- Bakanlık
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- ŞANLIURFA/VİRANŞEHİR
Konu Sahibi
hocam personele yatan neti alacağız kişi borcu olarak; sgk ödemlerini de sosyal güvenlikten...
Değerli Hocalarım, merhaba,
15/12/2025-14/01/2026 maaş dönemi kapsamında, 4/D sürekli işçi olarak çalışan personelimiz, 29/12/2025 tarihinde...
MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ
(SIRA NO: 83)
(FAZLA VEYA YERSİZ ÖDENEN AYLIKLARIN GERİ ALINMASI)
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Çeşitli ve...
hocam personele yatan neti alacağız kişi borcu olarak; sgk ödemlerini de sosyal güvenlikten iade isteyeceğiz doğru mu anladım hükümleri acaba...
hocam personele yatan neti alacağız kişi borcu olarak; sgk ödemlerini de sosyal güvenlikten iade isteyeceğiz doğru mu anladım hükümleri acaba...
Sigorta kolu 4a olanlarda para iadesi olmuyor. Ek bildirge verme var onda da da yasal süresi içerisinde olmadığı için cezası olur. SGK...
evet 17 günlük tam verildi doğrudur. burda anlamadığım husus personel kendi hesabına yatan net ücreti aide edecek ama müdür bey brüt olarak alın...
Değerli Hocalarım, merhaba,
15/12/2025-14/01/2026 maaş dönemi kapsamında, 4/D sürekli işçi olarak çalışan personelimiz, 29/12/2025 tarihinde...
Bakın hocam,
29/12/2025 tarihinde işten çıkmış kelimsinin ucu açık. Nasıl çıktı? Çıkış verildi mi?
Şimdi benim anladığım gibi yazayım.
29/12...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.