Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Ek Derslerin Iadesinde Muhasebe Birimi Tarafından Uygulanan Yasal Faiz Ile Ilgili Mevzuat

Merhaba. Fazla ödenen ek derslerin iadesinde muhasebe birimi tarafından uygulanan yasal faiz ile ilgili mevzuat nelerdir. ? Hangi kanunun hangi maddesi kapsamında yasal faiz uygulanır*
  2. Çözümlendi | Kilitli Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Göreve Başlama

Merhaba. Daha önce konu açmıştım fakat kbs de ki işlemi yapamadık. Eşim 16 Şubat ta tapu sicil müdür yardımcısı olarak yeni görevine başladı. Normalde Şubat maaşını memur olarak almıştı. 28 günlük müdür maaşının farkı ile Mart ayı müdür maaşını hesaplamamız lazım. Kbs de ki işlemler neler acil...
  3. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Memur Maaş Işlemleri

Merhabalar. Tapu memuru iken 8 şubat'ta kararnamesi gelen ve 16 şubattan itibaren tapu sicil müdür yardımcı olarak yeni görevine başlayan bir kişi 14 marta kadar müdür maaş farkını hakkeder mi? Şubat maaşını memur olarak almış.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4734 Sayılı Kamu Ihale Kanunu 3-E Maddesine Göre Pansiyonlu Okullar Tarım Kredi Kooperatiflerinden Gıda Malzemesi Alabilir Mi?

İyi akşamlar. 4734 sayılı kamu ihale kanunu 3-e maddesine göre pansiyonlu okullar Tarım Kredi Kooperatiflerinden gıda malzemesi alabilir mi?
  5. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu 03.03.10 Bütçe Tertibi Gözükmüyor.

İyi akşamlar. Yurtiçi geçici görev yolluğu için bugün 03.03.10 Bütçe Tertibine ödenek gönderildi. Mys den yolluk süreci hazırlarken 03.03.20 Bütçe Tertibi çıkarken ödeneğin olduğu 03.03.10 Bütçe Tertibi gözükmüyor. Bu problem nasıl çözülür?
  6. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Müfettişlerinin Denetim Yolluğu Nasıl Hesaplanır?

İyi akşamlar. İllerde çalışan eğitim müfettişlerinin denetim yolluğu nasıl hesaplanır? yolluk, yevmiye vb. gibi çarpanları hesaplayacak program var mı?
  7. Çözümlendi | Kilitli Ödenek Gönderilen Okulların Tkys De Bağımsız Harcama Birimi Yapılması.

İyi akşamlar. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bazı okullar 10.000 okul projesi kapsamına alındı. Bahsi geçen okullar daha önce taşınırda bağımsız harcama birimi değildi. Ilçe milli eğitime ait taşınırda alt birim olarak görülüyordu. Artık her okula ödenek gelmeye başladı. Okullar alım...
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Usta Öğretici Sigorta Işlemleri

Günaydın. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde Temmuz ayı içerisinde bir adet ücretli usta öğretici kurs açtık ve kurs Temmuz ayı içerisinde bitti. Ödemesini yaptım e bildirgesini verdim. Tahakkuk fişinde sgk lar dan ayrı olarak 114, 90 tl işsizlik tutarıda oluştu. Mys emanetlerde sgk ve...
  9. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Ücretli Usta Öğretici Ücretleri

Halk Eğitim Merkezlerinde görevli Ücretli Usta Öğretici Ücretleri Damga Vergisine tabi midir?
  10. Mutemet Arşivi 2022 Yılı Kamu İhale Kanunu Eşik Değerler Ve Parasal Limitler

2022 Yılı Kamu İhale kanunu Eşik Değerler ve Parasal Limitlere ait karşılaştırmalı form.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen 1 Günlük Refakat Ücreti

Günaydın. 4/B Sözleşmeli Öğretmen hasta olan çocuğuna 1 Günlük Refakatçilik yaptı. Refakat ücreti talep etmekte. Yasal dayanağı nedir ve nerden ödeme yapılır?
  12. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Muhaseneye Iletilemedi Hatası

Iyi günler ödeme emri muhasebeye iletilemedi uyarısı alan var mi?
  13. Çözümlendi | Kilitli Tkys Taşınır Işlem Fişini Onaylayıp Vif Oluştur Gonder Yapmama Rağmen "Tif Onaylı Değil" Uyarısı Alıyorum.

Günaydın. Tkys taşınır işlem fişini onaylayıp vif oluştur gonder yapmama rağmen "tif onaylı değil" uyarısı alıyorum. Vif muhasebeden geri çek dediğimde ise muhasebeden çekmek için uygun değil uyarısı alıyorum. Acil bir ödemem var. Sistemsel olabileceğini düşünüyorum. Bu gibi durumda olan...
  14. Çözümlendi | Kilitli 10 Gün Rapor Alan Memurun Kesintisi Nasıl Olur?

