Arama sonuçlarınız

1. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcuna Ait Faizin Itirazı Halinde Işlemler

Hastanemizde maaşlarında bir seneden beri sabit oranlarında yaptığımız hata nedeniyle fazla ödeme yapılan 5 Uzm.Dr'un kişi borçlarını borcun doğduğu tarih itibariyle faiziyle birlikte hesaplayıp kendilerine de borcu tebliğ ettikten sonra mal müdürlüğüne dört taksit olacak şekilde kişi borcu...
  2. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sabit Ek Ödeme Hk.

Geçen sene sabitlerin maaşa yansımasından itibaren beş uzman doktorumuzun diğer tazminat oranlarını sadece 335 aktarılmış 375 katsayı oranları aktarılmaması bizimde gözden kaçırmamız sebebiyle 10.616,92 TL brüt olaması gerekirken 14.584,99 TL üzerinden hesaplama yapılmış..Dolayısıyla bir...
  3. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B Kbs Maaş Gelir Vergisi Hk.

Dört b maaşlarını hesaplatdığımda gelir vergisi istisna uygulamıyor..Lisans hemşirenin gelir vergisi 2.137 TL istisna uygulasa 861 TL olması gerekir çağrı açtığım halde gelir vergisi aynı...Bu sorun nereden kaynaklanabilir...
  4. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4B Üst Öğrenim Hk.

Hastanemizde Lab.Tek Lise mezunu personel 04.06.2022 tarihinde Sosyal Hizmetler Lisans bölümünü bitirmiş atandığı bölümle alakalı olmasa dahi sözleşmeli çalışanda üst öğrenim sayılırmı?
  5. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası 14 Günlük Fark Ve Refah Payı Hk.

Aralık maaşı alan personelim naklen tayin olup kurumdan ayrıldı 14 günlük fark yaparken işten ayrılanlarda arama yaptığım halde bulamadım gittiği kurum tarafından da farka dahil edilmemiş.14 günlük farkı manuel yapacağım. Aklıma takılan 14 günlük fark bildirgesini yaparken aralık ek mahiyete...
  6. Hakan MISIRCI

Çöp Kutusu 4924 Statüsüne Geçen Personelin Emekli Kesenek Sisteminde 803 Hata

28 Aralık itibariyle 657 den kıst kişi borcu alarak 4924 statüsüne geçen çalışanlarımızdan birinde 803 hata kodu alıyorum T.C sini mükerer girmediğim,ek mahiyette bildiriminde bulunmadığım halde sorun cıktı..Ne tür yol izlemem gerekir..
  7. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Üniversiteli Öğrenci 16 Hafta Staj Yapmak Için Başladığı Güne Göremi Puantaj Yaplır

Kurumumuza Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan 16 hafta staj yapmak için öğrenci başladı..Hesaplama yaparken puantaja göre geldiği güne göre mi yapamam gerekiyor..Lise öğrencilerine uyguladığımız izin,rapor,devamsızlık,ara tatil gibi durumları üniversiteden gelen stajerlere de...
  8. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu hk.

Hastanemize 1 ay geçici görevle gelen ve görev süresi uzatılan personelin yolluğunu harcırah kanununun 42.maddesi a bendine istinaden 30 gün tam yevmiye yaparak oluşturdum.Muhasebe geldiği gün 1' i itibariyle 3/2 - dönüş 30'u itibariyle 3/1 olarak yapılmasını gerekçe göstererek iade etti...
  9. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli mys gerçekleştirme görevlisi rol atama hk.

Hastanemizin İdari ve Mali İşler Müdürü iki haftalığına izine ayrıldı.Önceden müdürün sifresiyle onaylayıp harcama yetkilisine gönderiyordum ödeme emrini de vekil olan diğer hastanenin müdürünün kaşesini ve ıslak imzasını attırıp mal müdürlüğünün onayıyla teslim ediyordum.Şu anda izinde olan...
  10. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kurum değişikliği hk.

