Merve32.
Misafir
Konu Sahibi
Arkadaşlar giyecek yardımı hazırlıyorum fakat yeni kurumsal ekranı donuk düzenleden kişileri girdim ama doğrumu hesaplama yapacak bakabilirmisiniz ilk defa yapacağım bu arada
Maliyeye teslim...Genelde bir iki gün içinde Maliye parayı aktarmış oluyor. Maliye teslim ettikten iki gün sonra falan sorabilirsiniz.
Texi...Bankadan hesabınıza para geçmiş mi teyit edebilirdiniz. Sıkıntı olmaz para hesabınıza geçmemişse sonra tekrar text atmanız gerekir
Hesaba para geçmiş bilgisini aldım ödenmişBazı bankalar buna dikkat etmiyor hesapta para varsa ödüyor. O sizin şubedeki görevliye bağlı.
Site Admin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.