- Bakanlık
- Millî Eğitim Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Afyon
Konu Sahibi
Çağrı açmayı gerektiren bir durum...peki bunun güncellenmesini mal müdürlüğü mu yapar? Yoksa çağrı ile muhasebat Gn.Müd. bildirmek lazım.
Çağrı açmayı gerektiren bir durum değil VKN ve İBAN güncellemeleri. Malmüdürlüğünün yetkisi var ek dersleri yapmadan önce gidip Malmüdürlüğüne...
bu müdürlüğü ile başımız dertte her şey bizden bekliyorlar. Gerçekten yapma yetkileri var mı?mal müdürlüğü bilmeden yetkimiz yok diyor.
Abi dediğim gibi yetkileri var ve ben yaptırdım eğer sizi başlarından savmak için bilmiyoruz...mal müdürlüğü bilmeden yetkimiz yok diyor.
iki gün uzun bir süre...Parayı buldum.Merkez bankasına gitmiş .Şimdi maliye emanetinde.2 gün içinde okul banka hesabına yatar dediler.
hocam sorununuzu nasıl...Parayı buldum.Merkez bankasına gitmiş .Şimdi maliye emanetinde.2 gün içinde okul banka hesabına yatar dediler.
iban ve vergi kimlik no uyuşmuyorsa para hiçbir hesaba girmeden merkez bankasına geri gidiyor bu yönde mal müdürlüğünden araştırma yapın bizdede...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.