Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet ArşiviMEB Destek Eğitim Genel Müdürlüğü Kurum Kodu
Harcama birimi olan okulumuz bağlı olduğumuz genel müdürlükten gelen ödenekleri 13.1.43.62 tanımlanan kurum kodlarından almaktadır. Ayrıca MEB Destek Eğitim Genel Müdürlüğünden gelen ödeneklerle...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
bu konu ile ilgili mal müdürlüğü, muhasebat, stareleji ile görüştüm kbs sistemi üzerinden çagrı açtım ama olumlu bir döün olmadı hala beklemedeyiz malzeme aldık firma parasını talep ediyor ne...
Bu harcama kalemini 2018 yılı içinde kullanmış mıydınız?
Eğer kullanmamış iseniz, Bakanlığınızdan ödenek talep edin, ödenek gelir gelmez harcama kaleminiz aktif hale geçecektir. NOT...
bu kalem değil 13.1.33.62 birim kodu var o bütün meblerde görünüyor 13.1.33.4 birim kodu var harcama kullanıcı işlemleri diyelim o gözükmüyor ödenek var geçen hafta gelmişti sisteme
Konu ile ilgili olarak harcama birimi tarafından https://destek.kbs.gov.tr/ adresinde çağrı açılıyor.
Tanımlanmasını istediğiniz harcama biriminin Kurumsal kod 5 düzeyi ve Vergi Kimlik...
Kurum kodunu tanımlatmış olan okul/kurumlardan sisteminde ödenek görünen var mı? Destek Eğitim Genel Müdürlüğü ile görüştük ama bizim ödenekler hala görünmüyor.