Arama sonuçlarınız

1. muallim001

Çözümlendi | Kilitli VİF'i Harcama İle İlişkilendir Butonu Yok

evet hocam harcama yetkilisi rolüyle yaptığım için olmuyormuş. yalnız önceden harcama yetkilisi rolüyle onay vermeden önce ilişkilendiriliyordu. şimdi harcama yetkilisi ilişkilendiremiyor. teşekkür ederim.
  2. muallim001

Çözümlendi | Kilitli VİF'i Harcama İle İlişkilendir Butonu Yok

selamlar arkadaşlar Doğrudan temin yoluyla temizlik malzemesi alacağız. taşınırdan vifi gönderdim, mysden de gerçekleştirme görevlisi ödemeyi harcama yetkilisine gönderdi. VİF listesine gelip ilgili vifi tıklayınca "Bir Harcama İle İlişkilendir" butonuna basmam lazım ama sayfada öyle bir buton...
  3. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS İndirim Tutarı Gelir Vergisi Tutarından Büyük Olamaz Hatası

taslaklardan almamıştım elle girmiştim. 1596015801 aynen dediğini yaptım oldu hocam. çok teşekkür ederim.
  4. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS İndirim Tutarı Gelir Vergisi Tutarından Büyük Olamaz Hatası

selamlar arkadaşlar usta öğreticilerin ödemesini yapacam... fotoğraftaki gibi ödeme kalemleri yapıyorum ama bana " İndirim tutarı gelir vergisi tutarından büyük olamaz" uyarısı veriyor. Gelir vergisi ile Ücretlerde vergi indirimini aynı kaleme yazıyorum ama hâlâ hata veriyor neden olabilir...
  5. muallim001

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

https://www.memurlar.net/haber/896734/ucretli-ogretmen-ve-usta-ogretici-karari-resmi-gazetede.html ücretli öğretmen ve usta öğreticilere tatil döneminde ek ders ödenmesi ile ilgili karar resmi gazetede yayınlandı. mart ayı ortasında kursu biten usta öğreticilerin çıkış nedenine ne yazalım...
  6. muallim001

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

mart ayının 19'unda ve sonrasında kursu biten usta öğreticiler var. bunlara çıkış verecekmiyiz acaba ?
  7. muallim001

DUYURU Versiyon & Domain Güncellemesi Yapılmaktadır.

meb bağlantısı giriyor şu an.
  8. muallim001

DUYURU Versiyon & Domain Güncellemesi Yapılmaktadır.

Şu an MEB bağlantısı siteye erişim yasağı vermektedir.
  9. muallim001

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

toplam ücret matrahı 2862,86 TL... uyarı olarak, 30 gün olması için en az 2943 TL olması lazım diyor
  10. muallim001

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

bu seferde şöyle bir sıkıntı çıkıyor.. usta öğretici prim günü hesaplamasında 29 gün çıkmış.... 30 yapmam için fazladan ek ücret yazmalıyım ya ücreti fazla vermeliyim ya da 28 e düşürmek için ücret kesmeliyim... ne yapmam gerektiğini çözemedim açıkçası.
  11. muallim001

v2 de manuel olarak giriş yapmak istediğimde ( 29 prim gün olanda ) "...... TCK no lu sigortalının gun Sayısını Hatalı Girildi !!! " uyarısı veriyor. sistemsel bir sıkıntı var diye düşünüyorum. şubat ayına manuel olarak deneme amaçlı giriş yapan oldu mu acaba ?
  12. muallim001

v2 için önceki dönemden yükle seçeneği gelmiş.. bilmiyorum işinize yarar mı.. bilgi burda dursun
  13. muallim001

Mutemet Arşivi Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir Modül eklenmiştir.

