Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Sabit Ödeme Faizi

ihraç dönüşü personele maaş ve sabit ödemesini yaptık fakat kişi mahkemeye verip faizinide istemiş ve kazanmış dss ödemesinin faizini ödemek için elinde örnek ödeme emri olan paylaşabilir mi ayrıca faizden damga vergisi kesecekmiyiz.teşekürler.
  2. Çözümlendi | Kilitli Kbs Yarı Zamanlı Çalışma

Bir personelimiz mahkeme kararı ile yarı zamanlı çalışmayı kazandı kbs den bu kişiye hangi kod dan maaş yapacağız teşekkürler
  3. Çözümlendi | Kilitli Maaş Ve Sabit Ödeme Faiz Ödemesi

ihraç sonrası geriye dönen personele maaş ve sabit ödemesini yaptık kişi dava açtı faiz ödenmesi için bu kişiye maaş(657 genel bütçe personeli) ve sabitin faizini ödemek için elinde örnek ödeme emri olan var mı ayrıca gelir ve damga vergisi kesilecek mi.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personelin kongre izni

4924 lü personelin kongre izin hakkı var mı? Sağlık müdürlüğümüz hizmet sözleşmelerinde kongre izin hakkı vardır yazmadığı için olmadığını iddia ediyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu mif düzenlemesi

2018 yılına ait sabit dışı ek ödemeyi gecikme faiziyle birlikte geri alacağım. Gecikme faizini tek mif te gösterebilir mıyım yoksa ayrı mif te mi göstereceğim? Örnek mif olan atabilir mı? Teşekkürler...
  6. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

Bir memur en fazla kaç çocuk yardımından yararlanır sınırlama var mı teşekkürler
  7. Çözümlendi | Kilitli 4924 doğum öncesi ve sonrası izin

4924 lü personel doğum öncesi ve sonrası izinleri 30 günü geçtiği için sözleşme ücreti yarım mı ödenir.teşekürler
  8. Çözümlendi | Kilitli Giyim yardımı

Arkadaşlar biyolog,fizik tedavi teknikeri,diyetisyen,psikolog,odiometri teknikeri bu ünvanlara giyim yardımı verilir mi verilirse 2 önlük parası mı vereceğiz. teşekürler
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B Ayın 17'sinde Girişi ile Kıst Maaş

17 eylül de işe başlayan personele 17 eylül tarihi girince 27 günlük kist maaş atıyor normalde 28 gün vermesi lazım tarihi 16 eylül mü girmem lazım teşekkürler
  10. Çözümlendi | Kilitli 4 b kıst maaş kesenekleri

5 günlük sözleşme ücreti 543.72 olan personelin kesenek oranı 20.5 bordroda 115.18 gelmekte 111.46 gelmesi gerek bu konuyla karşılaşan var mı
  11. Çözümlendi | Kilitli 4 b ücretsiz izin SGK işlemleri

Arkadaşlar 1 personelimiz 15 ağustos itibari ile ücretsiz izne ayrılacak sgk dan çıkış yapmak gerekiyor mu yoksa bildirgede ücretsiz izin seçip çalışılmayan gün 30 nedenine de ücretsiz izin yazsak yeterli mi
  12. Çözümlendi | Kilitli 4B e bildirge Kaç Nolu Belgeden Girilecek

4 b lileri kaç nolu belgeden gireceğiz ve hesaplaması nasıl olucak.
  13. Çözümlendi | Kilitli Manuel iş göremezlik

Arkadaşlar manuel iş göremezlik girdim nitelik durumu ve nitelik bitiş tarihine birşey girmem gerekiyor mu.nitelik durumunda E ve H harfleri çıkıyor hangisini seçecegiz
  14. Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası Ödemesi

Sgk ipc cezası ödemek için mysden hangi tertip ,ödeme kalemi ve kesintileri seçiyoruz(4 bliler için)teşekürler
  15. Mutemet Arşivi 4 b fiili hizmet

