Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b e bildirge yuvarlama sorunu

merhaba arkadaşlar. dairemizde çalışan 4/b li personellerin e bildirgeden sgk ödemelerini yapmaya çalışıyorum. fakat şu yuvarlama olayını bu ay tutturamadım. toplam ödenmesi gereken primim 14173,68 TL. Toplam PEK 41083,13 olması lazım SGK ya göre. ama bir türlü e bildirge 14173,68 olarak...
  2. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b personel manuel rapor girişi hakkında

merhaba arkadaşlar. şubat ayında ataması gerçekleşen ve 15 şubat, 15 mart maaşlarını müdürlüğümüzden alan 4/b personelimiz 26 martta rapor aldı. fakat çalışılmadığına dair bildirim girişi yaparken otomatik olarak çıkmadı. bende manuel kısımdan giriş yaptım. fakat hala iş görememezlik...
  3. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli idari izinde olan daimi işçiye yol ve yemek ödenmemesi hakkında görüş

merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
  4. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden ihraç edilen personelin çocuk yardımı hakkında

merhaba arkadaşlar. bir personelimiz 18 martta görevden ihraç edildi. bende kbs den işten ayrılma kısmından kendisi ayırdım. bu personelin maaş unsurlarında çocuk yardımı vardı yani çocuk yardımı alıyordu. personelin eşi de kamu personeli. şimdi çocuk yardımını eşi üzerinden almak istiyorlar...
  5. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b bildirge bankadan yatırma hakkında

merhaba arkadaşlar. becayiş ile başka ilden tayin olan 4/b li personelimize geldiği kurum şubat ayı içinde haketmiş olduğu ücretten dolayı oluşan sgk primini bizim kurumun sgk sicil numarasına 12.03.2020 tarihinde 112,33 TL olarak ziraat bankasından ödemesini yaptı.hatta dekontunu falan da...
  6. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden uzaklaştırılmış iken görevden çıkarılma konusunda?

Merhaba arkadaşlar. Bir personelimiz Fetö mevzusundan dolayı 17/07/2019 tarihinde görevden uzaklaştırılmıştı ve 2/3 maaş alıyordu. Bakanlığımızdan 13.03.2020 tarihinde Kamu Görevinden Çıkarıldığına dair yazı geldi. 15 Mart 2020 maaşını da yapmıştık. Şimdi SGK, KBS ,Maaş iadesi gibi konularda ne...
  7. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Tayin olan 4/B personelin bildirgesi

Merhaba arkadaslar. 4/B personelimiz tayin oldu ve sgk çıkışını yaptık. Fakat sgk çıkışını yaptıktan sonra kendisine geçmişe dönük döner sermaye hakedişi cikti. Şimdi parayı yatırdık ama sgk kesintisini tabiki de kendi kurumumuzun bildirgesinde bildiremiyoruz.prim ödemesini gittiği kurumun sgk...
  8. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli üst üste alınan istirahat raporu

merhaba arkadaşlar. personelimiz 10 gün rapor istirahat raporu almıştı. işbaşı tarihi 05.03.2020 idi. 05.03.2020 tarihinde yine aynı doktordan 10 günlük rapor aldı. yasalara aykırı bir durum var mıdır üst üste rapor almasında? Teşekkürler.
  9. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 255.2.3.1 koduna yeni malzeme ekleme nasıl yapılıyor?

Merhaba arkadaşlar. Kurumumuza başka bir kurumdan fotokopi makinası geldi ve devir alma işlemi yapacağım. Bize devredilen malzenin taşınır işlem fişindeki kodu 255.2.3.1-29. Kurumlar arası devir yapıyoruz. Ben devir alma kısmından malzeme ekle yaptığımda yeni malzeme tanımla kısmında 255.2.3.1...
  10. kypsala22

Editörün Seçimi Daimi İşçi 2020 ücret zammı

Tarım-İş Sendikasının duyurusudur arkadaşlar. 29.02.2020 tarihinden sonraki günler için ücret zammı oluşmuştur. Bilginize. 2020 BİRİNCİ DÖNEM ÜCRET ZAMMI %4,95 OLMUŞTUR 2020-03-03 Yürürlükte bulunan toplu iş sözleşmesinin ilgili maddesi, "T.C. Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumunun 2003=100...
  11. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b bes den ayrılma

merhabalar.4/b sözleşmeli personelimiz halk bankası ile görüşüp besten ayrılma dilekçesi yollamış. 15 mart maaşını nasıl yapacağız?bes den nasıl çıkaracağız? Bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
  12. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izinde olan 4/b personelin sgk e bildirge ödemesi

