Arama sonuçlarınız

1. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

ben de açıkcası bilmiyorum tarayıp yüklüyorum sisteme.Belki boyutu büyük gelmiştir. Küçültüp tekrar denediniz mi?
  2. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

ben de öyle düşündüm ve seçtim ama gerçekleştirme görevlisi emin olamayınca diğer yazdığım cevaptaki gibi yapalım dedi.
  3. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

Teşekkür ederim. Farklı bir alt tür ( Sınıflandırmaya Girmeyen Eğitim Amaçlı Diğer Transferler ) seçerek hazırladım bi sorun olmadan ödenir ve pansiyon hesabına geçerse buraya yazarım.
  4. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

Merhabalar Mys v2 Sisteminde Bütçeden gelen ödeneğin pansiyon hesabına aktarımını yapacağım ancak ödeme alt türü "eğitim amaçlı transfer seçeneği açılmadığı için" bütçe tertibi de çıkmıyor daha doğrusu hane halkı ve işletmelere yapılan transfer olarak seçiyorum ama başka ödeme alt türleri...
  5. Çözümlendi | Kilitli Tüketime Verme Onay Sorunu

Sonunda Hallettim. Bi yardımı dokunur belki diye buraya da yazmak istedim. Önce son bir kez sildim ve tekrar girdim. Daha sonra ambar stoklarını güncelledim ve öyle onayladım. iki malzeme hariç diğer tüm malzemeleri çıkmış diğer iki malzeme için tekrar tüketim çıkış fişi oluşturdum ve öyle...
  6. Çözümlendi | Kilitli Tüketime Verme Onay Sorunu

İyi çalışmalar. TKYS tüketim malzemesi çıkışı yapacağım talep oluşturup gönderiyorum ancak onay aşamasında ekte gönderdiğim belgede belirtilen şekilde sorun çıkıyor. mevcut ürün listesine göre çıkış yapıyorum ama sürekli uyarı veriyor. bu sorunu nasıl düzelebilirim? 1671784810 önce uyarı...
  7. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

peki son bir soru ilk defa başıma böyle bir şey geliyor pansiyon hesabı vkn'sine ödeme emri nasıl hazırlanır. O konuda da yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)
  8. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

bilgi için teşekkür ederim. Şimdi yazı yazdım muhasebe müdürlüğüne umarım sorun olmaz ancak emanetlerden çıkış işlemini okullar yapabiliyor mu? onu anlamadım.
  9. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

İyi çalışmalar Ekim ayında okulumuz pansiyonuna gelen doğalgaz faturasını yanlışlıkla pansiyon bütçesinden ödemişim ödeme tamamlandı ama bu durumu düzeltmek için ne yapılabilir? yardımcı olur musunuz?
  10. Çözümlendi | Kilitli Okul Kantinleri Abonelikleri

iyi çalışmalar okullarda faaliyet gösteren kantinlerin su, ısınma ve elektrik giderleri nasıl hesaplanır yardımcı olur musunuz? ekte bir form var ama anlamadım açıkcası.
  11. Çözümlendi | Kilitli Telefon Faturalarında Damga Vergisi Kesintisi.

teşekkür ederim şimdiye kadar böyle yapılmış o yüzden bu ay da aynı şekilde gitti ama önümüzdeki ay tekrar söylicem bir de bu konuyla ilgili dayanak gösterebileceğim bi kanun ya da yönerge vb. var mıdır? ki. 1665492487 onun da kafasına takılmış bu konu ödeme emri belgesini mys'den güncellemiş...
  12. Çözümlendi | Kilitli Telefon Faturalarında Damga Vergisi Kesintisi.

