Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

Yok cevabı yazdığım gibi deneme yanılma yoluyla buldum. Çözüm bulundu teşekkürler
  2. Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

Cevap için teşekkürler tam öğrenmek istediğim şey MYS de personel gideri-memur maaşı-ödenekler sırası ile seçilmeliymiş
  3. Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

MYS üzerinden oluşturduğum harcamada idari görev ödemesi yapmak istiyorum. Harcama Türü, Harcama Alt türü ve Bütçe Tertibini ne seçmeliyim?
  4. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

Teşekkürler. Bundan sonrası için çözüm ne olur peki?
  5. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

Bordroda %100 artış yok emsan veride var. KBS de hem cetvellerden terfileri yaptım hem de önyüzden yaptım.
  6. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

terfi kısmından yaptım. Bordroları da teyit etmiştim zaten sıkıntı yoktu terfiler bordrolarda gözüküyordu. Hatalı veri yok emsan dosyada. sıkıntı şu bordroda %100 artış vermedi ancak sgk ya gönderirken %100 artış veriyor.Dolaysıyla hatalı işlem meydana geliyor ve fark oluşuyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

dönem olarak mart girildi onda da sıkıntı yok
  8. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

Kesenek uygulamasında emsan veriyi indirip gönder dediğimde terfi girdiğim 6 personelde de %100 artış hatası veriyor. Diğer personellerde sıkıntı yok sadece %100 artış hatası var. Sorun ne olabilir? Örnek Gönderilen 0 gönderilmesi gereken 78 TL gibi hata veriyor. Bordrolarda da sıkıntı gözükmüyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

hayır terfi alanından değiştirdim. raporlarda da veriler doğru gösteriyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

Öncelikle cevap için teşekkürler fakat kafama takılan ufak bir detay kaldı. O zaman 2200 ek gösterge artışında maaş artış avantajı olmuyor mu ya da bu artışın avantajı nedir? İkincisi maaş hesaplandıktan sonra ilgilinin bordrosunda %100 artış 0 olarak gözükor
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

Hayır 8 yıl disiplin cezası almadığı için 1 kademe verildi normal terfi değil. 2/1 inden 1/1 ine düştü ek gösterge 2200 oldu. Emekli aylığı çok önceden hizmet birleştirmeye 1/4 ü olmuştu o yönde bir değişiklik yok.
  12. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

Ek Göstergesi 2200 e yükselen taşınır kayıt yetkilisi 5434 VHKİ maaşı KBS maaş hesaplamada neden artmıyor? Görev aylığı 1/1 oldu emekli aylığı ise 1/4. Geçen aya göre emekli kesintisi yaklaşık 70 TL civarında artmış. Net maaş 3 TL düştü. Eş çalışmıyor 6 yaş üstü 2 çocuk var. Ayrıca mali...
  13. Çözümlendi | Kilitli Vekalet Ücreti KBS Hesaplama Hatası

maalesef ona da izin vermiyor.Hep aynı hata galiba sistemsel.Çağrı kaydı açtım bekliyorum.Başka yolu olan varsa cevap bekliyor olacağım.
  14. Çözümlendi | Kilitli Vekalet Ücreti KBS Hesaplama Hatası

Keşke hesaplayabilsem ama tekrar hesaplayamazsınız hatası veriyor. Bilgi için teşekkürler. İşin ilginç tarafı kurumsal vekaletten hesaplıyor maaşı ama yarım değil tam olması gereken miktar.
  15. Çözümlendi | Kilitli Vekalet Ücreti KBS Hesaplama Hatası

hayır tam vekalet yapıyorum bu ay için. Boş kadroya vekalet. Ocak15-Şubat 14 arası.
  16. Çözümlendi | Kilitli Vekalet Ücreti KBS Hesaplama Hatası

Arkadaşlar merhaba, Özkan Parlak, Bey in aldığı hatayı bu ay ben de alıyorum.Ne yapılması gerekiyor.
Geri
Üst Alt