Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 24.12.2018 Tarihinde Askerlik Dönüşü Kesenek Prim Ücreti Girilmiş Ancak Gün Hesaplanmamış Nasıl Girmemiz Gerekiyor Günü

Merhaba arkadaşlar 24.12.2018 tarihinde Askerlik Dönüşü maaş bu tarihten kıst olarak hesaplanmış sgk dan gelen hizmet dökümün de 2018/12 ek mahiyet olarak tutar Girilmiş ama gün Hesaplanmamış sgk da bunu düzeltmemizi istiyor nasıl yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız
  2. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Maaşa Esas Derece/Kademe Düştüğünde Emekli Kesenek Aynı Olması Bekleniliyor Mu Maaşa Esas Tekrar Düşmesi Için

Merhaba arkadaşlar 2020 de 4/2 Ken DMK ya göre 8 yıl dan dolayı derece aldım 5 iken 3. Kadro derecesine düştüm o arada da maaşa Esas 4/2 iken 3/1 oldu ve emekliye esas da 4/2 de kaldı Şuan benim kaç olmam gerekiyor Emekli Kesenek düşene kadar maaş sabit mi kalması gerekiyor Yoksa düşmesi mi...
  3. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personelin Üst Öğrenim Işlemleri Nasıl Olur

Merhaba kolay gelsin arkadaşlar 4b personeli üst öğrenim bitirmiş 1- beyan tarihi mi esas alınır diploma tarihi mi 2-onay almak gerekiyor mu 3-sözleşmede değişiklik olması gerekiyor mu 4-geriye dönük yapılır mı yapılırsa nasıl olur ne gibi işlemler yapılır Şimdiden teşekkür ederim
  4. serap taşar

Mutemet Arşivi Unvanı Hak Ettiği Halde Alamayan Emsal Karar Var Mıdır.

Merhaba arkadaş konu dışı belki ama fikrinize ihtiyacım var. 2018 de unvan değişikliği sınavıyla Programcılığı kazandım şuan olduğum ilin dışında başladım sonra ailevi nedenlerden dolayı alt unvanla şuan olduğum ile gelmek zorunda kaldım. 1 yıldır aktif olarak unvanı mı alamadığım halde bilgi...
  5. serap taşar

Mutemet Arşivi Maaşlardaki Değişiklikler Bizi Nasıl Etkiledi

Merhaba arkadaşlar maaşları yapıyoruz yorumlarınızı da okuyorum ama hala kafamda bir Sonuç çıkaramadım Zamlar 14 günlük fark 2.50 lük fark tam kafam da oturttamadım. Bundan sonra kesintiler nasıl olur daha çok mu kesinti olur maaşımız nasıl etkilendi tam anlayamadım daha niye öyle oldum...
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 8 Yıllık Hizmet Bitiminde Derece Almayan Aldıktan Sonra Geçmiş Yıllar Için Hak Talep Edebilir Mi?

Merhaba arkadaşlar bir personelin 8 yıl hizmetini bitirmiş derecesi altı ay gecikmeli yapılmış ve geçen altı ay için ödeme yapılmamış personel hak talep edebilir mi geçmiş ayları alabilir mi Kurum olumsuz cevap vermiş
  7. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Avukat Geçici Görevlendirmeyle Vekalet Ücreti Alır mı

Merhaba arkadaşlar kurumuzdaki 4b Sözleşmeli Avukat il özel idaresine geçici olarak geçecek ordan hem bizim kurumun hem özel idare deki görevini yürütecek geçici görevli olduğu yerden vekalet ücreti alır mı
  8. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personelin sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık

Merhaba arkadaşlar 4b personelin giriş çıkış işlemleri yapılıyor mu artık. Yapılmıyor diye biliyorum ama emin olmak istedim. Bide 01.01.2021 tarihinde emekli olacak bir 4b li personel var giriş çıkış yapılmayacaksa normal emekli işlemleri yapılacak değil mi
  9. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 1/8 maaş Maaş Kesme Cezası Yapacam Nasıl Yapabilirim KBS den?

Arkadaşlar bizim bir personele aylıktan kesme cezası verilmiş 1/8 oranında kbs den baktım bulamadım nasıl yapacam nerden yapacam acaba bide keseneğe işleyecek miyim onu 5510 öncesi?
  10. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Büyükşehir Olmayan İllerde il içinde Görevlendirilen Personele Yolluk yapılır mı?

