Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Sistemsel Sorunlar 129 Kod- Sgk Hatası Hk

Arkadaşlar yeni göreve başlatan personelin sgk girişini yapınca şı hatayı alıyoruz. Bildirgeyi çıkartamıyoruz
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Ücret Tavanı

Arkadaşlar Sözleşmeli Büro Personeli ataması yapıldı , atama onayında brüt aylık ücret tavanından ödeme yapılması söylenmiş . güncel Brüt aylık ücret tavanı ne kadar, 2 saattir google da arıyorum bulamadım , sır gibi bir şey galiba bu .
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Hazırlık Okul Nedeniyle Geçmişe Dönük Terfi Işlemleri

Merhaba arkadaşlar, Kurumumuzdan Sağlık Bakanlığına naklen atanarak ayrılan bir personelimiz olmuştu. Sağlık Bakanlığı personel hizmetleri bu arkadaşa derece kademesinin yanlış olduğunu söylemiş ve ortaokulda hazırlık okuduğu için 1 derece eklemişler. yani şöyle bizde göreve başlama 2018 de...
  4. Volkan Çirkin

Ödeme Emri Örnek Sgk Ipc Ödemesi Hk.

Merhaba arkadaşlar, Sgk dan ipc geldi , 15 gün içinde ödemek istiyoruz . Ödenekte 03.04.80 kodundan geldi. , Herhangi Bir Hizmet Tertibi ile İlişkilendirilemeyen İlama Bağlı Borçlar ödeme kaleminden ödeme emri oluşturdum (ek1) . Bu ödeme emrinde para emanet hesaba düşecek doğru mu? , emanetten...
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Denetime Çıkan Personel Resmi Araç Dışı Yaptığı Yol Masraflarını Alabilirmi?

Merhaba arkadaşlar, İstanbul İl Müdürlüğümüzde Memur unvanlı personel denetime çıkıyor. Araç yetersiz olduğu için bazıları kendi imkanları ile denetleyeceği yere ulaşım sağlıyorlar. Metro , Metrobus vb.. kullanarak. bu kişilere yolluk ödemesi yapılabilir mi? gündelik verilmeyeceğini biliyordum...
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aynı Döneme Bildirilen Kıst Maaşın Keseneği - 803 Hatası

arkadaşlar merhaba, şubat ayında 17 gün kıst bildirge girdiğim kişiye , şubat için 7 gün daha maaş ödemesi yaptım , bildirgesini girince 803 hatası veriyor, - geçmişe dönük maaşa ait bildirim giriyorum - bu hatadan kurtulmanın yolu var mı ? başka ne seçebiliriz?
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Maaşa Ait Sgk Bildirgeleri Hk.

Arkadaşlar hayırlı günler dilerim, Sgk ile her zaman olduğu gibi yine başım belada :) Mahkeme Kararı ile geçmişe dönük maaş ödedim , 2023/1 e ait prim tutarı 3252,60 (faizsiz) , mys de borç gözüktü ve görüenen borç a faiz işlemiş tabiki , şuanki güncel borç 4267,38 (faizli) lakin bu faiz...
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Ek Gösterge Ödemesi Hk.

Mrb arkadaşlar, 4 yıl boyunca ek göstergesi 2200 olması gerekirken 0 dan 1 yıl 2 ay boyunca da 2800 olması gerekirken 2200 den yatan personele forumdaki ek gösterge hesap bordrosundan hesaplama yapıp ödeme yaptım. tam olarak 5 yıl 2 aylık. Şimdi bildirgesini yapmaya çalışıyorum lakin tutarlar...
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Maaş Ödemesi

Herkese selamlar, Arkadaşlar, konuyu özetliyorum ; iki tane personel atanıyor . Birisi göreve 15.12.2022 de başlıyor , diğeri güvenlik soruşturmasına takılıyor ve 7 ay sonra 15.06.2023 de göreve başlıyor. Bu geç başlayan arkadaş mahkemeye gidiyor ve mahkeme kararı , " emsallerine göre bir baz...
  10. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Kıst Maaşının Asgari Ücretin Altında Kalması

