ise aşağıdaki şartlar dikkate alınmalı. Madde 2 ye dikkat.Çalışamayacak derecede ibaresi var. Çocuk için aile yardımı ödeneği verilmiyecek haller: Madde 206 – Aşağıdaki...
  18. Mutemet Arşivi MİLLİ EĞİTİMDEN MUTEMETLERİ KONTROL EDİN YAZISI

VALİLİK MAKAMINA, Ankara'da bir ilçemizde bir mutemetimizin emekli olan, istifa ederek ayrılan veya ücretsiz izne ayrılan personelin kayıtlarını SAY2000 sisteminden düşmeyerek bu kişiler adına 2007-2014 yılları arasında maaş ödemesi talimatı verip, parayı başka kişilere aktarmak suretiyle bir...
  19. Mutemet Arşivi Daimi İşçi İlave Tediye

Bakanlar kurulu kararı yayınlandı. İlave tediyelerin 1inci yarısı 09.09.2016 , 2 inci yarısı 26.12.2016
  20. Mutemet Arşivi Maas duyuru

Dediğim dedik bakalım. İnada bindi iş. İddiaya girelim :))
  21. Mutemet Arşivi Maas duyuru

En son 2013 ağustosta genelge  nedeniyle erken ödeme yaptık . Genelge ve mif ekte.
  22. Mutemet Arşivi Maas duyuru

Hocam bu düzenlediğiniz ödeme emri. Muhasebe işlem fişi düzenlemeniz gerekiyor. Bu sebeple de 161 ve 325 hesap kodlarını çalıştıracaksınız. Ayın 15 inden sonra da avans kapatma yapacaksınız. Benim bildiğim ve bu ana kadar yaptığım bu. İyi çalışmalar...
  23. Mutemet Arşivi Maas duyuru

Harun hocam yanlışınız yok mu? Genelgeye de bakın isterseniz. Ben bu zamana kadar da hep böyle yaptım. Ele geçen tutar avans olarak verilir. Genelge 2.madde Avansın hesabında ele geçen net tutarlar esas alınacaktır.
  24. Mutemet Arşivi Maas duyuru

sadece 161 ile 325 i çalıştıracaksın.Diğer kalemleri avansını kapatırken kullanacaksın. 161.18.1.2.0 24.008,22 325.01.12.02 24.008,22
  25. Mutemet Arşivi Engellilik indirimi ve AGİ

Öğrenci ise 25 yaş sınırı , değilse 18 yaş sınırını sağlıyor ise agiden yararlanıyor olmalı
  26. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Sözleşmelerde var zaten. Kanunda bulamadım.
  27. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Toplu sözleşmede 15 gün bizim. 5 gün ibaresi nerede geçiyor.
  28. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Hata bende sözleşmede yazıyor.Bakan kör olduk gitti.Bildiklerimden şüphe duyar hale geldim.
  29. Mutemet Arşivi 4 B li tutuklanırsa

Bana da sorsanız mantığıma göre öyle olması gerektiğini söylerim.Ancak açıklığa kavuşturulması gereken epeyce durum var ve bu nedenle de konu muhataplarınca görüş verilmesi gerektiği kanaatindeyim.
  30. Mutemet Arşivi 4 B li tutuklanırsa

Bu konu üst makamlarca açıklığa kavuşturulması gereken bir konu. Memurlar konusunda her şey neredeyse netliğe kavuştu. Ancak diğer personeller hakkında (4/b-4/c-4924 ) bir netlik yok. Bunlar hakkında memurlara uygulanan hüküm uygulanırsa prim gün sayısı ve matrahları nasıl olacak. Açığa alınma...
  31. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

Bu dosyalar işe giriş ve çıkış işlemleri için https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/ web adresinden alınmıştır. Yardımcı olur umarım. Hitap için muhtemelen personel biriminiz ilgileniyordur onlarla görüşürsünüz.
  32. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

Bu işlem için ceza yok. Ancak hitap için verilen süreler içinde işlem yapmaz iseniz ceza var.
  33. Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

N.Ş.A ( Normal Şartlar Altında ) personel kanun gereği durumunda meydana gelen değişiklikleri bildirmek zorunda. Her yıl başında bizlerde almaya çalışıyoruz alıncaya kadarda canımız çıkıyor.Vurdumduymazlık diz boyu...
  34. Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

Sayın Kapitalistin adını görmeyince Muhasebe Müdürlüğüne kapitalist dediğinizi zannettim bi an :)
  35. Mutemet Arşivi 4/c Geçici Personel Mehil Müddeti

Hocam sordum 4/c için mehil müddeti yok dediler. İşçileri sordum 15 gün dediler. Mevzuatı sordum bilen yok. O kadar araştırdım bulamadım.Toplu sözleşmeye baktım herhangi bir hüküm göremedim. Kendimde işçiyim tayinim çıktığında 15 gün mehil müddetini kullandım.O gün çok takılmamıştım şimdi kafama...
Geri
Üst Alt