Arama sonuçlarınız

1. Sistemsel Sorunlar Kbs-Hys Entegre Olarak Gönderdi̇ği̇mi̇z Maaşlar

KBS den maaşları hesaplayıp hys ye gönderdik harcama oluşturup taslak ödeme emri belgesi ile ilişkilendirip ödeme talebi oluşturduk. Ödeme emri oluşturduktan sonra kaydet butonuna bastığımız da sürekli uyarı almaktayız. TC kimlik veya SGK sicil girilmesi gerekmektedir diye. Maaşlar sıkıntıya...
  2. Çözümlendi | Kilitli Mys Rol Seçme Ekraninda Hata Uyarisi

Merhabalar sayın hocalarım yaklaşık bir haftadır mys 'den giriş yapamadığımız için harcama olusturamiyoruz, faturalar, ücretli öğretmen maaşları vb. bütün ödemeler beklemede şuan. Veri Giriş Görevlisi, Gerçekleştirme Gorevlisi, harcama yetkilisi hepsinde de aynı hatayi veriyor. Değişik...
  3. Çöp Kutusu Kbs Ek Ders Hesaplama-Kurumdan Farklı Bankada Hesabı Olan Personel Uyarısı.

Merhabalar. Mayıs 2022 ayı maaşı ile birlikte Türkiye İş Bankası ile çalışmaya başladık. Maaş ödemesinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Ek Ders hesaplaması yapmak istediğimizde ise bazı okullarımızda "Kurumdan Farklı Bankada Hesabı Olan .......... T.C. Kimlik Numaralı Personel İçin Bireysel...
  4. Çöp Kutusu Kbs Ilçe Kurum Değiştirme Ekranı Boş Geliyor

Merhabalar. Mayıs 2022 Ek Ders bordrolarını açmak için kbsye giriş yapıyorum. SMS kodunu girdikten sonra bomboş bir ekran geliyor. Aynı sorunu yaşayan varmı acaba. Varsa çözümü nedir. Tarayıcı olarak Mozilla, Chrome ve Opera da deneme yapıldı. Geçmiş tamamen silindi ama sorun halen devam etmekte.
  5. Çözümlendi | Kilitli Görevdeyken yeniden kpss ye girip başka kuruma atanan memurun maaşı

İlçemizde hizmetli olarak görev yapmakta iken KPSS TERCİHİ ile başka kuruma memur olarak yeniden atanan personelin maaş iadesi yapılır mı. Milli Eğitim den TBMM ye geçiş yaptı.
  6. Çözümlendi | Kilitli Özel Alt Sınıfı Bulunan Okulların İdarecilerinin Yan Ödeme Puanları

Aşağıdaki zam ve tazminatlara ilişkin kararın ilgili maddesi gereğince Bünyesinde Özel Alt Sınıf bulunan normal okulların (İlkokul+Ortaokul) Müdür ve Müdür Yardımcılarına temininde güçlük zammı olarak ilave 250 puan, bu sınıflarda derse giren öğretmenlere ise ilave 350 puan verilmesi...
  7. Çözümlendi | Kilitli Açıkta iken göreve iade edilen personelin icra kesintisi

2016/10 Yılında açığa alınan bir personelimize 2019/10 ayına kadar 3/2 maaş ödemesi yapıldı ve üç yıllık açıkta geçen sürede icra kesintisi 3/2 maaşına göre yapıldı. Personel 2019/11 ayında göreve iade edildi ve geçmişe dönük 3/1 maaş ödemesi yapacağım. Ancak, yapacağım bu toplu ödemeden...
  8. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan öğretmene tazminat farkı ödenirmi?

İlçemizde vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan bir öğretmenimiz, Bakanlık Kararnamesi ile kadrolu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı (kararnamede 657 - 71 ve 76 maddelere istinaden yazıyor) ve 01/10/2019 tarihi itibari ile görevine başladı. 1-14 Ekim 2019...
  9. Çözümlendi | Kilitli 5 Yıllık Matematik Öğretmenliğini bitiren Tezsiz Yüksek Lisanslı sayılıyormu?

İyi günler. İlçe Milli Eğitim'de mutemet olarak yeni göreve başladım. Fen Lisesinde görev yapan bir öğretmenimiz beni aradı ve burada göreve başlayalı 7 yıl oldu. Her sene İlçe Milli Eğitime ve Okul Mutemetine Ekdersimin %5 artırımlı olarak ödenmesi gerektiğini söylememe rağmen yıllardır...
Geri
Üst Alt