Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümlendi | Kilitli5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım
Konuyu Başlatansaban torun
Başlangıç tarihi
Bu Konu Çözümlendiği için Kilitlenerek Mesaj yazılmasına kapatılmıştır. Konuya ait sorularınız için Yeni Konu açmanız gerekmektedir.
arkadaşlar selamün aleyküm.
benim sorunum şahıs 5510 iken kesenekleri 5434 gitmiş düzelteyim dedim ama çok uçuk bir rakam çıktı sgk benden çok fazla ödenek istedi şahıs için bende işin...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Soru : Kamu idaremizde çalışan personele ait kesenek bilgilerinin “5510 sayılı Kanundan önce sigortalı olanlar” kapsamında bildirimi yapılması gerekirken sehven “5510 sayılı Kanundan sonra...
Kamu idarenizce ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesi linkine girilerek maaş ödemelerinin yapıldığı dönem seçilip, ek bordro yapılan sigortalıya ait bilgiler yazıldıktan sonra personel statüsü...
Bende bunun tersi olmuştu. 5434 gidecekken 5510 gitmiş. 2008 sonrası memurum ama yedek subay olarak 2004 te askerliğimi yaptığımdan 5434 e tabi olmam gerekiyormuş. Neyse yaklaşık 3 yıldı sanırım...
Arkadaşlar aynı sorun bendede var bir personelin 2016/3 ayda hastaneye başlamış, öncesinde 4924 lü çalışmış o dönemdeki arkadaşlar atama kararındaki ilk memuriyete başlama tarihi 2011 yazdığı için...