4 b personelin bildirgesini verirken 13 ve 33 nolu belgelerde 30 çeken aylar hariç 31 ve 28 çeken aylarda iki bildirgedeki gün toplamı 30 mu olacak yoksa ay kaç çekiyorsa mesela şubat için 19 gün 33 nolu belgeden 9 gün 13 nolu belgeden mi olacak teşekürler
  16. Mutemet Arşivi 4 b ücretsiz izin

4 b li personel ücretsiz izne ayrılırsa gss bildirimi yapacak mıyız yapılıyorsa kaç numaralı belge türünden ve yüzde kaç keseceğiz bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa cevaplayabilir mi acaba teşekürler
  17. Mutemet Arşivi kbs kadro karşılığı sözleşmeli bölümü

kbs de kadro karşılığı sözleşmeli bölümü oluşturulmuş ama aktif değil biz buradan açılınca yöneticilerin maaşını mı yapacağız veya 4924 lü personel maaşlarını mı yapacağız bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı teşekürler
  18. Mutemet Arşivi Askeri personel tazminatları

kurumumuza uzman hekim olarak kıd.yüzbaşı başladı.hangi tazminatlar verilir yan ödemesi nedir kesinti kısmındaki oyak bilgilerine oran girecekmiyiz bilgi sahibi olanlar yardımlarınızı bekliyorum.
  19. Mutemet Arşivi kesenek borcu ödenmesi sorunu

arkadaşlar ocak 10 da yıllık ve aralık ayı fiili hizmet evraklarını mal müd. verdim.ödendiğine dair dekontları da aldım ama hala kesenek bilği sisteminde ödenmedi gözüküyor sgk muhasebe bölümünü aradığımda onlarda emenetinizde para gözükmüyor diyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı bu konuda...
  20. Mutemet Arşivi şeflerin özel hizmet puanı

arkadaşlar şeflere 2015 toplu sözleşmede özel hizmetine 7 puan eklendi.60 dan 67 ye çıktı.2017 toplu sözleşmede özel hizmetine 10 puan eklenecek.bu durumda özel hizmeti 77 olması gerekmiyor mu kbs ye baktığımda bu kişilerin özel hizmetini 70 yapmış bu konuda bilgisi olan arkadaşlar siz ne...
  21. Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personel maaşları

4924 lü personel maaşları Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sisteminden mi yapılacak veya kbs den yeni bir yer mi açılacak bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekürler.
  22. Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

4 b maaşları her il kbsden yapacakmış ocak 2018 itibariyle.aralık ayını 17 günlük yaptık.kbsden yaparken 14 günlük+30 günlük mü yapmak gerekecek veya yeni sistemden 14 günlük yapabilecek miyiz(Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi) malum hys kalkacak.teşekürler
  23. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş iadesiı

teşekürler.ayrıca forumda aradım bulamadım 4924 excel kişi borcu tablosu var mı 4924 ten ayrılacak elemanım var lazım olacak (5510 sonrası için)
  24. Çözümlendi | Kilitli 4924 dil tazminatı

arkadaşlar 4924 lü personele dil tazminatı verilebiliyor mu bu konuda bilgiye ihtiyacım var teşekürler.
  25. Mutemet Arşivi 4924 kişi borcu hesaplama tablosu

4924 kişi borcu hesaplama tablosu olan varsa atabilir mi böyle bir proğrama ihtiyacım olacak teşekürler.
  26. Mutemet Arşivi banka değişikliği

ocak ayında ziraat bankasından maaş almaya başlıcaz.hesaplar otomatik açılacak diye yazıyor anlaşmada.bankaya soruyorum herhangibir bilgisi olan yok.kendi t.c mi söylüyorum hesap açılmış mı diye hala açılmamış gözüküyor.aynı durumda olan veya yakın zamanda ziraat bankasına geçen hastane...
  27. Mutemet Arşivi 4 b ödeme emri örneği

arkadaşlar 4 b ödeme emrini hazırladım yanlışlık olursa düzeltelim. yoksada yararlanmak isteyen arkadaşlar kullanabilirler.
  28. Mutemet Arşivi 4B Ödeme Emri SSK İşçi İşveren Kodu