Hastanemizde hemşire olarak görev yapmakta iken verilen muvafakata istinaden bir Üniversitenin Sağlık Bilimleri Bölümüne araştırma görevlisi olarak naklen ataması çıktı.Kurum değişikliğini göze alırsak herhangi bir kişi borcu v.b işlemleri yapmama gerek var mı?
  11. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Statü değişikliği yapan 4/B'li Personelin Sigorta Çıkışında gerekli işlemler

4 b li personelim statü değisikliği yaparak 15.08 tarihi itibariyle genel bütceye gececek..4 b Agustos maasından cıkardım.. SGK Gün sayısını 30 ( 15.07.2020 - 14.08.2020 ) prime esas kazancı sözlesme ücreti ve nöbet brütünü yazacagım..Yapmam gereken baska birsey varmı..?
  12. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li rapor bildirge h.k

4 b ' li personelimin doğum sonrası 30 günlük raporunu maaşından kestim bildirgeyi yaparken eksik gün bildiriyormuyuz? Sgk İlçe müdürlüğü bildireceksiniz... İl ise bildirmeyeceksiniz diyor!..Görüş yazılarına bakıyorum bir çetrefil gidiyor...
  13. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B personelin kıst maaş KBS işlemleri

29 Haziran da ilk atamayla göreve başlayan 4 / b li personelin 14 günlük kıst maaşını girdiğim ve de her türlü çalışma parametrelerini denediğim halde hesaplanmaması neden kaynaklana bilir?
  14. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 statüsüne geçen iki doktorumun bordrosunda gss kişi sıfır görünüyor.

Genel bütçeden Mayıs ayında 4924 statüsüne geçen iki doktorumun bordrosunda gss kişi sıfır görünüyor...Dikkatsizliğim sebebiyle kişileri hastane sisteminde sözleşmeli olarak maaşlarını hesaplatıp.Sözleşmeli 5510 olarak düzeltmeyi unuttuğumdan kesenekleri tutturamıyorum...Nasıl bir yol izlemeliyim?
  15. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personelin 17 şubat 17 mart arası almış aldığı raporun parasını kesinti Maaşından Büyük Hatası

4 / B li Personelin 17 şubat 17 mart arası almış aldığı raporun parasını kesinti yaparken 3500 tl tutan tutarı rapor bölümüne yazdım ama aldığı maaştan yüksek olduğu için onay vermiyor..Raporu silip alacağı maaşı kadar kesinti yapayım diğerini bir daha ki ay keserim dedim ama bu sefer kayıt...
  16. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/b doğum öncesi ve sonrası rapor hk.

4 / b'li personelim 17 / 02 / 2020 doğum öncesi analık çalışmaz iş görmezlik raporu aldı bu arada maaşını tam verdim.Doğum öncesi aldığı raporu Nisan ayı başında onayladım.Doğum sonrası analık rapor tarihi 6 Haziranda bitmekte..Sorum şu : Nisan ayında onayladığım doğum öncesi rapor ücretini...
  17. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük kıst maaş kesenek bildirimi

Bir personelim 5 Kasım 2019 bedelli askerlik dönüşü işe başladı 6 Kasım 2019 becayiş yoluyla hastanemizden ayrıldı başlayış yaptığı hastane nakil bildiriminde tüm alt evraklarını verdiğim halde 10 günlük kıst maaş hakkı vardır diye yazılmamasını bahane ederek ödeme yapmamış.Kişinin...
  18. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermayeden Maaş Alan ve Nakil gelen Kıst maaşı Hangi Kurum Öder?

