Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü göreve başlama

Merhabalar, Ücretsiz İzin dönüşü göreve başlayan bir memurun ( göreve başlama 15.06.2020) 16/06/2020 de maaş yapmaya çalışırken sistem tarafından; Bu Birim/Kişi Bordrosu ONAY landığı için tekrar HESAPLAMA yaptıramazsınız... uyarısı ile karşılaştık. Bu kişiye ücretsiz izinde döneminde GSS...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/c den 4/ b geçen personelin vefatı durumunda yapılacak tüm işlemler

Merhaba, ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli iken vefat eden (29.04.2020 tarihinde vefat etti) 4/c den 4 /b geçen gecen personelin Ölüm nedeniyle yapılacak tüm işlemler (ayrıltılı) hakkında yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim... Kolay gelsin Hayırlı Ramazanlar ölüm tarihi ...
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

Yukarıda yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum "Bu konuda ( bende dahil) eksik bilgiler biliyoruz "ben böyle yaptım oldu"mantığı doğru değil!..... görüldüğü üzere kendim de dahil yazdım.. burada serzeniş değil bir tespiti dile getirdim. Ki sizden zaten yazmışsınız; "bu sitede bu amaçla var"...Konu...
  4. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

H.Tuğrul bey, SGK prim ödemeleri mevzuatını incelendiğinde, cari yılın Ocak ve Temmuz aylarında maaş katsayıları ve değişen katsayılardan dolayı 1 Ocak -14 Ocak ve 1 Temmuz -14 Temmuz dönemleri arasındaki 14 günlük maaş yaptıktan sonra sgk primleri E -sgk sistemi üzerinden yapılıyor olduğunu...
  5. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

14 günlük fark ödemesinin bildirgesi hangi aya ait ve siz hangi aya gönderiyorsunuz
  6. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

Merhaba arkadaşlar, 04 Temmuz 2019 tarihinde kurumumuza başka ilçeden naklen gelen bir personelin, 14 günlük maaş farkının yapılması ile ilgili ilk olarak 'sorumlu' hangi kurumdur? yanı SGK tarafından gönderilmeyen 14 günlük maaş farkının cezası hangi kuruma gelir? lütfen bu konuda bilgisi...
  7. Çözümlendi | Kilitli Uzman Öğretmen Ek Tazminat Farkı

teşekkür ederim iyi çalışmalar
  8. Çözümlendi | Kilitli Uzman Öğretmen Ek Tazminat Farkı

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak Lütfen konu hakkında bilgi veya belge,karar olan varsa paylaşırsa sevinirim. daha Önce Uzman Öğretmen olup ta (Eğitim Öğretim Sınıfı) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda Şube Müdürü ( Genel İdari Sınıfı) olarak görev yapan şube müdürlerin; Uzman...
  9. Çözümlendi | Kilitli okulumuzda 6.1 mal ve hizmet alımları MYS de görünmüyor

teşekkür ederim hocam problemi çözdük..sağolun 1577101148 teşekkürler hocam konu çözüldü
  10. Çözümlendi | Kilitli okulumuzda 6.1 mal ve hizmet alımları MYS de görünmüyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Harcama Yetkili tarafından yapılacak diyor
  11. Çözümlendi | Kilitli okulumuzda 6.1 mal ve hizmet alımları MYS de görünmüyor

merhaba (meslek lisesi) mesleki ve teknik eğitim okulunda 6.1 mal ve hizmet alımları gelen ödeneği ve ilgili kalemi mys sisteminde göremiyoruz.. ilgili ödenek ve kalemle ilgili tanımlama işlemini nasıl ve ne şekilde olacağı hakkında yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim...
  12. Çözümlendi | Kilitli Emekli Yolluğu (Tazminat)

AYKADO teşekkür ederim ancak personeli KBS den emekli edip ayrılış işlemlerini daha önce yapmıştık. yanı KBS den emekli istek olarak işlem yapılmış tekrar işlem kodunu 9 alınıp, sonra mı emekli durumuna alalım bir problem olur mu ..kolay gelsin
  13. Çözümlendi | Kilitli Emekli Yolluğu (Tazminat)

Merhaba, 14 ekim 2019 tarihinde emekliye ayrılan memurun (hizmetli memur , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Emekli Yolluğu Bordrosunu manüel yaptım. Ödeme emri belgesini ise MYS den kesecektim ancak kişinin kimlik numarasını girince "Mükellef bilgilerini kontrol ediniz. Mükellef bilgilerini...
  14. Çözümlendi | Kilitli açıkta iken göreve iade edilen memurun 3/1 maaş ödeme işlemleri

yasin bey, yapmış olduğunuz açıklama için teşekkür ederim ancak benim istediğim MYS sisteminde ödeme emri belgesinin adım adım hazırlanış...ı mümkünse onu paylaşır mısınız teşekkür ederim
  15. Çözümlendi | Kilitli açıkta iken göreve iade edilen memurun 3/1 maaş ödeme işlemleri

selamlar, açıkta iken göreve iade edilen memurun (5434) MYS den 3/1 maaş ödemesi işlemleri resimli anladım var ise paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim . kolay gelsin
  16. Çözümlendi | Kilitli mahkemenin memur için günlük asgarı ücret miktarı

teşekkür ederim hocam kolay gelsın eksik olmayın
  17. Çözümlendi | Kilitli mahkemenin memur için günlük asgarı ücret miktarı

selamlar, Mahkemeden bize gelen yazıda; 17/08/2106- 24/05/2017 tarihler arasında tutuklu/gözaltı sürelerinde geçerli olan günlük asgari miktar inin tespitini istemektedir. burada; 2016 yılı için asgari geçim tutarı brüt 1647/30 = 54,90 olarak mı? yoksa memurun net aldığı maaşını 30 bölüp...
  18. Çözümlendi | Kilitli Uzman ogretmen olan idarecilerin tazminat oranlarinin KBS den giriş işlemleri

