Arama sonuçlarınız

1. Çözüm Bekliyor 14 Günlük Maaş Farkı Ünvan Değişikliği Ve Istifa

1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplamda bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun için farklarda ön yüzden şef yapıp değiştirsem olurmu.? 2- 05.01.2026 tarihinde istifa eden...
  2. Editörün Seçimi 2026 Ocak Dönemi 14 Günlük Maaş Farkı Kbs Duyurusu

1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplada bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun için farklarda ön yüzden şef yapıp değiştirsem olurmu.? 2- 05.01.2026 tarihinde istifa eden...
  3. Konu Çözüldü Kbs 81 İlave Ücret Kimlere Verilir? Üniversite Mühendisleri Dahil Mi?

KBS deki ilave ücret (81) bu ücret kimlere veriliyor. Üniversitede görev yapan mühendise verilirmi?
  4. Konu Çözüldü Kbs Eğitim Öğretim Ödeneğini 4 Katı Hesaplıyor

Dün hesaplattığımda 3 katı idi. Bugün hesaplattığımda eğitim öğretim ödeneğini 4 katı olarak hesapladı. 3 katı olmayacakmı
  5. Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Hizmetli (Ş) lerin ÖHT KBS de 44 olarak değişmemiş.Acaba istisnadan bizmi 54 yapacağız.
  6. Çözümlendi | Kilitli Vergi Istisnası Ve Matrah Ekleme

Kurumumuzda bundan önceki aylarda önce önce ekders personeli ekdersleri hesaplatıyor ve istisna uygulanıyor. ayın 8 gibi bende maaşları hesaplatıp kalan istisna uygulanarak istisna kalmıyordu.Bende Gelir vergisi İstisna raporunu (istisna kalmıyordu) döküp döner sermaye arkadaşa veriyordum...
  7. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

ozaman şu sonuç çıkıyor gssp yi 1 yıla tamamlayan da var yeni ücretsiz izinde tekrar 1 yıl gssp ödeyen de var.
  8. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

ozaman bende 5 ay GSS ödeyip 1 yıla tamamlayayım.sonra gssp kesmeyeyim
  9. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

bücretsiz izinden döndü bir müddet çalıştı.tekrar ücretsiz izin alıyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

2025 yılı içersisinde 7 ay ücresiz izin alan personelimize 7 Ay GSSP yapmıştım. 1 yıl daha ücresiz izin alıyor. GSS yi 5 ay mı yapacağım. Yoksa 1 yıl mı?
  11. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

bodro girişindeki tutarları 30 a bölüp 9 ile çarpıp çıkan tutarları bodro girişine mi giriverdiniz
  12. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

10 unda askere giden bende de var. Farklarda maaşı hesaplanmayan yaptım.fark vermedim. 9 günlük farkını manuel hys den mi yapacağım prim gönderirken sorun çıkarmı
  13. Çözümlendi | Kilitli 9 Temmuzda Bedelli Askere Gidecek Personel

9 temmuzda bedelli askere gidecek personelim var.Eşi çalışıyor.bakmakla yükümlüsü yok. KBS de askere gitme yaptım.GSSP yapmayacağım.10-14 temmuz arasını 5 günlük kişi borcu çıkartacağım. Muhtemelen 5 Ağustosta başlayacak. Ağustaos maaşına dahil edeceğim 5 ağustos-14 ağustos 10 gün KBS de kıst...
  14. Editörün Seçimi Maaş/Ücret Işlemleri Kbs Üzerinden Yapılan Personel Ödemelerine Ilişkin Ödeme Emri Belgesi 01.03.2025 Den Itibaren Hys Üzerinden Yapılacak

bu ay maaşları ilk defa kbs den yapıp hys den muhasebeye onaylayıp gönderdi. HYS de muhasebeye gönderildi incelemede diyor. KBS ye girip hesaplama ekranına girdiğimizde yukardaki çıkıyor. bu ne demek
  15. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Kesenek Bildirme

bendede aynısı oldu. örneğin pek tutarı bende 14250TL (bu tutar doğru) sgk gelmesi gereken pek tutar 13800TL diyor. Bende sadece pek tutarı sgk nin istediği tuarı yazdım diğerlerini değiştirmedim. O şekikde gönderdim
  16. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Kıst Maaş

evet KBS 20-31 arasını eski katsayıdan 1-14 arasını yeni katsayıdan hesaplar ve bodrode tek kıst maaş olarak verir
  17. Çözümlendi | Kilitli Tekrar Taşınır Kayıt Yetkilisi Olan Memur