İl Planlama Müdürlüğümüzde bir personel raportör olarak görevlendirilip İl ilçe polis ve jandarma karakollarına heyet ile birlikte çalışma ziyaretleri yapılmış bu personele yolluk yapılır mı?
  11. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 04.12.2020 tarihinde emekli olacak 4b personel bu ay maaş yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar 04.12.2020 tarihinde emekli olacak olan bir tane 4b li personelimiz var bu ay ki maaşını hak ediyor mu acaba bide bu kişi rapor almış on gün bildirgesini nasıl yapacağım işlemler nasıl olacak ?
  12. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Kolay gelsin arkadaşlar mys ye giriş yapmak çok zor sürekli sıkıntı çıkıyor aynı durumu yaşayan var mı giremiyoruz hata da vermiyor .
  13. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yemek yardımı Ödeneğinden Mutfak Malzemesi Alımı Yapılır mı?

Pandemiden dolayı şuan kurumda yemek çıkmıyor Yemek yardımı ödeneğinden çatal kaşık masa sandalye alımı yapmak istiyor kurum, olabilir mi böyle bir şey bizim diğer arkadaş yapmışlar olur diyor. bu sadece personele ait bir ödenek değil mi harcama yapılmıyor diye biliyorum. yapılır diye bir şey...
  14. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai Bordrosunda Birim Amiri Olarak Kim İmzalıyor?

Kolay gelsin arkadaşlar fazla mesai hesaplarken bordroda Düzenleyen ve Birim Amiri imzalama yerleri Birim amiri olarak kimin imzalaması lazım harcama yetkilisi mi hangi birime fazla mesai yapıyorsam o birimin amirimi ya da personel bakan birim amiri mi hangisi olacak siz nasıl yapıyorsunuz?
  15. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Promosyon Ödenirken Banka ne Kadar Müdahale Edebilir?

Kolay gelsin arkadaşlar biz şubat 2020 de banka promosyon sözleşmesi imzaladık. Komisyon kararında falan naklen gelen personele geldiği yerden aldığı promosyon süresi bittikten sonraki maaş günü bizim sözleşmenin bitim süresi kadar promosyon ödenir diye karar aldık. Banka buna sürekli itiraz...
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli SGK ile yapılan Mahsuplaştırma Protokolü nedir.? yapan var mı?

arkadaşlar bu 4b lilerin rapor ücretleri ile ilgili sanırım sgk ile mahsuplaştırma protokolü imzalayan var mı, bilgisi olan faydası zararı nasıl bişey olduğu konusunda bilgisi olan var mı? ben biraz baktım okudum ama tam çözemedim nedense nasıl oluyor diye.
  17. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli KBS de rapor keserken yanlışlıkla Geçici İş Görmezlik Ödeneğini Girmişim Ne yapmam Lazım?

Kolay gelsin arkadaşlar ben 15.10.2020 maaşında 4b personelinin sağlık rapor bilgisini girerken geçici İş görmezlik ödeneğine ne kadar gün (8) rapor aldığını yani eksik gün girmişim personelin maaşından sadece 8 tl kesilmiş ama adına da 7 yüz küsür para yatmış rapor almış diye bunu nasıl...
  18. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İhraç Durumundan Geri Dönen Personelin Maaş Faiz Hesaplaması Nasıl Olur?

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin hayırlı cumalar Bizim bir personel 22.11.2016 da açığa alındı 09.10.2019 da göreve başladı o aralıktaki maaşını hesaplayıp yapmıştım geri döndüğünde ama faiz hesaplamadım o yüzden mahkemeye yasal faizin istemiyle başvurmuş. Mahkeme de aldığı maaşı hangi tarihlerde...
  19. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

SGK sicil no doğrulama diye yazı geldi Hazine ve Maliye Bakanlığından dağıtımlı tüm kurumlara sicil numarası hatalı ve ya ödeme emrinde hatalı ve ya girmemiş olan kurumlar varmış MYS de SGK başlığında sorgulanması varsa güncellenmesi istenmiş yazı size ulaştı mı acaba herhangi bir şey yapan var...
  20. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Vakıf Emeklilik Türkiye Hayat ve Emeklilik Olmuş KBS de Cayma İşlemi Olmuyor Bilen Var mı?

