John gald Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2020 22:22 Mesajlar 24 Puan 13 Konum Icisleri Çalıştığınız İl/İlçe adıyaman Konu Sahibi 15 Nisan 2021 10:49 #1 nakdi tazminatta kişiye ödeme yapmam gerekiyor. harcama talimatında sıkıntı yok bütçe tertibi ödenek çıkıyor. ancak öeb düzenlerken öeb kalem türünde bütçe tertibi çıkmıyor hepsini denedim çözüm... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
nakdi tazminatta kişiye ödeme yapmam gerekiyor. harcama talimatında sıkıntı yok bütçe tertibi ödenek çıkıyor. ancak öeb düzenlerken öeb kalem türünde bütçe tertibi çıkmıyor hepsini denedim çözüm... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
efeturk Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 06 Ocak 2015 23:12 Mesajlar 587 Çözümler 5 Puan 218 Konum Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir 15 Nisan 2021 12:06 #2 Alt faaliyet kodunuzu değiştirip deneyip ödenek farklı faaliyet koduna geliyor bazen Oyla 0 Downvote
John gald Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2020 22:22 Mesajlar 24 Puan 13 Konum Icisleri Çalıştığınız İl/İlçe adıyaman Konu Sahibi 15 Nisan 2021 12:54 #3 efeturk' Alıntı: lt faaliyet kodunuzu değiştirip deneyip ödenek farklı faaliyet koduna geliyor bazen Genişletmek için tıkla ... efeturk' Alıntı: Alt faaliyet... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
efeturk' Alıntı: lt faaliyet kodunuzu değiştirip deneyip ödenek farklı faaliyet koduna geliyor bazen Genişletmek için tıkla ... efeturk' Alıntı: Alt faaliyet... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 10:45 Mesajlar 18,698 Çözümler 188 Puan 2,263 Yaş 58 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 15 Nisan 2021 15:07 #4 Mal müdürlüğü o tertipli açmamış olabilir. Oyla 0 Downvote