Arkadaşlar 2023/12 bildirgesini yapıyorum . 26.12 de işe giriş tarihli 4B personel için 15 ocak 2024 te 20 günlük kıst maaş ödedim. bildirge ekranı ektedir. ücretin 12017,40 TL den aşşağı olamayağı uyarısı geliyor ancak kbs ücreti 11.395,91 hesaplamış ve toplam 3931,59 TL sgk kesintisi...
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu Uçak Bileti

Arkadaşlar merhaba, 15.09 (cuma ) tarihine kadar yıllık izinli olan ve Erzurum da bulunan bir personel , 16.09 (cumartesi) tarihinde yine Erzurum da geçici görevlendirilirse bu personele dönüş uçak bileti ödenir mi ? Erzurum - istanbul ?
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli / Ipc Ödemesi

Mrb arkadaşlar, raproların vizite işlemi ile alakalı ceza yemiştik , bakanlıktan ödenek istedim cezayı ödeyeceğim ancak ; forumda bir ipc ödemesi var, 2.2 kodundan ödeniyordu ama bakanlık 3.4.80 e attı parayı başka yere de atamam diyor. 3.4.80 de görev gideri , (hiçbir harcama ile...
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Yapılan Intibak Fark Ödemesi - Sgk

Arkadaşlar merhaba, emekli olmuş bir personel emeklilik sonrası mahkemeye gitmiş , ek göstergesinin 2200 den 3000 e çıkartmışlar karar ile. SGK da intibak fark ödemesi diye bu personel adına 1680 lira para ödememi istedi. Bakanlıktan ödenek istedim , parayı 01.02.01 koduna gönderdiler. Mys den...
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Vazife Ve Harp Malulü Gss Kesintisi

Arkadaşlar merhaba, Bir personelimiz harp malulü ama gss kesintisi yapılmış. üstelik 2022 den 3 ay ve 2023 den 6 ay toplamda 9 ay geçmiş üzerindenn. KBS de kişi profilinde hiçbir değişiklik yapılmadığı halde kendi kendisine kesinti yapmaya başlıyor anlam veremiyorum bu duruma. Personel de 9 ay...
  15. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge V2 Kuruş Farkı Hakkında.

Arkadaşlar mrb, acemi bir arkadaşımın başına gelmiş bana sordu bende buraya sorayım dedim :) mart bildirgesini yapmış göndermiş önceden asıl olarak tahsilatı da yapılmış. mart ayına kıst maaş bildirgesi girilecek , ek düzenlenmiş ama bildirge 1 kuruş fazla çıkmış. Aynı gün içerisinde bildirge...
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli 14'Ünden Önce Ayrılması Halinde Emeklilik Işlemleri

Mrb arkadaşlar, Sözleşmeli bir personelimiz emekli oldu. Daha önce forumda ayın 14 ü itibariyle sgk çıkışının yapılması gerektiğini okumuştum ancak beklediğimiz takdirde personelin 1 aylık emekli maaş hakkı kayboluyordu, ayın 31 ine kadar sgk ya başvurması gerekiyordu. Sgk dan birileriyle...
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Sisteminde "Asıl Bordro Gönderildikten Sonra Göreve Başlama" Seçeneği Yok

Mrb arkadaşlar, ayın 13 ünde göreve başlayan 15 adet personele münferit maaş yaptım , 22 sinde ödeme gerçekleşti. keseneklerini yaparken ek mahiyette sadece bir dönem seçiyorum ancak eskiden burada "asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlama" seçeneği vardı , şimdi yok. sizce ne seçmeli...
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Emekliliğe Esas - Ödemeye Esas Derece Kademe Farklılığı

Mrb arkadaşlar, 5510 Tabi personel, görevde yükselme sınavı VHKİ Kadrosundan, şef kadrosuna atanan personelin ataması şu şekilde ; ödemeye esas : 3 /1 emekliliğe esas 5/2 bu kişiye 1700 ek göstergeyi verecekmiyiz vermiycekmiyiz ? forumda benzer konu var ama orada durum tam tersi , ödemeye...
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayında Istifa Eden 4/B Sözleşmeli Ssk Primleri Az Olamaz Hatası

Mrb arkadaşlar, 12/22 bildirgesini yapıyorum ancak 23.12.2022 tarihinde istifa eden personel var , 9 günlük sözleşme ücreti olan (2248,25 TL) yi girince , " 2436,48 TL den az olamaz" diyor. Bu kişi zamlı maaşı hiçbir şekilde almadı , neden bu arkadaşı hala yeni asgari ücrete göre hesaba...
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli̇ Personel - Naki̇l Olması Hk.