Arkadaşlar Vakıf Emeklilik Türkiye Hayat ve Emeklilik Olmuş KBS de Cayma İşlemi Olmuyor Bilen Var mı acaba bir personel cayma talebinde bulundu cayma işlemi gerçekleşti ama KBS de hala görünüyor gitmiyor
  21. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 07.09.2020 de Görevden Uzaklaştırılan Personelin Ağustos maaşından iade Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Dün 07.09.2020 bir tane personelimiz görevden uzaklaştırıldı ağustos ayı maaşından geri iade almamız gerekiyor mu acaba? oluyorsa nasıl yapmam gerekiyor 2/3 hesaplayıp mı kesmem gerek yapmasam olmaz mı acaba ?
  22. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Açıkta Olan Personelin terfisi KBS ye nasıl girilir?

Merhaba arkadaşlar açıkta olan hukuk müşavirinin terfisi yapılmış. kadro derecesi 5 iken 3. kadro tahsis edilmiş ve maaşa esas 2 derecenin 2 kademesi emekliye esas da 2/2 normal memurlarınki gibi işlem kodu terfi seçip gelen ekranda terfi girdim. Şimdi bunun 3/2 oranında alıp almadığını nerden...
  23. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Sonradan Gelen Personelin 14 günlük farkı Yapılmamış yeni Gelen Kurumu Yapabilir mi

Merhaba arkadaşlar Bize 21.07.2020 de başlayan bir personelin geldiği yer 14 günlük fark yapmamış yeni fark etmiş personel. Biz yapabilir miyiz nasıl yapabiliriz Kesenek de sıkıntı olur mu nasıl olacak Kesenek Yoksa eski kuruma yaptıralım
  24. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve Dönen Personele Maaş ve Faizi Hangi Kurum Öder

arkadaşlar bize yeni atanan hukuk müşaviri daha önce çalıştığı yerde ihraç olmuş geri dönüşte yine eski yeri olmuş ama ordan başlar başlamaz hemen ataması olmuş bize ayrılışını yapmışlar bu durumda bizim mi yapmamız gerekiyor farkını yoksa başlayışını yapıp sonra tekrar atamasını yapan eski...
  25. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 657 devlet memuru olan biri yarışmaya katılabilir mi?

merhaba arkadaşlar bir tane memurumuz mastershef katılmayı düşünüyor katılabiliyor mu 657 ye göre bunda bir sakınca var mı? kendisi normalde pandemiden dolayı idari izinli bu şekilde katılabilir mi veya idari izinli olmasa ücretsiz izin alıp katılabilir mi? nasıl olabilir acaba
  26. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli mys de bütçe tertibinin görünmemesi hk.

merhaba arkadaşlar resmi mühür için avans yapacam ama 03.7 bütçe tertibi çıkmıyor harcama oluştururken ne yapmam lazım sadece rapor kısmında var olanlar görünüyor ama o görünmüyor
  27. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b personelin icra ve kişi borcunu her ay tekrardan kbs ye giriliyor mu ?

merhaba arkadaşlar 4b lilerin kişi ve icra borcunu nasıl yapıyoruz her ay kesildiği kadar tekrardan mı giriliyor acaba icra dosya bilgileri toplam ne kadar kalmış kbs de görünüyor ama maaş hesapladığımda çıktılarda görrünmedi ne yapmam lazım acaba
  28. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b ayrılış bildirgesi güncelleme hatası(bildirge görünmüyor)

merhaba arkadşlar 4b personelin çıkış bildirgesini yaptım ama gün eksik girdim tekrar güncelleyecem ama kayıt bulunamamaktadır diyor ne yapmam gerekiyor acaba
  29. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personelin vefat etmesi durumunda ne gibi işlemler yapılır.

merhabalar arkadaşlar 4b li bir personel(4c den 4b ye geçen) vefat etti 02.06.2020 de bu durumda ne gibi işlem yapmam gerekiyor sgk çıkış, maaş, e bildirgede de farklı bişey yapılacak mı bi de emekli hak kaznıyor mu acaba herhangi bir tazminat yardım falan verilecek mi?
  30. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre kadrosu değişen memurun maaşa ve emekliye esas derece/kademe nasıl olur?