Merhaba. Kadrolu bir memur temmuz ayında 10 günlük rapor aldı. Kesinti hesaplama işlemi ve Kbs girişi nasıl olacak
  15. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Ve Yetiştirme Kurslarında Görev Alan Memur Ve Hizmetlilere Fazla Çalışma Ücretinin Dört Kat Artırımlı Ödenmesini Sağladık.

"DYK’lardagörev alan memur ve hizmetlilerin fazla çalışma ücretlerinde artış sağladık Destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alan memur ve hizmetlilere fazla çalışma ücretinin dört kat artırımlı ödenmesini sağladık." 2021 Toplu sözleşme kapsamında eğitim öğretim hizmet kolunda kazanimlardan...
  16. Çözümlendi | Kilitli Genel Butce Hesabından Proje Hesabına Odenek Aktarımı Için Yetki Devri Yazısı

Iyi akşamlar. Robotik kodlama projesi kapsamında kalkınma ajansı ile proje yürütüyoruz. Proje maliyetinin %75 kalkınma ajansı tarafından karşılandı. %25 ise hayat boyu öğrenme genel müdürlüğü tarafından genel bütçe hesabından gönderildi. Genel müdürlüğümüz tarafından gönderilen %25 parayı...
  17. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli egitime bagli okullarin mys kullanici tanimlamasi

Iyi akşamlar. Ilçe milli eğitim müdürlüklerine bağlı bağımsız harcama birimi olmayan okulların e fatura islemleri için mys den rol tanımı gerekmekte. Sizler nasıl yaptınız arkadaşlar.
  18. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Iyi akşamlar. Maas avans kapama yapan var mi?
  19. Çözümlendi | Kilitli Ilce mem ambarlar arasi devirde kurum ambari gözükmüyor

Iyi akşamlar. Ilçe mem e ait iki farklı kodlu tasinir hesabı var. Birinde ki malzemenin diğer hesaptaki ambara devrinde devir alınacak ambar gözükmüyor. Nedeni ne olabilir. Her iki koda tanımlı ambarlar mevcut.
  20. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli asker ogretmen norm fazlası

Iyi aksamlar. Bir koy okulunda 2 sınıf öğretmeni görev yapıyor. Birisi 6 yıllık diğeri ise 2 yıllık sözleşmeli ve asker ogretmen. Bu öğretmenlerden hangisi norm fazlası olur. Asker ogretmen olmasi norm fazlası olmasına engelmidir? 1605519061 Değerli arkadaşlar durumla alakalı bir bilgisi olan...
  21. Çözümlendi | Kilitli Elektrik Tesisatı Yenileme İşi

Kolay gelsin. Kurumumuz elektrik tesisatının yenilenmesi için 3.5 kodundan ödenek talebi yapılacak. Talep için yazılacak olan ihtiyaç listesinde malzeme gösteriyor muyuz? Yoksa sadece tesisat yenileme olarak mı belirtiyoruz.?
  22. Çözümlendi | Kilitli Tkys den vif oluştur gonder dendiginde '' bir hata oluştu. No protokol'' hatası

Tkys den vif oluştur gonder dendiginde '' bir hata oluştu. No protokol'' hatası alıyorum. Aynı hatayı alan var mi
  23. Çözümlendi | Kilitli Tkys de satın alma işlemi yapılınca çift sicil no hatası

Iyi akşamlar. Tkys de satın alma işlemi yapılınca çift sicil no hatası veriyor. Neden olabilir.
  24. Çözümlendi | Kilitli Sodes projesi kapsaminda alinan tasinirin kaydi

Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum. Sodes projesi kapsamında alınarak kuruma bağışlanan taşınırın kaydini tkys ye girerken bağış ve yardım alma modülünden giriş yapıldıktan sonra en son geldiği yer kısmını ne seçiyorsunuz.
  25. Mutemet Arşivi tkys den vif oluştur mys gönder yapan varmı

kolay gelsin tkys den vif oluştur mys gönder yapabilen var mı.
  26. Çözümlendi | Kilitli MYS'de acik ihale ilan bedeli odeme

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda görüşünüz lazım. 4734 sayili kanunun gereği 7 gün üstü ilanlı ihalelerde ilan bedeli çıkıyor malum. Ilan bedelini mys den direk ödeme olarak mi yoksa kredi açarak mi ödüyorsunuz. Ekap, ilan bedeli kurum hesabına kredi ile ödenir diyor. Fakat direk ödeme...
  27. Çözümlendi | Kilitli Adliye yazi isleri mudurune vekalet ucreti

