Arama sonuçlarınız

1. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Hastahanede Yatan İşci

Herkese İyi çalışmalar. Hastahanede 10 gün Yatan 4D İş için Maaş yaparken ne gibi bir işlem uygulanır. Maaş Tam mı 2/3 mü Maaş işlemi nasıl yapılır. Bilgisini Paylaşacak arkadaşlara Teşekür ediyorum
  2. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İlaç Farkları Hangi kalemden ödenir

MalMüdürlüğün den geçerse sorun olurmu
  3. yildizahmet41

İlgilenen bilgilerini Paylaşan Arkadaşlara teşekür ediyorum. Bir konu hakındada yardımcı olurmuusnuz.3.9.9.90 ödenek sisteme kayıtlı değil .MYS harcama oluştururken çıkıyor fakat aynı harcama türünden 5.4 lerde hem paramız var bu 5.4 lerden ödersem sıkıntı olurmu
  4. yildizahmet41

Devlet Korumsaında olan yaşlılarımızın ilaç alımlarında eczanelerin ilaç farkı olarak kesdiği Fatura hangi harcama kaleminden ödenir
  5. yildizahmet41

Mutemet Arşivi MYS - Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri / Borçları Hakkında Duyuru

Bizim Asgari destek tutari kesintisi yapmışız . 5510 sayılı kanun 63 maddeye istinaden .mal müdürlüğü sgk ya göndermiş bu duyru da kurumumuz bundan kaynaklı görünüyor .ne gibi bir işlem yapmalıyız
  6. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli ÖLÜM YARDIMI

4d İşcinin Babası Rahmetli oldu Çalışma bakanlığının yayınlamış olduğu sözleşmede 300 tl ödenir diyor. Ölen kişinin Emekli olması Herhangi bir etki edermi Yoksa emekli olması farketmez 300 tl İşci Arkadaşımıza Ödememizmi gerekir.
  7. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kalorifer Sürkülasyon Pompası Değişimi Harcama Kalemi

Eyvallah teşekür ediyorum Bu hangi harcama kalemi örnek 03.7.3 yada 3.5.9.90 ws gibi hangisi
  8. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kalorifer Sürkülasyon Pompası Değişimi Harcama Kalemi

Herkese Selam Hayırlı işler. Kurumun kalorüfer sizteminde hidrofor tanklı yangın ponpası ve Kalorüfer Sürkülasyon Pompası bakım onarımı için doğrudan temin yapılıp ödeme yapılacak .Bu ödemeyi Hangi harcama kaleminden yapmalıyız bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi
  9. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4D İşçilerde Giyecek Durumu

İlgine teşekür ediyorum Yanlız bu 657 memurlar için değilmi. ben 4d işciler için yazmıştım
  10. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4D İşçilerde Giyecek Durumu

Beyler bir konu hakında görüş öneri ve bilgilerinizi paylaşırmısınız. 4D işciler kurumda Taşaron firma döneminden kalma Formaları kıyafetleri giyip çalışyor kimi kendi kıyafetini getirip giyiyior kimi rasgele kıyafet giyiyior. Kurum olarak bir düzen oluşturmak istiyoruz bunların giyme...
  11. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

4d İşcilerde Eş emekli ise herhangi bir yerde çalışmıyor geliri olmayansa. Agi. den yararlandırılacaktır. Doğrumu Şayet işcinin eşi emekli olupta gelir getiren bir işte çalışyorsa agi.den faydalanmaz.doğrumudur.
  12. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Güvenlik Kamerası Servis Bedeli Ve Parça Ödemesi

03.07 Haklısınız Doğrusu burdan ödemek Ama bu kalemde ödenek sıkıntılı gelmiyor hata bende doğru ifade edemedim 03.07 dışında 03.02 harcama kaleminden ödeyeceğimiz bir kısım varmı diye yazmalıydım Alakanıza teşekür ediyorum . Dediği gibi 03.02 harcama kaleminden ödememiz mümkünmü
  13. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Güvenlik Kamerası Servis Bedeli Ve Parça Ödemesi