merhaba kolay gelsin arkadaşlar bizim valilikte 8 yıl tamamladığımızdan dolayı dilekçe yazıp 4. veya 3. kadro talebinde bulundu içişleri bakanlığı değerlendirip 08.05.2020 tarihinden geçerli olmak üzere bazılarına 3. bazılarına 4. derecede kadro değişikliği yaptı bu durumda -maaşa esas derece...
  31. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4/B'li Sözleşmeli Personele Giyecek verilirmi?

arkadaşlar merhaba 4b personeline de veriliyor muydu giyim yardımı?
  32. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b istifa ettiğinde kbs nakil ve e bildirge

Kolay gelsin arkadaşlar forma güvenlik engeli nedeniyle pek giremiyorum eskisi gibi takip edemiyorum sorun olunca tlf dan girmeye çalışıyorum zor oluyor biraz Bizde istifa eden bir kaç 4b li personel var birinin çıkışını bugün yaptım 14.04.2020 tarihinden itibaren çıkış bildirgesinde eksik gün...
  33. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli özel kalem personelinin kbs fazla mesai

Merhaba arkadaşlar kbs fazla mesai ücretleri yapan var mı güncellenmemiş sanırım bizim özel kalem personelinin ödemesini yapacaktım ama 2,08 görünüyor saat ücreti normalde 2,39 olması gerekmiyor mu
  34. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kadro derecesi 3. olan memurun maaşa esas ve emekliye esas derece/kademesi kaç olur

merhaba arkadaşlar kadro derecesi 3. olan memurun maaşa esas ve emekliye esas derece/kademesi kaç olur lise:? Yüksekokul:? Lisans :?
  35. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Uyap Yeni Kayıt da kesilen masraf ödemesinde Damga kesilir mi

Merhaba arkadaşlar bizim kurumun avukatı uyap a yeni üye oldu ondan 169,00tl kesinti yapmışlar ödemeyi yapacam ama damga vergisi kesilir mi
  36. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Mys Pul Alımı Avans Kapatma

Merhaba arkadaşlar bizim diğer arkadaş, pul alımı için kişinin başka bir arkadaşın hesabına para aktararak avans açmış pul alımı için ama yaparken farklı kodlardan ayrı ayrı yapmış birini 10.01.62. 1.03.5 den ana koddan 1799,60yapmış diğerini 112 AÇM biriminin 1.3.9. 03.5 kodundan 4000,00...
  37. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b li personel 01.11.2019 emekli olmuşsa maaşı ve çıkış bildirgesi nasıl olur

Arkadaşlar biz de 4b li bir personel 01.11.2019 tarihinde emekli oldu -Bu personel tam maaş alır mı -çıkış bildirgesi hangi tarih olur -e bildirgesi nasıl olacak bizim diğer arkadaş yapmış çıkışını vermiş ama sgk kabul etmemiş çıkış bildirgesi 14.11.2019 da alır bu yüzden de tam maaşını alır...
  38. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Memur Hizmetiçi Eğitim Ücreti Verilir mi?

Merhaba arkadaşlar İl Planlama birimi diğer kurumlardaki ilgili arkadaşlara eğitim verdiler 12 gün bunlara ek ders ücreti mi verilir ödemeyi kbs den mi yapacam acaba daha önce yapmadım genelde bizde olmuyor pek
  39. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Satın Almada İhale Komisyon Başkanı Harcama Yetkilisi olması mı Gerekli

Arkadaşlar ihale komisyon başkanı harcama yetkilisi mi yok sa başka kişi de olabilir mi bi zorunluluk var mı ?
  40. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 4B Sözleşmeli Bedelli Askerlik dönüşü maaş

merhaba arkadaşlar geçen de yazmıştım yeni başlayan 4b çalışanı bedelli askerlik gitmişti şimdi döndü giriş yaparken bilgilerini girdim kıst yapacaktım sadece ona ama ekranda askerlik gitme durumunu seçtikten sonra kişi sistemde görünmüyor o yüzden kıst maaşını almamış oldu. sgk dan çıkışını...
Geri
Üst Alt