Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 5434 Unvan Değişikliğinde Terfi Farkı Ve Kesenekleri Ödenir Mi?

Merhaba 5434 1-4 Şef kadrosundan Şube Müdürü kadrosuna atanan bir personel için terfi farkı hesaplayacağım 9 günlük ama 5434'e tabi olduğundan emin olmak istiyorum keseneklerini de 9 günlük mü hesaplayacağım?
  2. Çözümlendi | Kilitli İcra Ödemesi Olan Personel Ücretsiz İzin Alabilir Mi?

İcra Ödemesi olan personel Ücretsiz İzin alabilir mi? Alabiliyorsa icra ödemesi için ne yapılmalı?
  3. Çözümlendi | Kilitli 10 Yılı Dolduran Memurun Yıllık Izni Hakedişi Ne Olur?

Merhaba 10 yılını dolduran memur 30 gün yıllık izni hakeder mi? Mesela 20 gün iznini kullandı diyelim ve 1 kasımda 10 yılını aştı hizmet süresi o anda 30 gün izni mi olur yoksa (30-20) 10 gün mü izni olur?
  4. Çözümlendi | Kilitli Kadro Derecesi 5 Olup 4'E Yukselen Vhki̇ Memurun Derece Ve Kademe Ilerlemesi

Merhaba bir personelimizin derece kademesi(ödemeye esas ve emekliliğe esas aynı) 5/3 ken 4/1 ine düştü. Kadro derecesi ise 5. Şimdi bu personele KBS de alması gereken puanları kadro derecesi 5 iken veremiyorum sistem göstermiyor. Bununla ilgili kadrosu 4'e düşen bir memurun kadro derecesi de 4...
  5. Çözümlendi | Kilitli Avukat Stajı Için Ücretsiz İzin Alacak Personel Gss Primi

Merhaba Kurumumuzda memur olarak çalışan bir personel Avukat Stajı için 1 yıl Ücretsiz izin alacak. Acaba GSSP Primi kesilip kesilmeyeceği hususunda bilginiz var mı?
  6. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Doğum Nedeniyle Ücretsiz Izin Kullanacak Personelin Gss Primi

Merhaba daha önce 1 yıl ücretsiz izin(doğum nedeniyle) kullanan bir personelimiz 2. kez doğum nedeniyle ücretsiz izin aldı (2 yıl), yine ilk yıl GSSP kesilir mi seçmeliyiz KBS den? Bu arada personel 5510 a tabi kadrolu.
  7. Çözümlendi | Kilitli Mys Aynı Ettn Hatası

Merhaba Kırtasiye alımı yapıyoruz, faturayı ayrıca tarayıp ekledim(e-arşiv fatura) mys ye her zaman yaptığım gibi ama bugün aşağıdaki hatayı aldım, daha önce alan var mı
  8. Çözümlendi | Kilitli Ayın 13'Ünde Göreve Başlayan Memur Maaşı

Merhaba kurumumuza açıktan atama ile memur unvanlı bir personel ataması yapıldı ve personel perşembe ya da cuma günü göreve başlayacak. 15'inde maaşını alması için münferit maaş kısmından yapacağım, sistem kıst maaşını da münferit hesaplamadan otomatik hesaplıyor mu? ve münferitten hesaplanan...
  9. Çözümlendi | Kilitli keseneklerde fark hem 5510 ların içinde hem de ayrıca kıst terfinin içinde çıkması

Bendeki sorun şöyle; unvan değişikliği olan bir personele manuel fark yaptım, şimdi keseneklerde bu fark hem 5510 ların içinde hem de ayrıca kıst terfinin içinde çıkmış. bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı? 1618574286 5510 daki tutarlara eklesem ödeme emrindeki tutarla uyuşuyor...
  10. Çözümlendi | Kilitli ASANSÖR BAKIMI ÖDEMESİ

Merhaba yeni taşındığımız Müdürlüğümüzde 1 adet asansör var, ilk kez bakım sözleşmesi imzaladık, asansörün aylık bakımı için yetkili tek firma olduğu için Tek kaynak Temin Formu ile ödeme işlemi yapabilir miyiz? yoksa ekstra evraklar hazırlamam gerekir mi? Müdürlüğümüzün kendi mülkiyetinde...
  11. Çözümlendi | Kilitli Nakliye Faturasında Tevkifat Kesilir mi?