sicil numarasına giriş yaptığımda bizim geçmişten kalan 2 tane icra borcu var onlar çıkıyor... ocak ayında gönderilen sgk primleri çıkar ve eşleştirip ödemeyi gönderirim diye düşündüm ama primler çıkmadı
  14. muallim001

mâlum en son ayın 23'ünde sgk primlerini de göndermemiz lâzım. eğer mal müdürlüğü göndermeyip biz göndereceksek en azından bilgilendirme yapılması gerekir. muallakta kaldım açıkçası.
  15. muallim001

arkadaşlar iyi günler; Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir sekme eklenmiş ve o sekmeye tıklayınca resimdeki ekran çıkıyor. Bizim bu ekranda bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Bu arada Halk Eğitimde görev yapıyorum ve bu ekrandaki rakamlar usta öğreticilerin sgk primleri.
  16. muallim001

Çözümlendi | Kilitli mys sigorta poliçesi ödeme

Belki gören olur diye yaptığım uygulama şu şekilde oldu. Diğer hizmet alımları kısmından sigorta giderlerinden tutarı girip sonra 0,00948 damga vergisi kesip ödeme yaptım.
  17. muallim001

DASK istememişler, yazıda da özellikle belirtmişler. vakıf sigorta poliçesi denilen bir poliçeyi de örnek göndermişler. vakıflar genel müdürlüğü ile yapılan tahsis protokolüne göre bizim yapmamız gerekiyor. imzalanan kira protokolü bu şekilde imzalanmış. yoksa dediğiniz gibi onların yapması...
  18. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Ara Tatil ve Stajer Öğrenci Ödemesi

yarı yıl tatilinde stajyer öğrenciler ücretli izinli sayılıyor hocam.. devamsızlık yoksa tam ay ücreti almaları lâzım.
  19. muallim001

iyi günler arkadaşlar; kurum binamız vakıflar genel müdürlüğünden milli eğitime tahsisli ve kira bedeli ödüyoruz. vakıflar genel müdürlüğü aynı zamanda binanın sigorta poliçesini yapmamızı istiyor. sigorta poliçesi ödemesi yaparken hangi kalemlerden ödeme yapacağız? damga vergisi veya başka...
  20. muallim001

Çözümlendi | Kilitli kbs den 14 günlük kastayı farkı emsan verileri alamıyorum arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz sebebi nedir?

mal müdürlüğü daha onaylamamış olabilir... ayrıca 5434'e tabi memur ise (2008 'den önce göreve başlayan) emsan verisi çıkmaz... fark için sadece 5510 sayılı kanuna tabi memurlar için emsan verisi alabilirsiniz
  21. muallim001

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirgeler Yeni Sistemden Ne Zaman yapılacak?

halk eğitim usta öğreticiler dahil değil mi ?
  22. muallim001

Mutemet Arşivi Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Son Duyuru (Genel Bütçeli İdareler Muaf)

kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum; halk eğitim usta öğreticiler için muhtasar verilmeyecek ( genel bütçe olduğu için) ama e bildirge de v2 bölümünden mi verilecek ?
  23. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Ücretli usta öğretici icra kesintisi

hocam mal müdürlüğüne söyleyin onu sisteme işliyorlar. sonra hakedişinin 1/4ünü kesiyorsunuz ve MYS de maaşları yaparken kesinti kısmına icra yazıp ilgili kişinin TC numarasını girip arayınca mal müdürlüğünün işlemiş olduğu icra dosyası görünüyor, ilgili icra dosyasını seçip kesinti miktarını...
  24. muallim001

Çözümlendi | Kilitli KBS maaş banka listesini boş çıkarıyor

harcama yetkilisi onaylamadan banka listesi alınmıyor artık.
  25. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Ara Tatil ve SGK

