- Bakanlık
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Elden mysden mi yapılacak ve keseneği tam olarak nasıl olacak kbsde bordro girişiyle bi...
Terfi geçerlilik tarihinde hangi tarih yazıyor? 15 aralık ve sonrası ise KBS'de ayı ocak olarak girebilirsiniz.14 Aralık ve daha önceki bir...
15...15 Aralık öncesi peki terfi programını sadece aralıkmı yapmalıyım kbsde hangi aydan gireceğim ve bunların kesenekleri nasıl bildirmeliyim
15 Aralık öncesi ise KBS'de işlem yapamazsınız. Terfi programında nasıl kullanacağınız yazıyordur herhalde. Ben kullanmadım programı. Kullanan...
Aralık döneminden geçerli terfinin 2022 yılı Aralık ayına ait kısmı manuel yapılması gerek aynı şekilde keseneğide o döneme ait ek olarak...
Ocak ayı için arkadan da terfi olarak girerseniz terfi...Kadro ve tazminat bilgilerini hem arkadan hem önden mi değişecek onu anlamadım 5434
Ocak ayı için arkadan da terfi olarak girerseniz terfi başlangıcını ocak kabul eder ve artış verir ama Aralık ayından geçerli bir terfi için bu...
Manuel Terfi hesaplama yapmanzı ve kesenekleri ilgili dönem olarak ek...15 Aralık öncesi peki terfi programını sadece aralıkmı yapmalıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.