İyi günler. Bugün ilk kez telefon faturası ödemesi yaptım daha önce yapılmış ödemelerin belgelerine bakarak yaptım ve bir şey dikkatimi çekti. Damga vergisi hesaplanırken kesinti, KDV dahil olan tutar üzerinden yapılmış ben de Müdür başyardımcısına kdv dahil ediyor muyuz eminmisiniz? diye...
  13. Çözümlendi | Kilitli Manuel Bordro Girişinde 666 Khk Ödemesini Sistemin Kabul Etmemesi

yok 2022 yılına ait iki personel göreve başladı geçen ay ancak kıst maaşlarını yapmayı unuttum manuel olarak giriyorum ve sorun çıkıyor. 1659816454 sorunu şöyle çözdüm bilgi girişini işe başlama olarak seçip terfi kısmından gün sayısını girdim ve hesapladı bakalım başka sorun çıkacak mı...
  14. Çözümlendi | Kilitli Manuel Bordro Girişinde 666 Khk Ödemesini Sistemin Kabul Etmemesi

İyi akşamlar KBS'de manuel bordro girişinden iki personelimize kıst maaş yapıyorum ancak sistem ÖEB dökme esnasında şöyle bi uyarı veriyor. "ORA-01403: no data found ORA-06512: at "SAY2022I.VERILEEMRI", line 780 ORA-06512: at "SAY2022I.MAASHESAPLA_ODEMEEMRI", line 374 ORA-06512: at line 1" bu...
  15. Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Unutulan Kıst Maaş Hesabı

Halil Tuğrul SÜMER hocam benim gönderiyi kapatabilir misiniz? bu aralar yoğunluktan kafam karıştı iyice manuel olarak girebileceğim aklıma geldi sonra forumda bi hesaplama tablosunu indirdim oradan hallediyorum kusura bakmayın.
  16. Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Unutulan Kıst Maaş Hesabı

İyi günler kurumumuza temmuz ayında iki personel atandı ve maaşlar yapılırken iş yoğunluğundan kıst maaşlarını yapmayı unuttum. Bu ay yapayım dedim fakat bordro hesaplandığı için sistem izin vermiyor bunun bir kolayı var mı? yardımcı olur musunuz?
  17. Çözümlendi | Kilitli Ara Tatilde Ücretli Öğretmene Ek Ders Ödenir Mi?

uzaktan eğitimle katılmışlar seminere ondan yazı sordum. Diğer öğretmenlere üç saat ödendi onlarda uzaktan eğitimle seminerlere katıldı sonuçta.
  18. Çözümlendi | Kilitli Ara Tatilde Ücretli Öğretmene Ek Ders Ödenir Mi?

İyi günler ara tatilde ücretli öğretmene ek ders ödenir mi? konuyla ilgili resmi bir yazı var mı? ödenip ödenmeyeceği ile ilgili teşekkürler.
  19. Editörün Seçimi Kesenek prim iadesi için bilgilendirme

mehmet hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
  20. Çözümlendi | Kilitli İsteğe Bağlı Sigortalılık Süreleri Hizmet Değerlendirmesinde Dikkate Alınır Mı?

kanun öncesi memur, sgk'dan gelen yazıda 4/a olduğu belirtiliyor. 1631688817 ancak isteğe bağlı yazıyor.
  21. Çözümlendi | Kilitli İsteğe Bağlı Sigortalılık Süreleri Hizmet Değerlendirmesinde Dikkate Alınır Mı?

İyi çalışmalar. İsteğe bağlı sigortalılık süreleri hizmet değerlendirmesinde dikkate alınır mı? İsteğe bağlı sigortalılık süresi, özelde fiili olarak çalışılan süreden daha fazla. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  22. Çözümlendi | Kilitli BİLDİRGE SÜRESİ DIŞINDA YAPILAN ÖDEMELERİN SİGORTAYA BİLDİRİLİŞİ

evet sadece ücretli öğretmenler bildiriliyor sözleşmeli öğretmen yok yani bugün itibarıyla bildirilse sorun olmaz o zaman ben sigortanın bu konu ile ilgili bir yazısını okuduğumu hatırlıyorum ama aşağı yukarı iki sene önceydi emin olamadım o yüzden teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
  23. Çözümlendi | Kilitli BİLDİRGE SÜRESİ DIŞINDA YAPILAN ÖDEMELERİN SİGORTAYA BİLDİRİLİŞİ

4 günlük ödendi ücretli öğretmenlerin ödemesi 1592900847 evet
  24. Çözümlendi | Kilitli BİLDİRGE SÜRESİ DIŞINDA YAPILAN ÖDEMELERİN SİGORTAYA BİLDİRİLİŞİ