Kolay gelsin. Adliyede yazı işleri müdürlüğüne vekaleten bakan birisi için vekalet ücreti mys örnek ödeme emri olan varmıdır. Acil lazım.
  28. Çözümlendi | Kilitli Ilce milli eğitime bagli okullarin birim kodu

Iyi akşamlar. Ilçe milli eğitime bağlı okullara daha önceden tek bir birim kodu tanımlanmış. Tüm okullara ayrı ayrı nasıl birim kodu tanımlanması lazım. Aynı problem ile karşılaşan var mıdır.
  29. Çözümlendi | Kilitli Koronavirus ilac alimi odemesi

Iyi günler kolay gelsin herkese. Milli Eğitim bakanlığı temel eğitim den ilaçlama ile ilgili para gelen kurum oldu mu.
  30. Çözümlendi | Kilitli işkur bünyesinde çalışan bir güvenlikle ilgili tutanak

Kolay gelsin iyi haftasonlari diliyorum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bir okulda işkur bünyesinde çalışan bir güvenlikle ilgili tutanak geldi. Idari işlem yapılacak. Bunların tabi oldukları mevzuat nedir. 1583676609 Gecici işçi olarak çalışıyor bunlar
  31. Çözümlendi | Kilitli Elektrik aboneligi ve proje odemesi

Iyi günler. Elektrik aboneliği olmayan bir kurumumuz için hem proje ücreti hemde elektrik abonelik ücreti için ödenek talep ettim geldi. Sorum abonelik öncesinde proje cizim işinin alimi nasıl yapılabilir. Ve bunların odemesini daha önceden yapan arkadaşımız var mi. Teşekkür ediyorum şimdiden...
  32. Çözümlendi | Kilitli Ücretli usta öğretici icra kesintisi

Merhaba kolay gelsin herkese. Bünyemizde görev yapan ücretli usta öğreticimize ait mahkemeden icra kesinti yazısı geldi. Sorum şu ek ders odemesi yaparken kesintilerden bunu kesebilirmiyim. Maliyenin icra dosyası açması gerekiyor mu buna da.
  33. Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

2019 aralık ayı maaş avans kapamaları ne durumda. Şu an için bekleme aşamasındayız herhalde. 1578329673 Hazırlıklara başlamak lazım.
  34. Çözümlendi | Kilitli Ozel öğretim ogrencileri icin tasima ihalesi

Iyi aksamlar. Ozel öğretim öğrencileri için taşıma ihale şartnamesi olan var mıdır. Yada bu yıl bu ihaleyi yapan. Çok acil
  35. Çözümlendi | Kilitli Mys kesin teminat mektubu teyid islemi

Iyi akşamlar. Mys de kesin teminat mektubu teyid i alabilen var mi. Bugün alamadım. Daha önce alabiliyor dum.
  36. Çözümlendi | Kilitli Posta pulu için Tasinir islem fişi kesmem gerekir mi?

Postane için yaklaşık 1700 tl kredi açacağım. Tasinir islem fişi kesmem gerekir mi yani haberleşme giderimi alsam yok sa mal ve hizmet alimi olarak mi.
  37. Çözümlendi | Kilitli Posta pulu icin mebbis odenek talebi nasil yapilir?

Kolay gelsin. Halk eğitimi müdürlüğü için posta pulu gerekti. Mebbis ödenek talebini neye gore yapıyoruz. Demek istediğim. Ödenek modülüne hangi tür evraklar yüklenecek.
  38. Çözümlendi | Kilitli 3.2 Gelen Ödeneği Ne İçin Geldiğini Nasıl görebilirim?

.5.0.00.1.03.2 kodunda paramız gelmiş. Ne için geldiğini nasıl öğrenirim. Ne için geldiğinin detayını göremedim.
  39. Çözümlendi | Kilitli Demirbas malzemenin kayıtlardan çikarilmasi.

Iyi akşamlar. Yaklaşık 50.000 tl lik hurda demirbaş malzemenin kayıtlardan çıkarılması için tkys de çıkış yaptım fakat muhasebe birimi 630 lar çalışmış felan dedi. Bu malzemelerin amortismanı da var. Bir türlü maliye çözemedi. Neden olabilir.
  40. Çözümlendi | Kilitli 4/b Doğum raporu egitim hazırlık ödeneği

Iyi akşamlar . 2 eylül de 3 haftalık heyet raporu alan hamile bir kadrolu öğretmenimize eğitim hazırlık ödeneği hesaplamadım. Bu öğretmenimiz 23 u itibari ile doğum öncesi izne ayrıldı. Bu arkadaşın hazırlık ödeneğini tam alması gerekir dogrumudur.
Geri
Üst Alt