657 Döner Sermayeden maaş alan çalışanımız 4 Kasım 2019 tarihinde askerden gelip bir gün sonra becayiş ile başka hastaneye gitti. Personel nakil bildiriminde maaş alacağı gün olarak 15 Kasım 2019 olarak yazıp alt evraklarını ve terhis belgesiyle beraber kisi kuruma vermis.Becayis yapan...
  19. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 Bedelli Askerlik

4924 tabip personelim 23 Ağustos itibariyle hastanemizden ayrılış yapıp askere gitti..23'ne kadar hakkettiği maaşı yapacağım..sigorta tescilini ücretsiz izin olarak mı göstereyim 4924 bedelli askerlik hakkında başka ne tür işlem yapmam gerekir?
  20. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 5434 Röntgen Teknisyenin girilmeyen fiili hizmet hk.

2017 senesi başında kendisinin geçici görev talebiyle başka hastaneye giden Rön.Tek personelin..2017 - 2 Mayıs ayı tarihi itibariyle kurumumuzdan tayinle başka ile gitti....Biliyorsunuz ki senelik yapılan fiili hizmeti bende çalıştığı kadar süreyi bildirmedim..Dün gelen alttaki yazıya istinaden...
  21. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Mys Sūrekli Yolluk Pasif olması hk.

Surekli yolluk yaparken odenek sisteme kayitli degildir uyariyo veriyor.Mal mūdūrlūgūyle konustum kodların aktif olmasi icin ödenek istemeniz gerekir ödenek isterken nasil bir yol izlemem gerekir...
  22. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

Personelim maaşları teslim ettikten sonra 3 gün rapor almış maaşları da teslim ettim..SGK ya çalışmadığını bidirmem gerekiyormu birde bildirgede nasıl bir yol izlemem gerekir...'' Valla beni en çok strese sokan işçi ve 4b lilerin raporu:confused:''
  23. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin SGK Hk.

5510 öncesi personelim üç ay önce ücretsiz izne ayrıldı..Maaş personel bilgilerinden gss kesilir yapıp ücretsiz izine çıkardım fakat sgk dan çıkarmayı iş yoğunluğundan unutmuşum..Nasıl bir yol izlemem gerekir?
  24. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/d işçi rapor hakkında.

4/ d İşçi personelimiz kaza geçirmesi sonucu 20 .08.2018 tarihinde 8 gün yatış ve 28.08.2018 tarihinden itibaren 11.10.2018 tarihine kadar 45 gün heyet raporludur..Çkys den kaç günlük ve nasıl bir işlem yapabiliriz maaşlar için...
  25. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli MYS Rol Tanımlama

Hastanemiz başhekimi dört gün izine ayrıldı..Başka bir hastanenin başhekimi vekil olarak görevlendirildi.Mys sisteminden harcama yetkilisi olarak rol tanımlaması yapamıyorum.Harcama yetkilisi olarak mal müdürlüğü yeni rol mü atayacak....
  26. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ckys rapor girisi

İşçi personelim 5 gün rapor aldı.. Hesaplamasını yaparken eksik gün girdiğimde tam hesaplama yapıyor.. Diğer bi konu girdigim sgk ve çalışma günü dogrumudur?
  27. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Artırımlı Nöbet

Laboratuvar ve röntgen birimi gündüz polikliğe,saat 16 dan sonra sadece acile hizmet vermekde..Mesai dışı yapılan çalışma fazlalığını %50 artrimlı nöbet verilirmi?
  28. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporyu (MYS-Çalışıp Maaş Alan)

Geçen ay normal peşin maaş alan 4 b li personelleri hesapladım..Bu ay çalışıp da maaş alan iki 4b li personelin Nisan maaşını tekrar hesaplama yapamıyorum..Raporlardan çalışıp da maaş alan için bordro dökümü de alamıyorum.. Mayıs ayı olarak bordro hesapladığım zaman bu sefer de sendika...
  29. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Hakkinda..

Hastane calisanim 24 Nisan tarih itibariyle ücretsiz izine ayrildi..Maas ve Sabitini dilekce verdiği tarih sonrası itibariyle kisi borcu acarak geri alacagim...Başka birşey yapmama gerek varmidir?
Geri
Üst Alt