- Çalıştığınız İl/İlçe
- NİĞDE
Konu Sahibi
Hayırlı günler.5510 a tabi bir görevlimiz 18.01.2021 tarihinde 2 yıl süre ile aylıksız izne...
Hayırlı günler.5510 a tabi bir görevlimiz 18.01.2021 tarihinde 2 yıl süre ile aylıksız izne ayrılmıştı.bir yıllık süresi dolmuş gözden...
Gökhan bey ben de sizin söylediğiniz gibi 1...Evet hocam 5510 larda 1 yıl GSS ödemesi olduğu için normal ücretsiz izne ayrılan koduna alın.
Gökhan bey ben de sizin söylediğiniz gibi 1 yılı dolduran 5510 personel için normal ücretsiz izne ayırıp GSS göndermiyorum ancak SGK'nın kesenek...
Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.[ATTACH type="full" alt="Ekran...
Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.[ATTACH type="full" alt="Ekran...
Önemli değil...Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.Ekli dosyayı görüntüle 14795
Uzman Mutemet
Site Admin
Site Yöneticisi
Uzman Mutemet
Site Yöneticisi
Uzman Mutemet & Moderatör
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.