Merhaba yeni hizmet binasına taşınma işlemi için anlaşılan bir firma nakliye faturasını tevkifat olmadan kesmiş, nakliyede tevkifat olmalı mı varsa oranı nedir acaba?
  12. Çözümlendi | Kilitli Kamu Personeli birden fazla sendikaya üye olabilirmi?

Merhaba, bir memur çalışanımız hali hazırda bir sendikaya üye iken, başka bir sendikaya da üye olmuş ve sendikadan üyelik yazısı gelmiş. ben olmayacağını biliyorum ama emin olmak için bu başlığı açtım.
  13. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Maaş Bilgi Girişi Personel Banka IBAN ve Şube Kodu hakkında

Başka bir kurumdan naklen gelen personelin IBAN numarasını girerken şube kodunu maaş alınan banka şube kodu mu yapıyoruz yoksa kişi bankaya gidip şube değişikliğini yapmalı mı? nasıl yapıyorsunuz işlemi?
  14. Çözümlendi | Kilitli Başka Kurum Kira(lojman) Kesintisi

Merhaba Müdürümüz başka bir kurumun lojmanında kalıyordu, bugün de lojman kesintisi için bir yazı göndermişler. KBS de kira kesintisi kısmı var oraya bu tutarı girmem yeterli olur mu? oraya tutar nasıl girilir? Teşekkürler
  15. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımı Hangi Mevzuata girer

DMO alımları hangi mevzuata girer. Doğrudan Temin içinde midir yoksa kendine has bir mevzuat mı vardır?
  16. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Merhaba yeni arayüz yayınlanmış, ama mevcut harcama belgeleri görünmüyor. sizde durum nasıl?
  17. Çözümlendi | Kilitli E-vizite Rapor Onaylama için son tarih nedir?

Merhaba 4/b li personelimiz 3 günlük rapor almış, rapor e vizite sisteminde de gözüküyor, raporu erkenden onaylamak sorun olur mu? raporu onaylamak için son tarih nedir? teşekkürler
  18. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

İki gündür sürekli görev yolluğu harcamasını gerçekleştirme görevlisine göndermeye çalışıyorum ama gönderilmiyor, başka bu sorunu yaşayan var mı?
  19. Çözümlendi | Kilitli Devir ve Özelleştirme Fark Tazminatı

Merhaba sitede aradım ama bulamadım, özelleştirmeden gelen bir personelin devir ve özelleştirme fark tazminatını nasıl hesaplıyoruz? kbs de bu işlemi yapmış olan var mı? şimdiden teşekkürler.
  20. Çözümlendi | Kilitli Gecikmiş araç muayenesi ödeme işlemi

Merhaba mutemet olarak görev yapmakta olduğum kurumda 2015 yılında gönderilen bir aracımız mevcuttu. Ne yazık ki muayene tarihini kaçırdığımızı öğrendim. Şimdi ödeme için avansla işlem yapıldığını forumdan öğrendim ama işlemden damga vergisi kesilip kesilmediği hakkında sizlerin görüşlerini...
  21. Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Aktarım İşlemleri Aktarım Sırasında Hata Oluştu problemi

merhaba kbs den banka listesi gönderme işlemini yapan var mı? "Aktarımda sırasında problem oluştu " diye hata alıyorum, ama banka listesi gönderme durumunda "Bankaya Aktarma Talimatı Verildi" yazıyor. Konu Moderatör Tarafından Taşınmıştır
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli KBS Maaş Dönemi

Merhaba Müdürlüğümüze yeni bir sözleşmeli personel başladı. kbs den maaş ve kıst hesaplama yaptım ama maaş dönem ayı ekim gözüküyor. kıst maaş ve tam maaşı ekimde gösteriyor. bunda bir yanlışlık varmı?
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/b'ye tabi personelin yolluk işlemi

Merhaba kurumumuza 4/b li bir personel başladı büro personeli unvanıyla, hizmet sözleşmesini hazırlıyorum ama harcırahla ilgili nereye tabi olacak ?
Geri
Üst Alt