Herkese Hayırlı Günler İyi Çalışmalar.Kurumun Güvenlik Kamerası Arızalanıyor Servis Gelip arızalanan parçayı değişiyor VE Servis ücreti koyup Fatura kesiyor şimdi bu faturayı hangi kalemden ödeyeceğiz aşağıdaki kalemlerin hangisi mantıklı yada sizce hangi kalemden ödemeliyiz...
  14. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Güvenlik Kamerası Bakım Onarımı

Herkese Günaydın Hayırlı Çalışmalar. Arkadaşlar Malum yıl sonu bizim küçük bir ödememiz var güvenlik kamerası bakım onarımı 900 tl gibi bu 3.7 den paramız yok 3.2 lerden para var bu 3.2 den ödememiz mümkünmü yapabilirmiyiz
  15. yildizahmet41

Mutemet Arşivi Vefat ve Başsağlığı

Allah’ım ölen merhuma rahmet sizlere de sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin.
  16. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Bende biraz önce Mal müdürlüğü ile görüştüm Dedikleri biz onları emanette tutacağız ocakta yapacağınızla birleştirir e- bildirgeleri sgk ya göndeririz dedi bilginize
  17. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli sehven yapılan ödeme

Evet Gider Haklısınız Ama sonuç ne olur parayı sehven alan avukat varsa avukat mahkeme varsa mahkeme masraflarının hepsini öder bizde oldu .hele sehven ödenen paranın Farkında olsun 1 ayda geçsin kendiside gelsin beyanda bulunmasın bunuda sehven ödeyen kişi ibraz etsin bak kim...
  18. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Emanete Alınan Ödemenin SGK Primi

Herkese selam. Beyler Kafama Takılan bir şey için görüşlerinizi Paylaşırmıısnız . 4D işcilerin 16 Günlük maaşları emante alıyoruz tamam. Emanete Alınan Ödemede SGK tutarları için bir işlem yapmamız gerekirmi .Bu sgk tutarları bilindiği gibi e bildirge ile beraber verilip sgk hesaplarınıza...
  19. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli AGİ Den 18 yaşına kadar olan çocuklarmı Faydalanır kızlar Evlenene Kadarmı

Herkese İyi çalışmalar Beyler Bir Konu Hakında Bilgilerini Paylaşırmıısnız. 4d İşcilerde AGİ Den 18 yaşına kadar olan çocuklarmı Faydalanır Yoksa kızlar Çocuk Yardımında olduğu gibi Evlenene Kadarmı Faydalanır.
  20. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Maaşı Emanete Alma

Örnek Ödeme Belgesi . Yanlız 17 gün 4d işciyse sıkıntılı gibi 16 gün olmalı bence
  21. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4D İŞCİ RAPOR SORUNU

Teşekür ediyorum Çok Sağolun Hayırlı Cumalar
  22. yildizahmet41

Teşekür ediyorum Çok Sağolun Hayırlı Cumalar
  23. yildizahmet41

bir sonraki Maaş ında 4 gün eksik ve sgk da e bildirgesinide 4 gün eksik Yaparsak sorun kalmıyor Anladığım bu doğrumu anlamışım
  24. yildizahmet41

Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar. Arkadaşlar 4d çalışan bir işçimiz 03.12.2018---12.12.2018 dahil tarihleri arasında raporlu idi. 15 kasım 14 aralık dönemi maaşları için bizde maaş işlemlerini sgk da yani e bildirge işlemlerini buna göre yaparak tamamladık . Şimdi bu işci 13.14.15.16...
  25. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Çocuk Yardımı ve Agi Fazla ödemişiz

İlgilenen bilgilerini Paylaşıp yardımcı olmaya Çalışan herkese Teşekür ediyorum Hepinizden Allah Razı olsun.
  26. yildizahmet41