Merhaba arkadaşlar. Müdürlüğümüzde 15 ocak 2020 de ücretsiz izne ayrılan 4/b li personelimiz var. İl müdürlüğümüz ilave ödeme bordrosu yolladı ve ücretsiz izine ayrılan personel de listede var. fakat 4/b personel olduğu için sgk çıkışını yaptık. şimdi ilave ödeme yaparsak e bildirgede nasıl...
  13. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS Ödeme Emri Belgesi Gönderimine ait Hata

merhaba arkadaşlar. mys sürekli görev yolluğunda şöyle bir hata alıyorum. muhasebeye gönder dediğim zaman göndermiyor ve ekteki hatayı veriyor. ne yapmam gerek acaba? teşekkürler.
  14. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 15 Şubatta becayiş ile göreve başlayan 4/b personele kbs de maaş yapamıyorum

merhaba arkadaşlar. 15 şubatta 4/b personel göreve başladı. personelin gecikmeli maaş/ksııtlı maaş ekranından mart 2020 seçip tarih olarak 15 şubat giriyorum. sonra ana ekrandan maaş hesaplama kısmından personelin nosunu girip münferit maaş hesapla deyince sıfır çıkarıyor. Yardımcı olabilir misini?
  15. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b becayiş ve işten ayrılma tarihi konusunda

merhaba arkadaşlar. bir personelimiz başka bir ile becayiş yapacak. bakanlıktan onay yazısı geldi. fakat kendisi 14 şubatta ayrılacağım diyor. daha önce hiç 4/b tayin işlemi yapmadım. maaşları ayın 9 una kadar yaptığımız için ben bu personelin 15 şubat maaşını yapacak mıyım? sgk işlemleri nasıl...
  16. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli sözleşme ücreti değişen 4/b personel

merhaba arkadaşlar. 5 seneyi doldurmuş 4/b li personelimiz var. 15 Ocak 2020 maaşını kbs nin hesapladığı zamlı oran üzerinden yaptık. Fakat 15 ocak da il müdürlüğü 5 yıl ve daha fazla çalışanların ücretinin farklı olduğu ile ilgili yazı yolladı. şimdi bu personelin sözleşme ücreti değişti. biz...
  17. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı 4/b personel

4/b personel kbs de bende hala aktif değil. 17 sinde yani bugün açılacak denmişti. işlem yapabilen var mı? memurların ki açık sadece.
  18. kypsala22

Mutemet Arşivi 4/b personel becayiş konusunda

Merhaba arkadaşlar. Kurumumuzdan veteriner hekim becayiş dilekçesi verdi. Olumlu olacak büyük ihtimal. 2020 yılını kapsayan toplu sözleşmeye göre sözleşmeli personele yol harcırahı veriyoruz anladığım kadarıyla. Mehil müddeti konusunda fikriniz nedir? Kadrolu memurlar gibi mi? İki konu hakkında...
  19. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b personel ücretsiz izinde sgk işlemi-ceza durumu

merhaba arkadaşlar. 4/b li personel dilekçe verdi ve 15.01.2020 tarihi itibariyle ücretsiz izne ayrılıyor. 15 ocak 2020 maaşını yapmadım. fakat kafama takılan soru bu kişiyi e-sgk dan 15 ocak da mı ayıracağım yoksa 14 ocakta mı? 15 aralık-14 ocak maaşını aldığı için 14 ocakta mı ayırmam...
  20. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli sürekli İşçi ağır hizmet,tehlike ve sorumluluk primi

toplu iş sözleşmesine göre daimi işçilere her ay maaş içinde ödenen ağır hizmet.tehlike ve sorumluluk primi hakkında; sözleşmenin madde 35 inin son cümlesinde "Akdi tatil olan cumartesi günleri için de ağır hizmet,tehlike ve sorumluluk primi ödenir." denmektedir. cumartesi günü çalışmasa bile...
  21. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 nolu cetvelin eksi olması