İyi günler arkadaşlar bildirge süresi dışında kişilere yapılan ödemelerin sigortaya bildirilişi için bildirge dönemine kadar beklemek gerekir mi? beklemeden bildirge verilirse ceza gelir mi? örneğin: 15 Haziran itibarıyla kişilere dört günlük ödeme yapıldı. bunun bildirimi için temmuz bildirge...
  25. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

bu işlemi yaptım güncel tarihle ayırdım güncel tarihle aldım kişiyi bakalım ipc onay aşamasında hala 1588580595 kaç gün oldu hala onayda bekliyor. 1588747949 hocam bugün kontrol ettim tekrardan ceza sistemden kalkmış bilgi vereyim dedim iyi çalışmalar. 1588748022 konuyu kilitleyebilirsiniz...
  26. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

hala kayıt duruyor sistemde bakalım ne olacak son durumu yazarım buraya.
  27. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

inşaalah ceza gelmeden atlatırız çıkışı yapan da başka bir arkadaş keşke yapmadan haberim olaydı idari izinliydim bu süreçte, şu an geri milli eğitime aldım hala kişi bizde görünüyor inşallah sıkıntı olmadan atlatırız.
  28. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

onunda girişini biz yapıyoruz sadece milli eğitimden temel eğitime geçmiş oluyor kişi aklıma geldi açıkcası ama olur mu bende bilemedim. şu an kişinin ayrılışını hitapdan sildim hala milli eğitimde görünüyor ancak ipc onayda bekliyor bir gün bekleyip öyle deneyeyim diye düşünüyorum.
  29. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

herkeze iyi günler umarım bu zor günleri sağ sağlim atlatır ve normal yaşantımıza döneriz inşaallah şimdi sizlere sormak istediğim bir konu var kadrosu kurumumuzda iken başka bir kuruma atanınca hitap'dan 90 günlük süre içinde çıkışını yapmayı unuttuğum bir kişi için hitap ekranında onayda...
  30. Çözümlendi | Kilitli Hizmet birlestirmesi yapilan 5510 Tabi personelin statusu degisir mi?

Aynen dediginiz gibi işlem yapıyorum şu anda ilk kez yapicam için çok irdeledim tabi kafam çorba oldu ondan sonra :)
  31. Çözümlendi | Kilitli Hizmet birlestirmesi yapilan 5510 Tabi personelin statusu degisir mi?

Bilgi için teşekkür ederim meb'in bir yazısı kafamı karıştırmıştı birde intibak bültenini okumuştum yanlış yorumlamış olabilirim de yazıları
  32. Çözümlendi | Kilitli Hizmet birlestirmesi yapilan 5510 Tabi personelin statusu degisir mi?

İyi aksamlar. 2019 yılında devlet memuru olan ve sigorta statusu 5510'a tabi olan bir personelin memur olmadan önce 2006 yılı itibarıyla da 10 yıllık özelde sigortalı hizmeti olmasi sebebiyle hizmet birleştirmesi yapıldığında sigortalılık statüsü de değişir mi? ve konu ile ilgili yasal...
  33. Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

olabilir tam anlamıyla anlamaya çalışıyorum ondan soruyorum. 1581406581 hocam yanlış anlamayın sorumu tam anlamıyla anlamaya çalışıyorum yani kalan kısım gelir vergisine eklenince kişi tamamından yararlanmış mı olacak hani bu şekilde yapınca ilerde sorun olur mu?
  34. Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

peki bunun yasal dayanağı var mıdır? 1581403227 bizdeki ücretli öğretmen maaşı memur maaşı değil
  35. Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

Ya aslında bir yolu var mıdır tamamından yararlandırmanın bazı yerler gelir vergisi iadesi de yapıyorlarmış ondan sordum açıçası onu merak ettim. ama teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  36. Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?
  37. Çözümlendi | Kilitli Fazla verilen derece kademe terfileri

Baktım ancak bulamadım o yüzden yazdım 1579034406 Yani terfi nasıl kişiye terfi farkı odeniyorsa ayni islemin tersi işlem yapılacağını düşünüyorum ancak sigortada ona gore ödendiği için geri talep etme işlemi falan olabilir ondan kafam karıştı.
Geri
Üst Alt