Arama sonuçlarınız

1. Konu Çözüldü Mys Sisteminden Vergi Borcu Kesintisi

yaptığınız işlem doğru vergi borcu yoktur kağıdını dijital vergi dairesinden kontrol edin ek olarak mys ye ekleyin
  2. Çözümlendi | Kilitli 2025 Katsayılara Göre Ücretli Öğretmen Bordrosu

Puantaj kısmında 8 saat için 1 saat ek ders sekmesi 2 saat için 1 saat şeklinde düzeltmem lazım
  3. Çözümlendi | Kilitli 2025 Katsayılara Göre Ücretli Öğretmen Bordrosu

Teşekkürler Mehmet Bey sayfa korumasını kaldır dediğimde parola istiyor
  4. Çözümlendi | Kilitli 2025 Katsayılara Göre Ücretli Öğretmen Bordrosu

Yeni katsayılara göre ücretli öğretmen maaş bodrosu var mı.
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenin Sözleşmeli Öğretmen Olarak Atanması

03.01.2024 tarihinde görevinden ayrılan ücretli öğretmen sgk çıkış işlemi maaş katsayıları belli olmadığı için yapılamamıştır. Sözleşmeli öğretmen olarak başlayabilmesi için yeni atandığı okulda sgk girişi yapılabilir mi?
  6. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Durum Bildirir Raporu

Ücretli öğretmen devlet hastanesinde muayene olduğu gün doktor tarafından durum bildirir raporu düzenlenmiş olup sgk işlemlerinde raporlu gibi mi işlem yapmalıyız .Teşekkürler.
  7. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Sgk Dönem Değişikliği

14-15 arası ücretli öğretmen ek ders ödemesi dönem değişikliğini ayın 1-30 arası olarak SGK kurumuna yazı ile bildiridik.SGk internet sitesinden bu işlemin yapılıp yapılmadığını görebilirmiyiz.Teşekkürler
  8. Çözümlendi | Kilitli Müdür Yardımcısı Olmayan Eğitim Uygulama Okulunda Kadrolu Öğretmeni Gerçekleştirme Görevlisi Yapabilir Miyiz.

İyi akşamlar. Müdür yardımcısı olmayan eğitim uygulama okulunda kadrolu öğretmeni gerçekleştirme görevlisi yapabilir miyiz.
  9. Çözümlendi | Kilitli Mys Sgk Primleri Mayıs15-Haziran 14

ücretli öğretmenlerin 15 mayıs-14 haziran ek ders ödemelerinde sgk pirimleri erken gönderilebilir mi bayram tatili nedeniyle erken ödemek için son bildirim ayın 25 in de de olur mu
  10. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenin Ek Ders Ödemesi Asgari Ücreti Geçtiği Zaman Gelir Vergisi Istinası Ve Damga Vergisi Kesintisi Nasıl Uygulanır

Ücretli öğretmenin ek ders ödemesi asgari ücreti geçtiği zaman gelir vergisi istinası ve damga vergisi kesintisi nasıl uygulanır gelir vergisi istisnası mys de ücretlilerde diğer indirim bölümünden mi kesilir .Teşekkürler
  11. Editörün Seçimi Muhasebet Genel Müdürlüğünün Yayınladığı Enflasyon Düzeltmesi Nedir?

Bu yıl 52.000 TL ve üzerinde Dayanıklı Taşınırlar için (253,254,255) enflasyon düzeltme işlemi yapılacak. Stokları güncelleme yapınız. Sayım Tutanaklarını oluşturunuz (Tüm Ambarlar için) Enflasyon Düzeltme Sekmesine Tıkla Kurum Cetveli Güncelle sonra - Enflasyon Düzetlmesi yapılacak malzeme seç...
  12. DUYURU Personel & Sgk Ödemelerine Ait Duyuru

Ozel eğitim genel müdürlüğü bugun saat 15.00 e kadar odenek talebinde bulun dedi .Belki odenek istenebilir duyurular bolumune bakabilirsiniz
  13. DUYURU Personel & Sgk Ödemelerine Ait Duyuru

ödeneği olmayan harcamalara sistem izin vermeyecek Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının “2023 Yılı Bütçe Giderleri ve Yılsonu İşlemlerine İlişkin 2 Sıra Nolu Bütçe Uygulama Genelgesi” ve Bakanlığımızın (Muhasebat Genel Müdürlüğü) 06/12/2023 tarihli ve 2690109 sayılı ekte yer alan...
  14. Çözümlendi | Kilitli 15/29 Aralık Ücretli Öğretmen Ekders Ödemesi

15/14 döneminde ödemeleri yapılan ücretli öğretmen ek ders ödemelerinde, aralık ayı15/29 ödemesi yapılırken bordroyu yapıp sgk kesintilerini ödesek ocak 1/14 arasındaki ek dersi ödeme yaparken bilgirgeyi girsek 2 bordro 1 bilgirge olabilir mi? Yoksa 14/29 aralık ekders ücretlerini emanete mi...
  15. Çözümlendi | Kilitli Mysv2 Eğitim Uygulama Okulu Ücretli Öğretmen Ek Ders Ödemesi

özel eğitim uygulama okulu 3 kademeden oluşuyor ve 3 kademede de ücretli öğretmen var .okulun sadece 1. kademesinde maaş hesabı var. ücretli öğretmen ödemesi yaparken 1. kademenin vergi kimlik no ıbanını yazsam sigorta sicil numaralarını her kademeninkini yazsam sigorta açısından sıkıntı olurmu
  16. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen E Bildirge Girişi Hatası

Teşekkür ederim Sayın Halil Tuğrul Sümer Bey
  17. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen E Bildirge Girişi Hatası

yeni açılan özel eğitim uygulama okulu ücretli öğretmen için ebildirgeye girdiğimizde bu şekilde uyarı vermektedir.
Geri
Üst Alt