Arkadaşlar merhaba, sözleşmeli personelimiz başka bir ile nakil olacak , 1 ) sgk dan çıkışını yaparken , nakil mi - istifa mı olacak 2 ) 15 gün mehil süresi var mı? 3 ) sürekli görev yolluğu ödemesi var mı ? varsa Memur ile aynı mı? cevabını merak ettiğim sorular :)
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirisinin- Mys Emanetten Denkleştirilmesi

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Mys den emanetleri borca eşleştirirken her ay sorunla karşılaşıyorum. Şöyle ki; 5510 sonrası için mesela kıst maaş olduğu zaman bir kalemden 2 tane farklı borç a eşleşme yaparken en son hangi eşleşmeyi yaparsak o kalıyor, ilk yaptığım gidiyor, her y maliyedeki...
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Kesilmesi Gereken Icranın Ödenmesi

Mrb arkadaşlar, Bu ay bir personelin icrası girilmeyi unutulmuş , maaştan kesilmedi haliyle , prosedür nasıl işliyor, icra dairesine elden mi yatırması gerekiyor yoksa defterdarlığa mı yatmalı elden ,
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Gelir Vergisi Hk.

Merhaba arkadaşlar, ekte görüldüğü gibi , bir çalışandan 188 lira gelir vergisi kesilmişken , diğerinden 440 lira kesilmiş. iki bordroyu da ekliyorum , bu farkın neden kaynaklandığı konusunda bilgiye ihtiyacım var.
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden Memurun Varislerine Ölüm Yardımı

Mrb Arakdaşlar, vefat eden personel ( Allah Rahmet Eylesin) 5 tane vasisi var. Ölüm Yardımını MYS den ödeme emrini nasıl hazırlarız, 5 ayrı hak sahibi mi ekleyeceğiz? elinde örnek öeb olan varsa atabilir mi?
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Prim Ödemesi - Ücretsiz Izin.

Arkadaşlar merhaba, ücretsiz izne ayrılan personelimiz vardı , kişi borcunu aldım , sgk larını göndermeden bütçeye gelir aktardık daha sonrasında mys den %12 GSS ödedim. Heh şe bu ödediğim gss mys emanette 5434 bölümünde çıktı haliyle , şimdi sgk borcu ile mys de eşleştirme yaparken 5434 den...
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevli Olarak Gittiği Kuruma Tayin Olan Sürekli Görev Yolluk Alabilirmi?

Slm herkese, Arkadaşlar bir sorum olacak, 5 yıldır farklı bir il de geçici görevli olarak çalışan personelin , geçici görevli olarak çalıştığı ile ataması yapıldı . Nakil yolluğu ödenir mi? 5 yıl önce herhangi bir ödeme yapılmamış.
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Hesaplanmıyor.

Arkadaşlar merhaba, ekteki görselde, 4 dil bilen bir personel var ancak kbs sadece ingilizce için hesaplama yapıyor, 176,58 TL. sorun nerede çözemedim,
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunu Tam Alması Gerekirken 1/3 Ödenmesi

Merhaba arkadaşlar , 2 günlük göreve çıkan bir personele tam olması gerekirken 1/3 gündelik ödendi , daha doğrusu personel o şekilde bildirimde bulundu ve ödemesini almak için uzun süre beklediği için tekrar düzeltme işiyle uğraşmak istemedi,( bu kısmı müfettişe sözlü olarak iletmiştim) Bende...
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Memurun Yan Ödeme Aylığı Bordroda Görünmüyor Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar , yeni başlamış 9/1 memur a 6 aydır yan ödeme hesaplanmamış nedeni ne olabilir?
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Temmuz Dönemi 26/07 Çıkışı Olan 4/B Personel Eksik Gün Bildirme Hatası

