Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü göreve başlama

Merhabalar, Ücretsiz İzin dönüşü göreve başlayan bir memurun ( göreve başlama 15.06.2020) 16/06/2020 de maaş yapmaya çalışırken sistem tarafından; Bu Birim/Kişi Bordrosu ONAY landığı için tekrar HESAPLAMA yaptıramazsınız... uyarısı ile karşılaştık. Bu kişiye ücretsiz izinde döneminde GSS...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/c den 4/ b geçen personelin vefatı durumunda yapılacak tüm işlemler

Merhaba, ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli iken vefat eden (29.04.2020 tarihinde vefat etti) 4/c den 4 /b geçen gecen personelin Ölüm nedeniyle yapılacak tüm işlemler (ayrıltılı) hakkında yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim... Kolay gelsin Hayırlı Ramazanlar ölüm tarihi ...
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

Merhaba arkadaşlar, 04 Temmuz 2019 tarihinde kurumumuza başka ilçeden naklen gelen bir personelin, 14 günlük maaş farkının yapılması ile ilgili ilk olarak 'sorumlu' hangi kurumdur? yanı SGK tarafından gönderilmeyen 14 günlük maaş farkının cezası hangi kuruma gelir? lütfen bu konuda bilgisi...
  4. Çözümlendi | Kilitli Uzman Öğretmen Ek Tazminat Farkı

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak Lütfen konu hakkında bilgi veya belge,karar olan varsa paylaşırsa sevinirim. daha Önce Uzman Öğretmen olup ta (Eğitim Öğretim Sınıfı) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda Şube Müdürü ( Genel İdari Sınıfı) olarak görev yapan şube müdürlerin; Uzman...
  5. Çözümlendi | Kilitli okulumuzda 6.1 mal ve hizmet alımları MYS de görünmüyor

merhaba (meslek lisesi) mesleki ve teknik eğitim okulunda 6.1 mal ve hizmet alımları gelen ödeneği ve ilgili kalemi mys sisteminde göremiyoruz.. ilgili ödenek ve kalemle ilgili tanımlama işlemini nasıl ve ne şekilde olacağı hakkında yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim...
  6. Çözümlendi | Kilitli Emekli Yolluğu (Tazminat)

Merhaba, 14 ekim 2019 tarihinde emekliye ayrılan memurun (hizmetli memur , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Emekli Yolluğu Bordrosunu manüel yaptım. Ödeme emri belgesini ise MYS den kesecektim ancak kişinin kimlik numarasını girince "Mükellef bilgilerini kontrol ediniz. Mükellef bilgilerini...
  7. Çözümlendi | Kilitli açıkta iken göreve iade edilen memurun 3/1 maaş ödeme işlemleri

selamlar, açıkta iken göreve iade edilen memurun (5434) MYS den 3/1 maaş ödemesi işlemleri resimli anladım var ise paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim . kolay gelsin
  8. Çözümlendi | Kilitli mahkemenin memur için günlük asgarı ücret miktarı

selamlar, Mahkemeden bize gelen yazıda; 17/08/2106- 24/05/2017 tarihler arasında tutuklu/gözaltı sürelerinde geçerli olan günlük asgari miktar inin tespitini istemektedir. burada; 2016 yılı için asgari geçim tutarı brüt 1647/30 = 54,90 olarak mı? yoksa memurun net aldığı maaşını 30 bölüp...
  9. Çözümlendi | Kilitli Uzman ogretmen olan idarecilerin tazminat oranlarinin KBS den giriş işlemleri

Merhaba, kurumumuzda müdür, ve Müdür yardımcıları olupta, uzman ogretmen unvani olan idarecilerin KBS sisteminde uzman ogretmen Tazminatlari(%15 ve%20) nasil ve nerden giriliyor .. Ogretmenlerin sistemden kolayca uzman öğretmen secilebiliyor ancak uzman ogretmen olupta idareci olanlarin...
  10. Çözümlendi | Kilitli 3/1 Maaş Ödemesine Alık Faizin MYS'den Nasıl Ödeneceği?

merhaba, açıkta olup, göreve iade edilen personelin 3/1 oranında kı maaşı yapılmış ve kendisine ödenmiştir. daha sonra kişi mahkemeye müracaat etmiş; Mahkeme de söz konusu kişiye aldığı 3/1 maaşının faizinin de kişiye ödenmesine karar vermiş.. sizden istediğin kişiye ödeyeceğim faiz...
  11. Çözümlendi | Kilitli İzinli Günlerde KBS Yetkilendirme

kolay gelsin arkadaşlar, bir sorum olacak, 1- ilçe mili eğitim müdürü yıllık izinde iken yerine bakan şube müdürünü kbs den harcama yetkilisi olarak nasıl tanımlayacağız.. bir ilçede harcama yetkilisi birden fazla kişilere tanımlanabilir mi? ve bu işlemi kim yapacak, nasıl yapılacak 2- bir...
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye Geçen Personelin iş sonu tazminatı Nasıl Yapılır?

selamlar...4c den 4/b ye geçen personel için iş sonu tazminat hesap bordro ve işlemelerin nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim .. ilk defa yapacağım için açıklayıcı olursa sevinirim şimdiden kolay gelsin.
  13. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevlendirme Ek Ders Ücreti

ilçe de bir okulda kadrosu olan bir öğretmenin ekte gönderdiğim onay da yer alan şekilde ''İhtiyaç Nedeniyle İlçeler Arası Öğretmen görevlendirme'' Valılık onayı alınmış ve ilçe dışında bir okula görevlendirilmiş. Benim sorum, bu şekil görevlendirmede kaç saat ek ders ücreti alır ve ücret...
  14. Çözümlendi | Kilitli MYS Kullanıcı Tanımlama Hatası

arkadaşlar selamlar, bizim kaymakam 5 günlük izne ayrıldı onun yerine bakacak yakın ilçe kaymakamı vekalet edecek..bu Vekalet edecek Kaymakamı Kys tanımlama yapıyor ancak kışı zaten var diye uyarı veriyor acaba o ilçede tanımlı olduğundan mı yoksa başka bir işlem mi yapmam gerekiyor .
  15. Çözümlendi | Kilitli sağlıkta sertifika verdiğimiz eğitimlerin,döner sermayeden ödenek alabiliyormuyuz?