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  26. muallim001

Hocam yanlış anlaşılma olmasın, hocanın kendisi 15 tatilde çalışmak istemediğini söylüyor. Mesela bu gün sgk Girişi yapıldı kurs açıldı hoca ara tatile kadar çalışacak, ara tatilde 15 gün çalışmak istemiyorum sonra tatil bitince tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum diyor. Bu durumda 10...
  27. muallim001

iyi günler arkadaşlar usta öğreticilere yeni kurs açacağız ve usta öğreticilerin bir kısmı 15 tatilde çalışmayacağını söylüyorlar. çalışacakları günler arasında 10 günden fazla boşluk olduğu için ara tatil günlerinde sgk çıkışlarını yapmamız lazım mı?
  28. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Kurum SGK İcra Borcu Ödenmesi

bu şekilde aratarak sorunu çözdüm.. .. işlemi iş bankası internet şubesi kullanarak yaptım...yalnız önemli bir kaç nokta var; ilk olarak menü de VKN istese bile sizin kurum sicil numarası girmeniz gerekiyor ( 26 hane), ve sicil no girerken 26 haneye tamamlamak için sıfırları son kısmına eklemek...
  29. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Kurum SGK İcra Borcu Ödenmesi

iyi günler arkadaşlar Halk Eğitim Merkezimize geçmiş dönemden kaynaklanan usta öğretici primleri nedeniyle bir miktar borç geldi. borcun icralık olduğunu da tebliğ ettiler. biz borcu ödemek için ziraat bankasına gittik, bankadakiler bizimle alakası yok maliyeye ödeyeceksiniz dediler. sonradan...
  30. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Varlık işlem fişi

cuma günü mal alımı için gönderdik sorun olmadı hocam. bu gün için bir şey diyemiyorum ama.
  31. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri Oluşturma Sorunu

Hocam hay Allah razı olsun.. önceden gerçekleştirme görevlisi menüsü yukarıda iken, güncelleme gelmiş ve harcama yetkilisi menüsü yukarıya çıkmış, gerçekleştirme görevlisi menüsü aşağıda kalmış, ben de dikkatsizce harcama yetkilisi menüsüne yükleniyorum. Oldu üstadım çok teşekkür ederim.
  32. muallim001

sorun hala devam ediyor. yok mu başka arkadaş acaba. bir tek bende mi var? 3 farklı makinede denedim sonuç değişmedi.
  33. muallim001

hala bende ileri tuşu aktif değil neyi eksik yapıyorum acaba bi fikri olan arkadaş var mı ?
  34. muallim001

Sanırım İleri Tuşunun Pasif olması rutin bir sorun oldu artık. bende de aynı şekilde "yeni harcama" kısmının daha ilk aşamasında pasif halde. aç-kapa ile düzelmedi. var mı bu sorunla karşılaşıp çözümünü bulan arkadaş acaba ?
  35. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Mesleki Eğitim Öğretmen Ek Tazminat

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  36. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Mesleki Eğitim Öğretmen Ek Tazminat

selamlar arkadaşlar bizim 3 öğretmenimiz var 2 tanesi mesleki eğitim fakültesi mezunu, 1 tanesi ise Eğitim Fakültesi mezunu bilişim öğretmenimiz. Mesleki Eğitim fakültesi mezunu olan arkadaşlara KBS'den ek tazminat ekleyip %9 verdim. yalnız Eğitim fakültesi mezunu bilişim teknolojileri...
  37. muallim001

Çözümlendi | Kilitli 3.2 Gelen Ödeneği Ne İçin Geldiğini Nasıl görebilirim?

evet hocam yapabilirsin.. 3.2 tüketime yönelik malzeme alımıdır 3.5 hizmet alımı 3.7 bakım onarım
  38. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Yaşlı Aylığı Alan Kişinin Sgk Girişi

Açıkçası her türlü yardıma açığım ama mehmet Akdemir 'in de belirttiği gibi yaşlılık aylığı alanlar, tam olarak emekli manasına gelmiyor sanırım. SGK girişi yapılması ve sonrasında yapılacak farklı bir durum var mı diye aradım nette ama çokta açıklayıcı şeyler bulamadım.
Geri
Üst Alt