Merhaba arkadaşlar , 26.07 de ücretsiz izne ayrılan sözleşmeli personelin çıkışını yapmıştım. şimdi 07/21 bildirgelerini yaparken eksik gün yazıyorum ancak bir türlü kabul görmüyor. (çalışılan gün - eksik gün ) ( 11- 20) (12-19) (13-18) (10-21) hatta belki temmuz 31 gün olmasına rağmen...
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Onaylama Süresi Unutulan E-Bildirge Nereden Verilecek?

Merhaba arkadaşlar, malesef e bildirge nin süresini geçirdim ve bugün bildirimi yaptım . Şuan şube onayı bekliyor , ilk defa başıma geldiği için süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. Ne zaman onaylanır vs..
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Cezasının İptali

Merhaba arkadaşlar, bir personele 1/2 aylıktan kesme cezası verilmişti , karşı dava açmış ve kazanmış. Ancak mahkeme kararında kesilen 1/2 maaş kesintisinin iade edilmesine dair bir cümle geçmiyor. Kararın son metnini aşağıya bırakıyorum , kesintinin iadesi yapılır mı yapılmaz mı , personel de...
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Doğum İzni Ücreti

Merhaba arkadaşlar , doğum iznine ayrılan bir sözleşmeli personele sgk dan ödeme yapılmış 3823 tl . Açıklama kısmında da emzirme yardımı yazıyor. İş görmezlik ödemesi değil mi bu ödenen tutar, maaştan kesecekmiyiz , kafam karıştı.
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel KBS'de 14 günlük maaş hesaplama hatası ( kbs103 kodu hatası)

Arkadaşlar bu hata sistemsel mi , 6 ay da bir yapınca ne yaptığımızı da hatırlayamadım , yapmam gereken birşey mi vardı öncesinde acaba :)
  35. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yanlış İbana yapılan ödeme

Merhaba arkadaşlar, Huzur hakkı ödemesi yapmak için bankaya gönderdiğim talimatta bir personelin ibanını hatalı girmişim ve 738 TL tutarındaki para alakasız birine gitmiş. Banka sadece kişinin cep nosunu verdi ve paranın kullanıldığını söyledi. Aradım kişiyi çok kesik kesik bir konuşma oldu ...
  36. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS hata | E Belge Formatı Geçersiz

Arkadaşlar ekteki hata geçici sistemsel bir hata mı yoksa işlemlerimde bir hata olunca mı çıkıyor , muhasebeye gönder yapamıyorum.
  37. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Muhasebe Müdürlüğü ve Harcama Birimi Arasındaki Evrak vb. ilişki.

Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim bir konu var. Muhasebe Müdürlüğü , Harcama birimlerini denetleyici bir yapımıdır. Bunu şu sebeple merak ettim; Evrakları muhasebe müdürlüğünde teslim ettiğim kişiler değişmiş ve yeni gelenler epey sorun çıkarmaya başladılar.sürekli şu eksik bu eksik diyerek...
  38. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Ek Gösterge ve Faiz Hesaplama

Merhaba arkadaşlar, 2016 yılında emekli olan bir personel açtığı davayı kazanmış ve geriye dönük 4 yıllık eksik yatan ek göstergesini almaya hak kazanmış. 2200 den 3000 e. Ek gösterge hesabı yaptım ancak faiz kısmını eklememiştim. Çünkü mahkeme kararında faiziyle ödenmesi gerektiği...
  39. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İcra kapak hesap programı

arkadaşlar icra kapak hesabı için hesaplama programı var mı acaba, sitede bulamadım.
  40. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük AGİ MYS'den hangi kalemden ödenir.

:Merhaba Arkadaşlar. Geriye dönük AGİ ödemesi MYS den hangi kalemden ödeniyor yada ödenebiliyor mu
Geri
Üst Alt