Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen bordrosu kıst maaş agi

değerli arkadaşlarım; bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. ücretli öğretmen bordrosu hazırlanırken, AGİ'yi bekar olan bir öğretmen için 220,73 lira olarak mı hesaplayacağız. Yoksa 14 gün çalışan bu öğretmenimiz için AGİ hesaplarken 220,73/30 yapıp sonra çalıştığı gün sayısı olan 14 ile çarpacak...
  2. Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

değerli mesai arkadaşlarım bir konuda ihtiyacım var. e - sgk bildergesini yaparken benim bordromda A-kişisi 484,21- B kişisi 683,57- C -kişisi 603,83 çıkıyor toplamda 1.771.,61 lira ediyor. e- sgk da ise A-kişisi 484,19 - B- kişisi 683,58- C kişisi 603,83 olarak gösteriyor.Toplamda 1.771,60...
  3. Çözümlendi | Kilitli devir işlemleri vif oluşturma

kolay gelsin arkadaşlar kbs de devretme için vif oluştur gönder dedim, fakat Mys de oluşturulan vif i bulamıyorum.Bu konuda bilgisi olan varmı ?
  4. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen e bilderge işlemleri

arkadaşlar bir konu hakkında bilginizi almam gerekiyor.ücretli öğretmen bordrosunda tahakkuk 655,10 gösteriyor. e-sgk da tahakkuk fişi 655,09 çıkıyor..maliyede sorun çıkarmı ? ayrıca 3 tane ücretli öğretmenimiz var bunların tahakkuk fişlerini ayrı ayrımı düzenlemem gerekiyor.yoksa toplu haldemi...
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaş Hesaplaması

72 saat derse giren ücretli öğretmeninin maaş hesabını mys de yazarken bekar biri için vergi indirimini 152.21 giriyorum.fakat bir önceki ay bu konuda bilgim olmadığı için bordroyu milli eğitim müdürlüğünde hazırlattım.20 saat ek ders için vergi indirimini 42,60 yazmışlar.bu farklılığın sebebi...
Geri
Üst Alt