- Bakanlık
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Ankara
Konu Sahibi
Hocam o şekilde yapıyorum lakin ben işe giriş tarihi 02.01.2025 yapmıştım normalde olması...
Hocam merhabalar kolay gelsin Hitap sistemine girince tescil yönetim panelinden ilgili personeli seçip "tescil bilgisi güncelle" butonu üzerinden...
Hocam o şekilde yapıyorum lakin ben işe giriş tarihi 02.01.2025 yapmıştım normalde olması gereken 25.12.2024 güncelle dediğimde başlama...
ByYeni Mutemet Resmi kurum maili ile yapmanızı tavsiye ederim.eden bir e posta gönderin
Tamam Tuğrul Bey SGK'da bizzat tescil işlemlerine...ByYeni Mutemet Resmi kurum maili ile yapmanızı tavsiye ederim.
Ali bey demişsiniz ya mail...Tamam Tuğrul Bey SGK'da bizzat tescil işlemlerine bakan 2 e-posta var.Pazartesi onları yazarım buraya.
Ali bey demişsiniz ya mail atın by yeni mutemet bey için yazdım resmi mail ile atsın diye daha çabuk dönerler
İlgimiz için teşekkür ederiz...
Hiç silmeyin pazartesi size sgk tescil işlemleri için e-posta atayım oraya durumu izah eden bir e posta gönderin onlar cezasız...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.