Merhaba, kurumumuzda müdür, ve Müdür yardımcıları olupta, uzman ogretmen unvani olan idarecilerin KBS sisteminde uzman ogretmen Tazminatlari(%15 ve%20) nasil ve nerden giriliyor .. Ogretmenlerin sistemden kolayca uzman öğretmen secilebiliyor ancak uzman ogretmen olupta idareci olanlarin...
  19. Çözümlendi | Kilitli 3/1 Maaş Ödemesine Alık Faizin MYS'den Nasıl Ödeneceği?

merhaba, açıkta olup, göreve iade edilen personelin 3/1 oranında kı maaşı yapılmış ve kendisine ödenmiştir. daha sonra kişi mahkemeye müracaat etmiş; Mahkeme de söz konusu kişiye aldığı 3/1 maaşının faizinin de kişiye ödenmesine karar vermiş.. sizden istediğin kişiye ödeyeceğim faiz...
  20. Çözümlendi | Kilitli İzinli Günlerde KBS Yetkilendirme

kolay gelsin arkadaşlar, bir sorum olacak, 1- ilçe mili eğitim müdürü yıllık izinde iken yerine bakan şube müdürünü kbs den harcama yetkilisi olarak nasıl tanımlayacağız.. bir ilçede harcama yetkilisi birden fazla kişilere tanımlanabilir mi? ve bu işlemi kim yapacak, nasıl yapılacak 2- bir...
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye Geçen Personelin iş sonu tazminatı Nasıl Yapılır?

selamlar...4c den 4/b ye geçen personel için iş sonu tazminat hesap bordro ve işlemelerin nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim .. ilk defa yapacağım için açıklayıcı olursa sevinirim şimdiden kolay gelsin.
  22. Çözümlendi | Kilitli memur askerlik nedeniyle aylıksiz izin

askerlik sevk kağıtı var... kişi 19.01.2019 tarihinde ayrılacak, 08.02.2019 tarihinde göreve başlayacak
  23. Çözümlendi | Kilitli memur askerlik nedeniyle aylıksiz izin

merhaba arkadaşlar, 19 Ocak da askere gidecek bir memur için (5510 sonrası) KBS sistemi üzerinde 4 günlük maaş ve devamında ( 15-19 arası 4 günlük kist maaş ve 30 günlük GSS kesilecek evli bakmakla yükümlü çocuğu var) GSS kesintisi nasıl yapabilirim. askerden dönene kadarda GSS kesilecek ...
  24. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevlendirme Ek Ders Ücreti

geçiçi görevlendirme 18 saat mı ödenecek
  25. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevlendirme Ek Ders Ücreti

ilçe de bir okulda kadrosu olan bir öğretmenin ekte gönderdiğim onay da yer alan şekilde ''İhtiyaç Nedeniyle İlçeler Arası Öğretmen görevlendirme'' Valılık onayı alınmış ve ilçe dışında bir okula görevlendirilmiş. Benim sorum, bu şekil görevlendirmede kaç saat ek ders ücreti alır ve ücret...
  26. Çözümlendi | Kilitli MYS Kullanıcı Tanımlama Hatası

arkadaşlar selamlar, bizim kaymakam 5 günlük izne ayrıldı onun yerine bakacak yakın ilçe kaymakamı vekalet edecek..bu Vekalet edecek Kaymakamı Kys tanımlama yapıyor ancak kışı zaten var diye uyarı veriyor acaba o ilçede tanımlı olduğundan mı yoksa başka bir işlem mi yapmam gerekiyor .
  27. Çözümlendi | Kilitli öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri ücreti

sosyal etkinlik yönetmeliği 5 madde de var eylül ayı itibariyle ödeniyormuş ..ben yazdığımda bulamamış daha sonra da buldum ..teşekkür ederim
  28. Çözümlendi | Kilitli sağlıkta sertifika verdiğimiz eğitimlerin,döner sermayeden ödenek alabiliyormuyuz?

onay var, tabii ki bir plan içinde ve eğitim saatı ve eğitimi verecek planlama mevcut..MEB de değilde, Sağlık Bakanlığı taşrada bazı illerde bu görev için ücret ödendiği hususunda duyumlar söz konusu.. şayet bu şekilde ücret alan var ise ? nasıl bir yol izlediği konusunda yardım...
  29. Çözümlendi | Kilitli sağlıkta sertifika verdiğimiz eğitimlerin,döner sermayeden ödenek alabiliyormuyuz?

Sağlık bakanlığında görev yapan hemşirenin.Aile planlaması biriminde çalışıyor.Aile planlaması dışında birimimizde 1 doktor 2 hemşire olarak 1 hafta istanbulda eğitimci eğitmeni sertifikası eğitimi alıp ,birimimize bağlı aile hekimliklerinde çalışan doktor hemşire ebelere, hastanede çalışan...
  30. Çözümlendi | Kilitli öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri ücreti

Selamlar Mehmet bey, öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri ücreti eylül ayında mı yoksa ekim ayında mı ödenmeye başlanır ...zira MEB Sosyal Etkinlik yönetmeliği 6. Maddesinde ; Kurul, eğitim kurumunda bir eğitim ve öğretim yılı içerisinde yapılacak sosyal etkinliklerle ilgili iş ve işlemleri...
Geri
Üst Alt