Üstat ilgili yazıyı okudum Lakin ilgili kişi çalışyor halen kurumda itirazı ws yok ödeyeceğini ifade ediyor. Malmüdürlüğüne Resmi yazı ile başvursak kişide gidip yasal faiziyle yatırsa dekontunuda kuruma getirse herhangi bir sıkıntı kalırmı
  27. yildizahmet41

Yani biz o zaman Tam ne gibi bir yol izlememiz gerek Örnek :Mal müdürlüğüne yazımı yazacağız şu işci şu tarihten itibaren Çocuk Ve agi fazla almıştır yasal faiziyle birlikte tahsilimi diye
  28. yildizahmet41

bu basit faiz formülü yada programı varmı paylaşmanız mümkünmü
  29. yildizahmet41

Herkese Günaydın Hayırlı günler iyi çalışmalar.Bizim bir sorunumuz var Bu konu hakında yardımınızı olmanıız isdirham ediyorum. 4D Çalışan işci arkadaşımıza 1 coçuk parası fazladan ödemişiz sendika sözleşmeden kaynaklanan 30.000 TL ve Haliyle Agi yede yansıdı agide fazla ödendi. yaklaşık 10...
  30. yildizahmet41

Mutemet Arşivi 4/D 15.12.2018 - 14.01.2019 Dönemi Maaşı Nasıl yapılacak

bir Arkadaşımız yokmu ÖRNEK Olarak bu ödemeyi Emanete alıp düzenleyip paylaşacak
  31. yildizahmet41

Herkese Günaydin iyi çalişmalar. Hayırlı cumalar. Örnek yüklediğim ödeme evrağını emanete alınmasını yapıp yükeyecek arkadas varmı .şimdiden teşekür ediyorum
  32. yildizahmet41

Atarsanız Makbule geçer muhakak birşekilde işimize yarar
  33. yildizahmet41

Yani Emanete almıyacaksınız 2019 yılı için gelen 14 günlük zam farkını bodroya yansıtıp ödmeyi 15.01.2019 yılında yapıcaksınız Anladığım bu ..doğru anladıysam peki malmüdürlüğü yada herhani bir yetkili itiraz edermi daha önemlisi bir sakıncası varmı
  34. yildizahmet41

Peki Üstat Emanete Alınma ödeme emir belgesi örneği paylaşmaınz Mümkünmü
  35. yildizahmet41

5.12.2017-31.12.2018 tarihleri arasındaki ücret 2018 yılına ait olduğu için çalışarak aldıkları için 17 günlük yapılarak emanete alınacak. Ömür Hocam belirtmiş, 17 günlük hesaplamasını yapın, emanete gönderin. Daha sonra Ocak ayı için 14 günlük yapacaksınız, emanetteki 17 günlük maaş ile...
  36. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 15.12.2018--14.01.2019 işci Maaşları Nasıl Yapılacak

Galiba Yanlış Anlattım maaş hesaplamasıyla alakalı değil ödemeyi sormak istedim hani 657 de 15 günü 2018-15. günü 2019 dan yapıp avans aolarak ödeme yapılıyor sonra avans kapatılıyor ya . işcilerdede öylemi yoksa normal devamı edecek. örenk . işcilere 15.12.2018 de maaş ödedik...
  37. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 15.12.2018--14.01.2019 işci Maaşları Nasıl Yapılacak

Herkese Günaydın Hayırlı sabahlar iyi çalışmalar . Mutemetlik konusunda özelikle işci lerle alakalı konularda fazla bilgim yok ihtiyaç duyduğum konularda bilgilerinize başvuryorum Anlayışla karşıyayacağınızı umuyor yardımcı olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekür ediyorum. kafama takılan...
  38. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Yangın Söndürme Tüp Dolumu Demirbaş Olarak Kaydedilmiş

Tif düzenlenmedi yangın söndürme tüp dolumlarına Tif kesilmiyor. Şimdi bunu 255 den çıkrmak için ne gibi işlem yapmak gerekiyor .onaylanmış ödeme yapılmış. Kurum bazında müdahale mys üzerinden olmuyor çok uğraştım. Mal müdürlüğümü düzeltmesi lazım
Geri
Üst Alt