Çıkış olduğunda sadece tanımlı e-posta adresinize mail gönderirler. Sizin yapacağınız bir işlem yok.
BES ile ilgili değişiklikler BES şirketi...
VakıfEmeklikik sisteminde kayıtlı adresime e-posta gönderiyorlardı. Sistem otomatik...Ben kişilerin çıkıp çıkmadığını nasıl anlarım hocam
VakıfEmeklikik sisteminde kayıtlı adresime e-posta gönderiyorlardı. Sistem otomatik gönderiyordu tabi. BES şirketiniz ile görüşün. Her şirket aynı...
Çıkış yaptığı size bildirilse bile siz müdahale etmeyin. Zaten edemezsiniz de...Çünkü çıktığını almayıp KBS den otomatik kesiliyor.
Çıkış yaptığı size bildirilse bile siz müdahale etmeyin. Zaten edemezsiniz de... Değişiklikler daha önce de dediğim gibi her ayın başında BES...
Kurumsal maaşları yaptıktan...Münferit maaş dediğiniz kıst maaşmı oluyordu ikisini ben cok karıştırıyorum anlayışınıza sığınarak soruyorum
Kurumsal maaşları yaptıktan sonra göreve başlayan personel için hazırlamış olduğunuz maaş.
Örneğin siz kurum maaşlarını hesaplayıp muhasebe/mal...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.