Merhabalar. Taşınır kayıtta bir sorunumuz var. Mal Müdürlüğü bile çözemedi :) İlçe müdürlüğümüze a4 kağıt alımı yaptık. TKYS' de 150.1.3.1.3.1-5 koduyla sisteme kaydettik fakat kaydetmiş olduğumuz 150 paket a4 kağıt, 14 nolu taşınır cetveline düşmedi. Fakat ambarda gözüküyordu. bizde bu...
  22. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b ocak ayında ücretsiz izine ayrılma

merhaba arkadaşlar. biliyorum bu konu çok konuşulmuş ama farklı bir durum var. bunu sitede bulamadım. doğum izninden dönen ve bir aydır çalışan 4/b li personel bugün 2020 yılı için sözleşme yeniledi ve yine bir yıllık imzaladı. fakat 15 ocak 2020 den itibaren 2 sene ücretsiz doğum iznine...
  23. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS'de VİF oluşturup göndermedeki alınan hata

merhaba arkadaşlar. 29.11.2019 da kırtasiye a4 kağıt alımı yaptım. önce ödeme emri belgesini oluşturdum. sonra da taşınır kayıt a kaydedip mys üzerinden harcama ile ilişkilendirdim. TKYS' de tif onaylama kısmında giriş tifi olarak onayladım fakat vif oluştur ve mys ye gönder kısmına bastığımda...
  24. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b li personel yıl sonu sgk bildirge işlemi

merhabalar. mali yıl ile sınırlı 4/b li personel 15 aralıkta peşin maaşını aldı. fakat bildiğiniz gibi bu arkadaşların sgklarını bir ay sonradan ödüyoruz. yani bu ay 15 kasım-14 aralık maaşının sgk bildirgesini yapacağım. 15 aralık maaş bildirgesini de bir sonraki ay olan ocak 2020 ayında...
  25. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS de sgk işyeri sicil numarası hatası

mys de daimi işçi maaşını yaparken sgk ödemeleri için girmiş olduğumuz 26 haneli numara bugün hata veriyor. sizce sebebi ne olabilir? yılladır kullanılan numara. 3 kere kontrol ettim.
  26. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Kamuya Ait Resmi araç ile Trafik Kazası hakkında

Merhabalar. Personelimiz resmi araç ile görev esnasında kaza yaptı ve araç maddi olarak hasar aldı. Polisin olay yerinde tuttuğu Trafik kaza raporunda da sürücü kusurlu bulunmuş. Bu sebeple İl müdürlüğümüzün araç maddi hasarına ödemiyor ve personel tarafından rızaen, ödemediği taktirde resen...
  27. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 2.çocuk yardımı

evet biliyorum bu konu sitede konuşulmuş. fakat çözemediğim bir konu var. personel 25.08.2016 da doğum yapmış. bundan sonra ikinci çocuk yardımı 2018 in mart ayına kadar almamış. kendisi de yeni fark etti durumu. arada çalışmadığı ücretsiz izne ayrıldığı ayları da düşünce toplamda 445,81 tl...
  28. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS'de 55 numaralı diğer tazminat (önceki yıl döner sermaye katkı payı)

Merhaba. Bir personelimiz kbs de diğer tazminat kısmında girilen 55 numaralı döner sermaye kesintileri bir türlü bitmiyor. Bu kesintilerin yıllar itibariyle dökümünü nasıl alabiliriz acaba? Kesilen ve personelin aldığı döner sermaye arasında sıkıntı var gibi. Raporlar kısmında böyle birşey...
  29. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli sgb üzerinden güvence bedeli hakkında

Merhabalar. forumda konu ile ilgili başlık buldum fakat konu kitlendiği için oraya yazamadım ve çözüm bulamadım. İlçe Müdürlüğümüze doğalgaz bağlantısı yaptık. Güvence bedeli ödemesi yapacağız. Gazdaş fatura kesmiyor. Sadece yazı ile güvence bedelini ve hesap numaralarını belirten bir yazı...
  30. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS'de 4/B Sözleşmeli Personel Sehven Fazla Girilen Rapor Tahsilinin Düzeltilmesi yapılmıyor.

merhaba arkadaşlar. 4/b sözleşmeli personelimden rapor parasını fazla kesmişim. maaşı kbs den mal müdürlüğüne yollayınca fark ettim. şimdi mal müdürlüğünden kbs üzerinden geri aldım fakat sağlık raporu kısmından düzeltme yapamıyorum. izin vermiyor sistem. ne yapmam gerekiyor? (mal müdürlüğüne...
  31. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Asil Müdür olan Sendikalılığı Düşermi?