Sağlık bakanlığında görev yapan hemşirenin.Aile planlaması biriminde çalışıyor.Aile planlaması dışında birimimizde 1 doktor 2 hemşire olarak 1 hafta istanbulda eğitimci eğitmeni sertifikası eğitimi alıp ,birimimize bağlı aile hekimliklerinde çalışan doktor hemşire ebelere, hastanede çalışan...
  16. Çözümlendi | Kilitli öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri ücreti

Selamlar Mehmet bey, öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri ücreti eylül ayında mı yoksa ekim ayında mı ödenmeye başlanır ...zira MEB Sosyal Etkinlik yönetmeliği 6. Maddesinde ; Kurul, eğitim kurumunda bir eğitim ve öğretim yılı içerisinde yapılacak sosyal etkinliklerle ilgili iş ve işlemleri...
  17. Çözümlendi | Kilitli Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin denetimi

merhaba arkadaşlar ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini denetlemek için yapılan işlemle ilgili evrak örnekleri olan varsa paylaşabilir mı ..kolay gelsin
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B "aynı belge numarası" Hatası

selamlar....KBS sistemi üzerinden, 4/ b personelin maaşı hesapladıktan sonran harcama yetkilisi muhasebe birimine gönder dediğinde 'aynı belge numarasına sahip bir ödeme kaydı olduğundan işlem yapılamıyor'' diye hata veriyor .. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  19. Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders hesaplama hatası

acele cevap....arkadaşlar aşağıdaki KBS ek ders bordrosunda hesabı bir türlü tutturamadım bilen varsa açıklama yapabilir mı KBS in yapmış olduğu hesap mı yanlış anlamadım. personelin yüksek lisans ve takviye gece olarak girilmiş ek ders ücreti ama hesap tutmuyor malmüdürlüğü bir yanlışlık...
  20. Çözümlendi | Kilitli MEB MYS Vergi Kimlik Numarası

merhaba arkadaşlar..13-1-4 destek hizmetleri için farklı VKN no'yu farklı mı alınacak...yoksa maaş,ek ders vs. için alınmış olan kurumsal VKN mı kullanacağız.. kolay gelsin
  21. Çözümlendi | Kilitli açıktan dönen personelin geriye dönük sendika kesintileri kalanı

merhaba arkadaşlar, açığa alınan ve daha sonra da iade edilen memurun 3/1 maaş iadesi hesaplanırken diğer kalan kisminida kesip sendikaya gönderecek miyiz...örneğin tam maaşında 17,69TL kesilmesi gerekirken açıkta gecen süre içinde 3/2 maaşında 11,56 Tl kesilmiş olup, kalan 6,13 TL sini...
  22. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

Merhaba arkadaşlar.. şube müdürümüz Ankara ya komisyon görevi için gitmiş buna istinaden geçici görev yolluğu düzenleyip, E YOLLUK TALEP sisteminde ödenek talep ettik, 02.05.2018 tarihinde talep etmeme karşın (2 ay 10gün oldu) hala ödenek gelmedi. Aşağıda eklemiş olduğum ekran göründüsünde...
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Açığa Alınma Sonrası Maaş İşlemleri

Merhaba arkadaşlar, sorum 4/b sözleşmeli öğret açığa alındığında nasıl işlem yapılacak..billindiği üzere kadrolu öğretmen KBS sistemi üzerinden 3/2 oranında sistem otomatik olara maaş yapılıyor, ancak sözleşmeli öğretmenlerin kbs sisteminde baktığım kadariyla 3/2 maaş hesaplama yapmıyor.. bu...
  24. Çözümlendi | Kilitli Trafik Genel Eğitim Planı

Merhaba arkadaşlar, 'Trafik Genel Eğitim Planı' ile ilgili Temmuz ayı için istenilen, İlçe düzeyinde örnek oluşturacak şekilde rapor hazırlayan varsa paylaşabilir mi! ayrıca yapılan çalışmalarıda paylaşabilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim.
  25. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen sgk sicil no hatası

Ücretli öğretmen MYS ödeme emri belgesi hazırlarken SGK İş yeri sicil no hatası veriyor sistem, her şeyi denedim ancak yine "İş yeri numarası 26 hane olmalı" hatası veriyor. Bugün ücretli öğretmen ÖEB sorunsuz yapan var mı paylaşılsa sevinirim....teşekkürler
  26. Çözümlendi | Kilitli MYS 630 Hesaplar

MYS DEN ÖDEME MERİ HAZIRLARKEN 630 HESAPLARI KULLANIYOR MUYUZ? AŞAGIDAKI ÖDEME EMRİ BELGESİNDE SARI OLARAK İŞARETLEDİĞİM HESAP KOTLARI ÜZERİNDEN İŞLEM YAPIYOR MUYUZ? HYS SİSTEMİNDEN 630 SOSYAL GÜVENLİK ÖDEMELERİ KALEMİ : 2.4.61 VEYA 2.2.6.1 EKON/HESAP KOTLARINI KULLANIYORDUK ..BU YENİ...
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Maaş İşlemleri

4/B Sözleşmeli öğretmenlerin ek ders ödemesi Yeni MYS sistemi üzerinden nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olur musunuz teşekkürler
Geri
Üst Alt