bizde taşınır kayıt yetkili olarak çalışıp bu görevi 2021 de bittiğinden kefalet iadesi için yazı yazdık sandığa ilk taksidini aldı biliyorum.belki de 2024 mart ayında hepsini aldı kesintilerinin. şimdi tekrar taşınır kayıt yetkilisi olarak görevlendirilecek. bu kişi için kefalet giriş aidatı...
  18. Mutemet Arşivi Röntgen Çeken 4 Akademik Personel Yıllık Fiili Hizmet

hayvan hastanemizde röntgen çeken 4 akademik personelden 1 hocamız fiili hizmetlerinin yapılmadığı için mahkemeye vermişti. Sonucunda mahkemeyi kazanarak geriye dönüklerde dahil 2019 dan beridir hastaneye yazı yazıp fiili hizmet cetvelini isteyip oradan gelen yazıyı personel daireye yazarak...
  19. Çözümlendi | Kilitli 18 Martta Emekli Olacak Memur Personel Iş Ve Işlemleri

Bir Memur personelimiz emeklilik dilekçesi vermiş personel dairesine.voradanda 18 mart itibariyle emekliiliği uygun görüldüğüne dair yazı geldi. 1-mart maaşını verecekmiyim. geri maaş alınacakmı 2-yolluk verecekmiyim teşekkürler
  20. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurususıra No: (2024/3)

t1 ocaktan geçerli oplu sözleşmede verilen 20 puanlık artış (145 ten 165 e çıktı) özel hizmet tazminatını hesaplıyorum KBS fazla çıkarıyor.KBS sistemi nasıl hesaplıyor acaba bilen varmı?
  21. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurususıra No: (2024/3)

28.12.2023 tarihinde şef olarak nakil giden personel maaş farklarını hesaplattığımda bende bilgisayar işletmeni olarak farta çıkıyor. Nakil gittiği yer şef olarak 14 günlük maaş farkını vermeli diye biliyorum. Bunun için ben mi aktar yapacağım nakil gittiği kurum mu kbs de aktar yapacak.tşk.
  22. Sistemsel Sorunlar Kbs'de Telefona Mesaj Gelmiyor.

teşekkürler sistemsel galiba
  23. Sistemsel Sorunlar Kbs'de Telefona Mesaj Gelmiyor.

KBS de telefona mesaj gelmiyor. sizdede öylemi acaba
  24. Sistemsel Sorunlar 14 Günlük Katsayı Farkı Keseneklerinde K100 Hatası

ücresiz izindeki personele gss katsayı farkını hakem kurulu kararı olarak gönderdim.katsayı farkı seçeneğinden gönderimeye çalıştığımda yüksek gss primi yüksek çıkıyor. bende hakem kurulu olarak gönderdim. doğrumu yaptım acaba sizler ne yaptınız
  25. Çözümlendi | Kilitli Ek Billdirge Sebebi Ne Seçeceğiz?

askerde olan personele MYS manuel 1-6 temmuz 6 günlük katsayı farkı yaptım. keseneklerini toplu gönderdiğim personelin içine ekleyip göndersem olurmu teşekkürler
  26. Çözümlendi | Kilitli 15.04.2023 Tarihinde Sözleşmeliden Kadroya Geçen Personelin Statüsü Ne Olmalıdır?

1999 yılında yaptığı askerlik yedek subaylık ise o zaman 2008 öncesi personel mi kabul edilir.
  27. Çözümlendi | Kilitli 15.04.2023 Tarihinde Sözleşmeliden Kadroya Geçen Personelin Statüsü Ne Olmalıdır?

Bu personel 15 nisanda kadrolu oldu.Personelden gelen atama onayında gösterge 8/2 ek gösterge 1550 tazminat 130 gibi veriler ile. nisan maaşını 2008 sonrası personel olarak yaptık. bu ayda ekteki hizmet birleştirmesi geldi. derece 2/3 kıdem 20 yıl olarak. BU KİŞİ ÖNCESİ PERSONELMİ YOKSA...
  28. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

personel daireden 23 yıl kıdemi geleni öncesi personel mi yoksa sonrası personel mi kaydedeceğiz 1680609160 bu kişinin hiç memuriyeti yok ama kıdem 23 yıl kadroya geçtiğinden dolayı yeni memur olmalı diye düşünüyorum doğrumu
  29. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

sözleşmeliden kadroya geçen 57 yaşındaki personel gelen atama onayında kıdemi 23 yıl kbs ye girerken 2008 öncesimi olacak yoksa sonrası personelmi? ayrıca kıdemi 23 mü yoksa 0 mı gireceğiz.
  30. Çözümlendi | Kilitli Tübitak Proje Teşvik Ödemesi

teşekkürler iyi çalışmalar
Geri
Üst Alt