merhabalar. İlçe tarım müdürlüğünde vekil olarak teknik hizmetler sınıfında görev yapan müdür geçen ay genel idari hizmetler sınıfına geçerek asil müdür olmuştur. bu durumda sendikalığı düşüyormuş asil olduğu için herhangi bir sendikaya üye olamıyormuş. doğru mudur acaba? yapmamız gereken işlem...
  32. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli yeni doğalgaz bağlantısı

Merhaba arkadaşlar. Dairemize bu sene doğal gaz bağlantısı yapılıyor. Ve ilk başta gazdaş'a abonelik ücreti ödeyeceğiz. Hangi koddan ödeyeceğiz acaba? Fatura alıp mı işlem yapacağız? Nasıl olacak?Teşekkürler.
  33. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli TKYS'de hurda için komisyon kurma

Merhaba arkadaşlar. Kullanım ömrü dolan taşınıra kayıtlı bir makinamız var ve bunu hurdaya ayırıp taşınırdan çıkarmak istiyorum. araştırdım baya uzun ve zorlu bir iş gibi geldi. Taşınır Mal yönetmeliğinin 28.maddesine istinaden yapacağız. Hurdaya ayırma nedeniyle çıkış MADDE 28 – (1) (Değişik...
  34. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Strateji Geliştirme Başkanlığı (SGB) Üzerinden Akaryakıt Ödeneği Talep

Merhaba arkadaşlar. 14.10.2019 tarihinde İlçe Müdürlüğümüz adına SGB üzerinden akaryakıt alımı için talep etmiş olduğumuz ek 8183 TL’lik ödenek talebimize hala onay gelmedi. Müdürlüğümüze acil olarak akaryakıt alımı yapmamız gerekmektedir. Sgb üzerinden tüketime yönelik alımlar kısmında ödenek...
  35. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli vekil müdür iken olur ile asil müdürlük maaşı

Merhabalar. İlçe tarım müdürlüğünde mutemetlik yapmaktayım. Uzunca bir senedir ilçe müdürlüğüne asil olarak bakan olmamış ve her gelen vekil olarak gelip gitmiş. Şu an ki müdürümüz de teknik hizmetler sınıfında vekaleten müdürlük yapıyordu. Fakat Bakanlık gelen yazı ile kendisinin asil müdür...
  36. kypsala22

Mutemet Arşivi Sendikadan Çekilen Memur Toplu sözleşme ikramiye Ödemesi

Merhaba arkadaşlar. Eylül ayında yetkili sendika olan memursen den istifa eden 3 kişi için KBS' den sendika bilgilerini sildim. Fakat Ekim maaşlarını hesaplattığımda ekim ayında yatacak olan toplu sözleşme ikramiyesi maaşlarında gözükmedi. Toplu sözleşmeyi almayı hak ediyorlar mı? (Bu arada...
  37. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/B personel çocuk yardımı

Merhaba arkadaşlar. 4/b sözleşmeli tarım bakanlığı bayan personelim doğum yaptı. eşi özel sektörde çalışıyor. aile yardımı ödeneği altında verilen çocuk yardımını personelim hak ediyor mu? Yani eşi ssk lı olarak çalışsa bile? kafam karıştı. Teşekkürler.
  38. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Daimi İşçiye Nakdi Giyim yardımı Maaş ile birlikte verilebilirmi?

Merhaba arkadaşlar. Tarım bakanlığımızda daimi işçi olarak bir personelim var. toplu sözleşmeleri yenilendi. Ve giyim yardımı kısmına aklım takıldı. Giyim yardımını ayrı olarak bir bordro halinde mi ödeme yapacağım yoksa maaş bordrosunun içinde mi giyim yardımı olarak belirteceğim? Teşekkürler.
  39. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli En Yüksek Devlet Memuru aylığı Temmuz 2019 Kaç?

Merhaba arkadaşlar. 2019 Temmuz ayı sonrası ev yüksek devlet memuru aylığı En Yüksek Devlet Memuru Aylığı = 9500*0,138459 = 1.315,36 TL. Doğru mudur?
  40. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli mys damga vergisi konusunda

kusura bakmayın arkadaşlar dün açılan mys damga vergisi konusunda yazılanlardan anlayamadım. ben şimdi internet ve elektrik faturalarını ödeyeceğim. mys de seçerken hangi damga vergisini seçeceğim? Teşekkürler
Geri
Üst Alt