kesinti mahsup 33-36 lı grup kodundaki ödenecek sosyal güvenlik kesintilerinde ssk işveren ve ssk işçi kodları hys de yok bunları hangi kodlardan gireceğiz.daha öncede kullandığımız harcama bölümündeki sosyal güvenlik devlet giderleri işverenin karşıladığı 2.2.6.1.kodu geçerli mi yoksa o da mı...
  29. Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

arkadaşlar kbsden işten ayrılma koduna getirdiğimiz personel bi daha gözükmüyor.şimdi bu kişi tekrar kuraya katılıp bir yere ataması yapılırsa bu kişiyi tekrar bulup naklen geçme yapmamız gerekecek ama sistemde gözükmüyor.bu olay başına gelen bir arkadaş varmı nasıl bir yol izleyecez teşekürler.
  30. Çözümlendi | Kilitli 4924 rapor kesintisi

heyet raporu ve tek tabib raporunda bu personeller için nasıl bir kesinti yapıyoruz sözleşmenin 9.maddesinde rapor 30 günü aşarsa sözleşme ücretinin yarısı ödenir diye bir ibare var bu konu hakkında bilgisi olan var mı teşekürler.
  31. Mutemet Arşivi stajer öğrenci maaşı

stajer öğrenci maaşı hesaplarken net asgari ücretten agi'yi düşüp de mi % 30 'u alıyorsunuz.yoksa net asgari ücretin %30'unu mu hesaplıyorsunuz.hangisi doğru yapan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum.teşekürlerr.
  32. Mutemet Arşivi RESMİ ARAÇ

resmi gazetenin 27.kasım.2014 tarihli harcırah tebliği yazısının 3.maddesinde Kurumlarınca sağlanan taşıt araçları ile gidilip gelinebilen yerler,memuriyet mahalli olarak belirlenmiştir diye belirtmektedir.şimdi ambulansla veya hizmet içi araçla ilçe sınırları dışına veya İL'e giden personele...
  33. Mutemet Arşivi 2015 temmuz 4 b sözleşme brüt ücretleri

sağlık bakanlığı 2015 temmuz 4 b sözleşmeli brüt ücretleri hakkındaki resmi yazı olan varmı ben bulamadım malum 4 b li memur alımı yapılacak hazır olmak lazım
  34. Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

bu aylarda aylık mahsuplaşma başladı peki bunu yaparken genel bütçedeki mi gelir vergisi dilimini göz önüne alacaz yoksa yoksa kendi maaş otomosyon sistemindeki mi gelir vergisi dilimini göz önünde bulunduracaz.mesala kişi haziran ayında genel bütçe maaşında %15 iken maaş otomosyon sisteminde...
  35. Mutemet Arşivi Emeklilik Sonrası Tekrar Çalışma

emekli olup tekrar işe başlayan uzm.doktor için kbsden maaş hesaplarken nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.kesenekler normal çalışanlar gibi gitmiyor mu teşekürler.
  36. Mutemet Arşivi emeklilik sonrası işe başlama

arkadaşlar hastanemize daha önce emekli olmuş uzman doktorun açıktan ataması yapıldı.sgk kesenekleri eski emekli sicilden mi devam edecek yeni emekli sicil alacak mıyız bu kişinin kıdemi en son emekli olmadan önceki kdemi üzerinden mi devam edecek ayrıca emekli maaşı devam edecek mi kesilecekse...
  37. Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personel damga vergisi

arkadaşlar sözleşmenin 25.maddesinde damga vergisi kişi tarafından ödenir yazıyor.bunu ödeyecek mi ödeyecekse ne kadar ödeyecek bilgisi olan varsa sevinirim.mal müdürlüğü soruyor.
  38. Çözümlendi | Kilitli 4924 MANUEL BORDRO

[attachment=227]Arkadaşlar manel bordro yaptım.İsteyen arkadaşlar kullanabilir.Yanlışlık varsa yazalım ona göre düzeltelim.
Geri
Üst Alt